amerikan olsun mustang olsun :D seviyorum ulan :D
Printable View
bu arada yerimidir bilmiyorum ama,22 nısan yada 29 nısanda amerıkancılar olarak toplanacagız..
bahcesehır mıgros otoparkında bulusulucak,ardından sılıvrı garden restauranta gıdılıcek,gelmek isteyen olurmu arkadaslar..
1700 hp lık corvette görmek ısteyen varmıdır :D
hazır amerikancılar burdayken
ben donup dolaşıp şu aracın ilanına bakıyorum çok hoşuma gidiyorda
bi detay yazmıyor resimler dışında
Sahibinden Satılık 1975 Model 13000 Km Chevrolet Camaro 50.000 TL - 82412180
bu fiyatı hakeden bir araçmı ?
veya camaro alsak şu duruma getirmek istesek bu 50bin maliyetini geçermi ?
ne yalan söyliim benimde bundan sonraki hedefim çokta uzak olmayan bir zamanda ZL1 almak, resmen döverim diye bakıyor alet
45. Yıl olduğu için tek renk seçeneği oluyor , Carbon Siyah diye bir renk çok koyu ve simli bir gri. Daha 80km yol yaptım ama tüketim 15lt :D o yüzden günlük kullanım bu benzin fiyatlarıyla yorabilir :) ben günlük dizel golf e devam :D
fethiyeden istanbula uzun yolu kullandık birde afyon üstünden değil aydın izmir üstünden geldik üstüne birde arabalı vapura girmez diye körfezi geçdik toplamda bir buçuk depo yakdık istanbula girdiğimizde hala çeyreğin biraz altı benzin vardı..
benc eo fiyatın arabası değil ama durum fiyatların bu aralar inanılmaz şekilde artması.
ayrıca bence 50 bin istenen arabanın bencebiraz daha özenli yapılması lazım bir kere şeritleri yanlış.
egzozlar yandan çıkıyor gözüküyor ama alttan giden borular ve flow master egzozlar nedir ??
ayrıca ön tamponun duruşunu beğenmedim ara latikleri yok.
ama bu arabanın temiz olduğunu biliyorum.
en son şahsi fikrimde şudur 74 modelden sonra alınan camaroları beğenmiyorum arka cam yapıları dolayısıyla.
Trafikte diğer araçlar tarafından taciz edilme durumunuz nasıl? benim serçede arkamdan selektör atıyor F10 kasa 5 seriside, trafik ışıklarında dururken arkadaki zabıta görevlileri gelip abi kalkarken sağlam kalk diye istekte bulunuyorlar, bunun yanında sövende çok, yanımda duran S kasa mercedes benim arabayı kaç kere satın alır yüzüne bakan yok , trans-** gören illa bir tepki veriyor
Evet ilginçtir en çok n kadar yaktığı merak ediliyor, arabayı yıkayan elemanda , görüp merak edende , modelini merak edip durduran poliste hep aynı soruyu soruyor , km ye kaç krş yakıyor? ...
sormaları doğal bu devirde araba almak kolay o arabanın gider maliyetleri ile uğraşmak zor iş buna bilhassa benzin dahil..
trans ** veya camarom yok ama seneye inşallah hayalimi gerçekleştirip mk1(67-69) kasa bi camaro bulup toplamak istiyorum..