Gelen gelmeyen herkese tesekkurler guzel
Bi geceydi.. Bende
Denemis oldum
Aracimi..
Czt serdar abimizi izleyemedik ama
VAV olsun S olsun BVH olsun VAF olsun cigerli araclar masaalah kazasiz belasiz ANTALYAMİZİN ARACLARİNA..
Gelen gelmeyen herkese tesekkurler guzel
Bi geceydi.. Bende
Denemis oldum
Aracimi..
Czt serdar abimizi izleyemedik ama
VAV olsun S olsun BVH olsun VAF olsun cigerli araclar masaalah kazasiz belasiz ANTALYAMİZİN ARACLARİNA..
bende geldim ama kimseyi izleyemedim :D
küfür içerikli mesaj :D maşallah çok güzel gidiyor :icon_tup:
VAF 3.mü :D Ah Kardeşim Benim VAF ` ın Durumunu Sende Biliyorsun Emre de Siz Kendi Aranızda 1.6 Yarışı Düzenlemişsiniz Bizde Aracımıza Beyin Taktık Ayar İçin ve Wideband Taktırmaya Geldik Fakat Emre Kardeşimi Kıramayıp Bi Denemek İstedik Rica Etti Abi Aracımızın Bi Durumunu Görelim Diye Tamam Dedik Bizde Gönlü Hoş Olsun Diye Çıktık Tabi Şuda Var Yarış Yapcaksınız Diye Aracınızda En İnce Ayrıntıları Düşünürek Hareket Ettiniz Ha Bahanemiz Yok Niye Biz Oraya Beyin Ayarı İçin Geldiğimiz Biliyolar İnce Noktaları Düşünürsek Aracımızın Deposu Ful + Emre de Sende Binmediniz Araçlarınıza Kilosu Hafif Arkadaşlar Bindi İnce Ayrıntıya Girersek Bizim Kilomuz Fazla Ki Geçtiklerini Göremedim 1 2 defa Onlar Vites Kaçırdı Bir İki defa da Biz Vites Kaçırdık Ama yinede Yarışı Salmadık Ama o arkadaşlar saldı ki o salmadığımız halde ki videolara geçtik deniiliyorsa ben bişi demiyorum ki İllede geçtik deniyorsa şu saatte yine gelir yine yarışırız sıkıntı yok hiç bir zaman Mustafa kardeşim de araca binip wideband ayarına baktı çok ayarsız oldugunu söyledi bizde beyini söküp orjinalını taktık yine ve tekrar 07 VAV 88 le denememizde kafa kafaya bazen VAF 1 çamurluk önde bazende VAV önde Rica İçinde video yayınlamayacaksan facebook ta rica ettiler de yayınlamıyorum diye söyleme yakışmaz yani Bi yarış için kalp kırmayalım senin VAV eskiden bizdeydi aracın MAŞALLAH ı var kendiside iyi yürürüde bizim araçlarımızda iyi çok şükür VAF ı tüm Türkiye biliyor bu tür kalp kırızı muhabbetler bize yakışmaz araclar bugün var yarın yok ama bizim arkadaşlığımız süresizdir bunu bil sadece ALLAH kaza bela vermesin Tüm iyi kötü yorum yapan arkadaşlarıma burdan saygılar sevgiler...
Arkadaslar vaf arkadasımızın dediği gibi kimse Demir parçası yüzünden birbirini kizdircak seyler yazmasın 1.6 katogorisinde devamlı toplanalım herkes aracına iyi koyü birseyler yapıyor arkadaslIk içerisinde yarışalım yenen kimse o kisinin sessiz kalıp karsı tarafı ateslikcek sözlere gerek yok birdaki organizasyonda buluşmak üzere
Vti masallah hepsi cok guzeldi VAF da VAV da yakindan gordum bende antalya nin guzel araclari vurucu igneleyici laflara gerek yok hepimiz kardesiz kafami bozmayin ha :)
az kırlenmeli bence yüksek hızlarda ucuyo toz yoprak :D direksiyonda göremedim senii :D:D