tayyarlara kafa cıkartıyomus demi efe :D
kimseye atarızmız yok beyler ortalıgı karıştırmayalım herkezle sıkarım sorunda degil sadece gazlamak istiyoruz herkes de bunu istiyor atar yapmayalım birbirimize dostca yarışalım sıkıştırma pistonlu arkadaşlar var eksantirikli arkadaşlar var ne ölcek buyrun gelin gazlayalım muhabbetine
evet kafa cıkartıyor sonra vazgeçiyor kafa cıkartmaktan :D
Civcivle ben denicemmmm :D
kepezde cok saglam bi org. vardı 2 sene fln oldu heralde m3ler mersolar 100 150 araba vardı ben içini söküp gelmiştim herkes hunharca gazlıyordu. öle bi gece istiyorum ya ekşını salçası soğanı bol off off
öncelikle konu güzel senı geçipte konuşanları açıkca yazda kendilerini bilsinler... denemek ve muhabbetine gaz açmak istersen arabayı biliyosun hemen çıkalım..
haa işin içine para pull iddaa girerse o zaman farklı tabıkı 300 değil 1000 basarız :))))
HV SAXO İSTEDİĞİN ZAMAN DENERİZ CUMARTESİDE OLUR SIKINTISIZZ :)))
sıkıntı yok dostum deneyelim ben parasına diye bir kelime konuşmadım ama para iddaa oynamak isteyen oynar benim için problem degil HV sizin galiba oda beni gecmiş öyle bir konu var yada millet uyduruyor burdan yazayım ben HV ile gazladım 1ci gazladığımda aracım kesicide kaldı evet beni gecti burdan söylüyorum sıkıntı yok yarışırken yok vites kacırdım kesicide kaldı bunlar benim problemim 2 ci gazladıgımda ben 1 araba kadar önde giderken sellektör yaptı aracının benzin kestiğini söyledi ve bıraktık dosthane bir şekilde :icon_tup:
bize yer varsa gelelım yer saat pm atın yeter dostluk kazansın :)
serdarım ben emre güzel kardeşim geçtım dedim seni yalan söylemıyorum ama yalanda konusma bence tırsan sendin o gün reklama gerek yok bence benleyse sorunun ararsın deneriz o gün zaten ümit rica ettığı için geldim ben rodajlı rodajlı gazladım eksantirıkleri bosa bastırma bana istersen bizim arabamızda haram beygir yok yanı gene diyorum katagorim değilsin ama deneriz
Ctz 1.5 yıla yakın kullandım.Cıdden ne zaman ne yapacagı bellı olmayan bır arac.Sıcak havayı sever sevmez asfaltı secer lastıgı secer sacma sapan karısık bır araba ama yurudugu zamanda cok guzel yuruyen bır araba.Gecen ay Serdarın yanına gıttıgımde Czt sınıde kullandım ve cıdden yururu olan bır araba.Denemekte fayda var.Kalğler kırılmadan dostluklar bozulmadan deneme olsun ki aldığınız arabaların esas amacının ne olduğu ortaya çıksın.Maksat sadece gazlamak.Ben gectım sen yedın camurluktu burun du degıl.Koyarsınız kamera goruntulerını kım kımı gectı ortaya cıkar.
Serdar Allah kaza bela vermesın arabana ıyı bak senı sevıyor anladıgım kadarıyla :D
arkadaşım ben hiç kimseye seni gecerim diye konuşmam kimsenin arabasını kötülemem kimseye seni gecerim diye atar yapmam bu tırsmaksa evet ben tırsak biriyim evet ümit cagırdı seni sende geldin saolasın ama araban ayarlı degilse yarışmana gerek yok yarıştıksada olay neyse odur burda anlamsız sözlerede gerek yok ne olduysa gayet net acık bir şeklilde yazdım
BEN BU İŞİ ANLAMDIM YAA HERKEZ Bİ BAŞKA KONUŞUYO ÜMİT ÇALIŞKAN YALAN SÖYLÜYO OO ZAMAN. ABI NASIL GİDİYO OO ARABA DİYEN BEN DEĞİLİM SENMİŞSİN..... :)
NEYSE ARACINDA BIR FARKLIKLIK YAPMADIYSAN BIZIM ARABA AYNI OLACAK SERDAR DENERİZ OLUR BİTER.. OO ŞUNU DEDİ BU BUNU DEDİYE FAZLA GİRMEYELIM YÜZ YÜZE GELIR ZAMANI BELİRLERİZZZ OKK :icon_tup:
evet yazmıssın ama sunları atlamısın ikinci denemede onlarıda ben yazıyım dogru veya yanlıs dersin 2 .vites 7500 gazladık ben direk üçledim aracı kesici yok zaten bende biliyosundur 4 sonuna kadar yarım araba önundeydim kardeşim ben 5 çaktıgımda da benzin kensi ve direk koptun önceden süreklı yarısan biri olsan anlardın zaten yandakı arabada bi sorun oldugunu çekirge gibi öne çıktın zaten o gün ümitlede konustum ben sen geldiğimde gülüstük ve birbir dedin bende ümite döndüm dedim ki bos muhabbete gerek yok o öyle bilsin benim içim rahat dedim rahat olmasa sunu bilki senle denemek için can atıyo olurdum
Turbolu ıle atmosferık ne kadar mantıklı demek bence yanlıs olur.Standart fabrıkasyon turbolu bır arac ve atmosferık olarak yuklu olan bır aractan bahsedıyoruz.Durum boyle olunca bana mantıklı gelıyor.Bende de czt varken atmosferıklerle denıyordum kımsede mantıksız demıyordu.Yanlıs anlama benı amacım laf sokmak falan degıl.Sadece fıkrımı beyan edıyorum.Senın aracında standart olsa cıdden mantıksız olur.
EVET czt çok güzel yürüyen bir araç maşallahı var ama biliyosunuzkı yarış standartlarında yerleri farklı biri aşırı besleme sınıfına giriyo diğerı atmosferikte ondan yani..
eğlenceli bir deneme yapıcaz kavgasız gürültüsüz tartışmasız sonuç itibariyle yine ANTALYA kazanacak uzayan devirler bizden olsun sıkıntısızzzz... :icon_tup: