Tugral, yani şimdi araç çenç ama alın binin ispatlayamıyoruzmu dediler. yani hiç bi sorun çıkmadımı
Tugral, yani şimdi araç çenç ama alın binin ispatlayamıyoruzmu dediler. yani hiç bi sorun çıkmadımı
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kesim yerlerini oynandığını falan görmüşlerdir ama evraklar yasal ve tamsa salmışlardır.. yani o işi yapanların ciddi bir organizasyon olması lazım sadece aracın şasi motor no sunu değiştirmekle kalmayıp trafikdede içerde adamları olması lazımki evrakları tam olup polisler ispat edemiyoruz deyip salsınlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
çok şukur aracımı biraz once teslım aldım..bu arada araçlar sadece luks araclar degilmis sahın honda mazda mercedes her turlu aracta change olan bulunmuş..
Bir arkadaşımın başına geldi aynı olay,üniversiteden tekniK ekip inceliyor aracı.Benim arkadaşıma satan adam change işi yapıyormuş ve o adamın sattığı tüm arabaları topladılar ve araba change çıktı sonuç olarak arabaya el koydular adam 4 ay yattı çıktı mahkeme devam ediyor arkadaşıma para falan hiçbişe ödemedi.
satın aldıgınız kısı change ısı yapıyordur ordan baglantı kurup ulasmıslardır sızın arabaya.yoksa evrak ustunde bısey anlıycaklarını sanmıyorum.
arkadasım babasna sahın almıstı 3-4 sene bındıler araba duzenlı olarak vızeden gectı bı gun polıs gelıyo kapıya bu araba hırsızlık malı dıyo arabaya el koyuyo. motor şasi degısmısler. hırsız yakalandı ama olan bızım arkadsa oldu araba parası yalan oldu
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Allah helps size
aracımı temiz bi sekilde teslim aldım.benim aracın change olmadigı anlasıldı cok sukur..ama toplana çogu arac change cıkmıs. Polıste ısyanda bız ceteyı cokertıyoruz ama adamlar kısa zamanda cıkıyor bizde bıktık dıyor. Bu konuda cok hassasım 106 ım calınıp parcalanmıstı..topunun Allah belasını versın!
bu dünyada o kadar şerefini yitirmiş gözünü para bürümüş insan var ki ne yapacagımı şaşırdım... 2.el arabalara bakmaya korkar oldum.. kimin ne oldugu beli değil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)