2. üniversitemi kazandığımda
ygs2 315 puanla 146 bin sıralama
Şimdi
ygs 311 puanla 113 bininciyim.
Sıra 3.de bakalım inşallah :)
Printable View
2. üniversitemi kazandığımda
ygs2 315 puanla 146 bin sıralama
Şimdi
ygs 311 puanla 113 bininciyim.
Sıra 3.de bakalım inşallah :)
http://img577.imageshack.us/img577/1053/adsznde.png
Uploaded with ImageShack.us
hayırlısı olsun hedef pmyo :)
hiç bekledigim bi sonuç deyildi :( Dershane sınavlarında 300 üzeri alırken gerçek sınavda 200 almak gerçekten hayak kırıklıgı..
pmyo için o puan çok yaw şansımızı azaltıyorsun :D boşver sen sözel bi bölüme falan git :p
ucu ucuna girenle 330 la gireni bir kefeye koymazlar heralde ya :) sıra olayı varya yedek falan o nasıl oluyorki.
kötü patladık :) 200bin ygs 1
Sabah gazeteyi elime alınca derece alanları gördüm..Nedense hiç şaşırmadım..FEM dersanalerinde özel sınıflarda soruların ellerine verildiğini bir kez daha teyit ettim içimden.Mahvettiler memleketi.Yakında tepemizde heryerde onlar olacak.
Ygs sonucları açıklandı bilginize.. '13
https://sonuc.osym.gov.tr
Özel sebeplerden bu haftasonu kaydımı istanbudal bir düz liseye aldırıyorum.
Aslında amacım raklamcılık okumaktı ama özle hayatımdaki sorunlar sebebiyle istanbula gitmek durumundayım orada da lys ye pek fazla çalışabileceğimi sanmıyorum.
baraj falan geçtim sıkıntı yok 300 civarı puanım var ,konservatuar okumak istiyorum.
Bu seneye akdar 1 yıl boyunca tiyatro etğimi aldım yetenekli olduğumu düşünüyorum oyunda yer almışlığımda var.
İstanbual gelip konservatuara nerede hazırlanabilirim nerede çalışabilirim Fatih te kalacağım büyük ihtimal o bölgede bilen eden var mı ?
Bold için kusurabakmayın hiçbirşey bilmeden geliyorum ve az bir sürem var bu işlerle uğraşan biri varsa ilgilenirse sevinirim
2 yıllık aöf için bu sınav yeterli mi ? kaç puan almak gerekirdi?
Bu gün içimde bir korku vardı nolcak nolcak derken sınavların açıkladığını öğrendim ve dünyam başıma yıkıldı 8 puan la barajı geçemedim 172 alımışım fen bilimlerini çözmeseydim barajı da geçicektim ama fen bilimindeki yanlışlar doğrularımı götürmüş bu sene sınava özel sebeplerden çalışamadım önümüzdeki sene dershane ye yazılıcam hiç olmasa bu sene soruları ve sınav tecübesi edindim artık aynı hatayı yapmam :( 8 puan için 1 senemin kaybolması evlet acısı gibi oldu :( 172 puan la açıktan veya özel bi ünüversite okuyabilirmiyim
http://b1304.hizliresim.com/18/2/lpx6n.png
bu puanlarla ne olur.ben ilk etapda aöf 2 yıllık en kolay bir bölümü bitirmek istiyorum.hiç çalışmadan bu kadar puan aldık vesselam :)
Bu kadar zor mu sormuşlardı ? Sonuçlara göre dökmüşler gibi duruyor.
Geçmiş olsun. Bi daha ki sene için inşallah daha iyi bir puan çıkarırsınız.
Okuyorum 2. sınıftayım denemeliğine girelim dedik 270 yapmışım işte normal .
Ygs altyapı işi biraz LYS de çalışan yapar düşük yapan arkadaşlarda morallerini bozmasınlar.
çok yanlış düşünüyorsun bu düşüncenden biran önce kurtul. madem kafanda 4 senelik üniversiteye gitmek var ne diye 2 seneliğe giriş yapıp hazırlanacaksın, otur doğru düzgün tam konsantre sınava hazırlan. 1 sene kaybetmeyeyim diye ömrünü kaybedersin ki bi sene boşu boşuna okuyunca da o 1 sene boşa gitmiş olacak..
geçen sene hiç çalışmadım barajı geçtim bu sene çalıştım barajı geçememişim koydu be.
Aöf'den Adalet bölümü okumak için barajı geçmek gerekli mi? Ben YGS5'ten barajı geçmişim fakat YGS6'dan geçememişim. Eşit ağırlıkçıydık lisede. Bilgisi olan var mı?
Bende 271 aldım. Lys'de artık kasmak lazım. :(
geçememişim, meslek lisesinde okuyorum 2 senelik direk geçiş hakkımız var onu kullanıcam bende..
İlk başta ders çalışacak yer arıyorsun zannettim. Konservatuara hazırlık bambaşka bir olaymış. :) Çapa'da bir yer çıktı ama müzik üzerine sanırım, orası aranıp tavsiye yer öğrenilebilir, kaliteli bir yer gibi geldi bana. Çapa Armoni Sanat Merkezi
Belediyenin de kurslarına baktım ama tiyatroyla alakalı birşey yok. Fatih Belediyesi'nin kursları var ama anladığım kadarıyla. Ayrıca Taksim Beyoğlu civarında böyle yerler vardır illaki, gitmen de sıkıntı olmaz. Yardımcı olayım dedim ama kayboldum sanatın içinde. :)
çok teşekkür ederim :)
lisedende sonra burda da bir yıl kaybetmek moral olarak bozuyo bu gün sakin kafayla düşündüm de sanırım benim için en iyisi bir dershaneye yazılıp istediğim hukuk bölümüne girmek olucak madem bir yıl kaybetim kaybetiğime deysin yaz dan sonra eve komple kapanıp sıkı çalışırsam başarırım diye düşünüyorum hayırlısı :):)
http://c1304.hizliresim.com/18/2/lqtq5.jpg
Ygs-5 400 puan. 31bin. Hedef: hukuk. :)
Meslek Lısesinde 2 Yıllık sınavsız geçişlerde gidebileceğimiz bölüm özel üniversitede varsa gidebiliyoruz değilmi ? Birde bu ikinci öğretim ne oluyor ?
girseydim keşke :)
o konuda bilgim yokta zaten senin mesajda sınavsız geçişi görünce anadolu teknik sandım ben.meslek liselerinde nasıl oluyor hiç bilmiyorum.Anadolu teknikten mezun olup tam burslu %50 burslu geçiş yapan arkadaşlarım vardı.Ona dayanarak yazdım.