Herkes bir yalan attığı için, çizikten ve ya zevkten bile boyatmış olsa inandırıcı gelmiyor. Şahsen benim arabam olsa herhangi bir sorun olduğunda yaptırmadan önce fotolarını çeker satarken de gösteririm ama herkes birbirini kazıklamaya düşmüş.
Printable View
Herkes bir yalan attığı için, çizikten ve ya zevkten bile boyatmış olsa inandırıcı gelmiyor. Şahsen benim arabam olsa herhangi bir sorun olduğunda yaptırmadan önce fotolarını çeker satarken de gösteririm ama herkes birbirini kazıklamaya düşmüş.
kazasız boyasız diyenler bile pertten dönme çıkıyor çoğu zaman :) boya durumunda kaza olmadan boyanma durumuda olabilir :) benim sağ çamurluk, ön tampon, kaput ve sağ kapı vernik atmasından boyandı :) simdide pasta ile çıkmayan sadece ufak çizikten dolayı arka tampon ve sağ taraf kapıya kadar boyanıcak :) satarken simdi ne senaryolar üretirler kim bilir :D
hazır konu açılmışken ben çizikleri beyanla kaskodan yaptırdım tramerde çıkıyor dimi ?
gerçi servis kayıtlarında var ama ?
evet çıkar
neyse yapıcak birşey yok trameri kabarık kazasız aracım var ahah :D
herkez kafasına gore yazıyor ama ınsan basına gelmeden bılemıyor sız arabanız cızıldıgınde kuafor yaptırın cılayla gıderın cızıklerı :) allh korusun kımsenın malına zarar gelsın ıstemıyorum tabıkı ama bır gun hayvanın bırı anahtarla boydan boya kazırsa boyanızı yada ustanın bırı motorun ustunde ıngılız anahtarı unutup kapatrsa kaputu (kaputta ıngılız anahtarnı nasıl yamulttgunu dusunun ) yada alısverıs merkezınde en ücra köseye parkettgnız halde geldıgınızde 3 tane alısverıs arabasının kapınızı camurlugunuz yamulttgnu gorunce alır yıne arabnızı cılayla duzeltrsınız. hıcbır zamn unutmayın 4 tekerlek ustunde gıdıyoruz sız ne kadar usta sofor olursanız olun gelır bırısı vurur kısaca mılletın arabasını kotuleyıp ıkı parca degısmıs bunu almam demeyın alırsınız kazasız o gun gelır bırı vurur olur sana kazalı :) yeter kı satan kısı dogru duzgun anlatsın neresı vuruk ne olmustur ıyı toplanmısmı araba vs vs. bnım kendı gorusum budur arkdaslar herkezın gorusune de saygı duyarım
şase saglam olsun motor ve yürüyen iyi olsun digeri zaten boya cizilirde degişirde bu 3 iyi olsun direk alırım aracı istanbul gibi bir yerde boyasız araç zordur elbet boyalıdır cizilmiştir bişi olmustur yani
kardesım vuruk olması kazalı olması yada boyalı olması sıkıntı degıl ya sen benım yada bızım demek ıstedıgımızı anlamamıssın yada okumadan yorum yapmıssın.Sıkıntı surda pert olmus yada buyuk kazalı araclara sadece lokal boyalı yada keyfen komple boyalı dıyolar sorun bu.Zaten aracın expertızde ne oldugu cıkıyo yalan solemeye gerek yok ondan bahsedıyoruz , yoksa herkes kaza yapabılır benım aracımdada tamponda cızıkler var surtusmelerden bunlar dogal olagan seyler.Zaten aracın sahıbıyle konustugunda adamın konusmasından bıle aracının ne oldugu anlasılıyo :; yanı kımsenın aracına yada keyfen boyamasına karsı bı kastımız yok isteyen boyar kazır vernıkler pasta cıla yapar.Ama ben asla boyamam pasta cılayla gecırmeye calısırım olmuyosada satarken o sekılde cızıklı verırım gel boya benden gozunun onunde boyansın arac derım alıcıysa.Bahsettıgım araclar 2009 model ustu araclar zaten 2000 model altında komple boya olmasına hıc bı sesım cıkmaz , benım tercıhım boyanmamıs araclar ılgımı ceker babamdan gecen bı hastalık bu
Parça boyada olan renk farkından nefret ediyorum. Ezikleri sürtmeleri boyatasım gelmez renk farkı olucak diye. :D
Bu arabanın sahibiyle alakalı bir durum.
zaten 2. el araba alıcaksanız sahibini az çok tanımanız gerekiyor , konuşmalarından düşüncelerinden anlarsınız ben birçok hatasız görünen arabayı sahiplerinden dolayı eliyorum.
Mesela benim gibi yada burda yazanlar gibi kıl biri çıkar aracın bir parçasında dikkat çeken çizik vs olursa gider boyatır. Ben saklamam zaten benim aracım kazalı sağında solunda boya mevcut ama şuan fazlasıyla sıkışık bir durumda olduğum halde arka tampondaki çizikler yüzünden boyatmayı düşünüyorum hoş durmuyor..
Ama benim aracım yine kazasız boyasız çok sevdiğim bir arac olsun yine hoşuma gitmeyen dikkat çeken çizikler olursa gider boyatırım fotolarınıda çekerim.
Ben ve burdaki birçok kişi arabaya baktın mı hatasız dursun isteriz en ufak bir yamukluk , çiziklik içime dert olur.
Sislerimden biri diğerinden çok az soluk olduğu için gittim yeni sis aldım , şuanda da sol farım buhar yapıyor bu yüzden kısa süre sonra farımı değiştireceğim çünkü baktığımda gözüme takılan bir sorun istemiyorum :)
ben herşeyini yazıp hasarlı fotoğraflarını da koymuştum :)
sene 2003 2004 babamla bir yere alışverişe gittik, 2 saat sonra geri döndük, o güne kadar en ufak bir kazası oraya buraya değmesi dokunması dahi olmayan arabanın(şuan kullandığım forester'ım) yanını ön farının oradan arka farına kadar o.ç nin biri anahtarı takıp taa astara saca kadar kanırtarak çizmiş!!!!
2 sene öncesi.... abim 2011 model civic hachbac aldı 1.8 olanlardan, daha araç 10 günlükken yine o.ç nin biri şöför kapısını anahtar takarak çizdi bir ay sonrada arka kapısını.... allah onu bin beter eder inşallh.....
sonuç.... subaru şuan tavan hariç komple boyalı, tabi gçren usta kaputunu açıp baktığı anda 'aha ne temizmiş bu araç maşllh hiç kazası yok diyor... ama işte heryeri boyalı.... abimin aracınında komple 2 kapısı boyatıldı....
bu tarzda boyanmış araçlara piyasada fiyatı öldürmek amaçlı *** atan adamlar olduğu sürece, bu devrialem böyle gider arkadaş diyecek bişey yok.....
çizik denilen şey otokuaförle rötüşle giden birşey değil ayrıca... burada verniğin solmasından bahsetmiyoruz.....
böyle şeyler çok kaputun üzerine oturmuşlar çökmüş elimle fotoğraf makinesiyle dolaşıyorum usta diyo napıyon sen.benden önce ön sol çamurluk ve tampon boyanmış şimdi kaputda bu yüzden boyalı dersem araç önden ciddi kazalı olarak görünecek bari fotosu olsun dedim :)
valla benim alnım ak aracıma park halindeyken sürttüler bunun sonucunda sag 2 kapı sacım degişti ve sag çamurlugum boyandı :) bu talihsiz olayda herhangi bi engel sıkıntı teşkil etmiyor.. boyancagına degiştirttim kapıları cokta iyi yaptım..
ama dediginiz gibi simdi hatasız araba bulmak cok zor adamlar önü aynı marka baska araca ait arkası aynı marka baska araca ait araba satıyorlar orjinal diye.
keyfe kederrr :)
acelem yok :)
boya takıntısı olanlar aramasın :)