bende dizel bakarken baya ıncelemiştim ama o fiyata cıkmak işimize gelmedi çünkü ucu kaçmaya başlıyodu o yüzden punto aldık... Ama kesinlike 307 den focusdan fln cok daha kaliteli bir araç bence :)
Printable View
bende dizel bakarken baya ıncelemiştim ama o fiyata cıkmak işimize gelmedi çünkü ucu kaçmaya başlıyodu o yüzden punto aldık... Ama kesinlike 307 den focusdan fln cok daha kaliteli bir araç bence :)
Bence Nissan Note 1.5DCI Tekna cok daha kaliteli ve mantıklı bir araba..33.450YTL indirimli satıs fiyatı.
http://www.nissan.com.tr/note_versiyondonanim6.html
hayırlı olsun:)
Hayırlı olsun kardesim, güle güle kazasız belasız kullan.
Hayırlı olsun. :)
Hayırlı Olsun,gule gule kullan..:)
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...
hayırlı olsun, gule gule kullanın...
saolun teşekkür ederim.upsolute chip ile 138 hp 289 tork gibi rakamlara çıkıormuş ilginç..
selam kardes bende bı ara kullandım bu aracdan suspansıyon sıstemı pek hosuma gıtmedı
hayırlı olsun :)
hayırlı olsun c4 ler iidir beni biraz içi dar gelir ama tekrardan hayırlı lsun
saolun teşekkürler içi bana pek dar gelmedi normal aslında fakat koltukları başarısız:(
hayırlı olsun biraz geç kaldım ama yazmadan geçmeyeyim.
arkadaşımda 2005model 1.6 110luktan var. 70bine geldi şu anda , ciddi anlamda hiç bir sorunla karşılaşmadı. Herkesin belirttiği gibi arka amortisörler gerçekten araca göre sert ve çukurlarda biraz fazla ses veriyor içeri. Bunun dışında ilk gelen partide olan saçma sapan sorunları olmuştu ama 2007 ve üzerinde böyle sorunlar yaşayan kalmadı.. Gönül rahatlığıyla bol km yapabileceğiniz fiyatına göre konforlu tam yol arabası diyebiliriz :)
hayırlı olsun :)