Bı dakka ya başkasımı bu yazan yasar abimi :):) o resimdeki rocco mü yoksa ?
Printable View
Czt Turbo onu bi geçin. Torbo olmasına rağmen gti - vti arasına girip karşılaştırma konusu oluyorsa bu gti-vti için iyi bişey czt için kötü bişey. Vti - Gti karşılaştırmalarınıda göz önüne aldığımız zaman elbette GTİ :D
yaa arkadaşlar tamm 106 gti çok iyi giderli bi aaraba ama hiçbi zaman bi japon kadar sağlam dayanıklı bi motora sahip olamaz ;)
czt piyasaya çok yeni giren bir araç değil ama hala. piyasanın aranan aracı değil..
czt-vti denemeleri yok denecek kadar az olsa da gönlüm czt'den yana...
Objektif bir yorum yapayim, eskiden saxo vts, 206gti, czt sahibi biri olarak,
czt bunlarin hepsini gecer standart dahi olsa...
Benim eski aracim sadece kat iptali + filtre ile harikalar yaratiyordu...
Fakat ben saxo vts/206gti dan aldigim keyfi alamamistim CZT den. Aracin yuksek yapisi biraz kullanim keyfini torpuluyor malesef :S
Ama az yakar ort 7,5 lt iyi gider, almasi kolay, satmasi zordur, chiplerken biraz nazlidir...
Fakat sene olmus 2012, en yenisi 2001 model olan gti almak yerine, 2007 czt ye binmek kesinlikle daha dertsiz ve tasasiz olacaktir.
Yalnız Bahsettiğiniz Konu Güzel Ama CZT Turbolu Diğerleri Atmosferik Neden Konuda Onlar Geçmiyo? Şu Durumda CZT Öne Çıkıyor Ama GTi Veya VTi ı Da Kötülememek Lazım. :)
yeni teknoloji ve turßodan dolayı Czt + konfor ve güvenlik donanımından dolayı kesinlikle güzel ßir seçim olur.. ( Görsellik Kişiye Göre Değişir )