:D
bencede aracın belırgın bırkac fotosunu koyun kı net belırlensın
Printable View
geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda bulunur aracınız. polisle iletişim kurmussunuzdur eminim, mobeselerden bir sonuc yada ipucu bulunacağına inanıyorum (!)
Resimleri yükledim fakat açılmıyor.Tekrar deneyip bilgilerinize sunacağım teşşekürler.
Geçmiş olsun.Umarım sağ salim bir yerine zarar verilmeden bulunur.Ayrıca face linkine tıklıyorum direk giriş sayfası geliyor.
resım olayında bı duzuen var resımler acılmıyorr tekrar deneyın
hicbirsekilde bizler duymadan o aracin parcalarini degerlendiremezler. gt dedigin araba turkiyede 40 adet falan. iciniz ferah olsun. herkeste aklina yazsin lutfen bu tip bir araci
çok geçmiş olsun, antalyada gözlerim açık olacak.
geçmiş olsun öncelikle, benim de gri gc8 im var eryamanda bulduk deyip benim arabayı paketlemeyin ha :)
Geçmiş olsun, dikkat çekici bir araç, inşallah sıkıntı olmadan bulunur :(
cok geçmiş olsun işallahbulunur
geçmiş olsun umarım kısa sürede kazsız belasız bulunur :(
Bu aralar Sincan, Etimesgut, Eryaman, Elvankent çevresindeki arkadaşlar dikkatli olsunlar. O taraflarda çok araba kaldırmaya başladılar. Geçen gün Sincan´da bir gecede 6 tane E30 kaldırıldığı geldi kulağıma. Takip ediyolar büyük ihtimal. Dikkatli olmak lazım.
geçmiş olsun inşallah bulunur.kardeşim.
Gecmis olsun, gecen yillarda ayni arabadan calip hırsızlık yapanlar duydum bır polıs arkadasımdan
geçmiş olsun yakın zamanda bulunur inşallah...
Merak etme hirsizlik icin calmistir yavsaklar. Birkac is yapip atarlar bir koseye.
Aklin rahat olsun, parcalayip satamazlar. Ufacik subaru piyasasi var, mutlaka haberi olur herkesin.