Büyük geçmiş olsun çok üzücü bir durum.. İnşallah en kısa zamanda bulunur.
Printable View
Büyük geçmiş olsun çok üzücü bir durum.. İnşallah en kısa zamanda bulunur.
ççok geçmiş olsun aramayı bırakmayın haber verebıldınız kadar haber verın tum paylasım sitelerinde ve facede ki guruplara vs erinmeden bunları yapmak lazım aracın fotosunuda koyarsanız cok iyi olur inşallah en kısa zamanda bulunur ama buyuk ıhtımal arkadaslarında deıgı gıbı bende benm aracm calındıgında duymustum boyle hızlı aracları caldıklarında hırsızlık yapıp yada baska bi kötü işlerinde kullanıp bi kenara atıyolarmıs allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun inş en yakın zmanda bulunur.. Elleri kırılır inş Allah cezalarını verir..
Arkadaşlar, dünden buyana fotoğraf yükleyemedim. Konu ile ilgili ACİL yardımlarınızı rica ederim.
geçmiş olsun sürkli dışarda olan biri olarak takip ediyorum aracınızı görürsem haber vericem
gecmıs olsun..trafıkte duyarlıyım bı durum olursa guzel bı sopa faslından sonra polıse teslım....
Arkadaşlar ilk mesaja aracın resimleri eklenmiştir. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba
Aracımız dün gece yine kendi çabalarımızla 88.sanayi sitesi mevkiinde gece 23-30 civarında bulunmuştur.Duyarlılığınız için herkese yürekten teşekkür ederim.
İyi günler diliyorum.
geçmiş olsun arabada herhangi bir eksik var mı ? yapan belli mi .. emek hırsızları :@
çok güzel bi haber umarım arabada bi değişiklik yoktur...
Onun bunun evlatları gezmiş, hırsızlık yapmış , içini boşaltıp atmışlardır.
Bizim yaşadığımız anlar aklıma geldi.... 1 ay boyunca gece heryeri gezmiştik, zaten en son aracı da bizim arkadaşlar bulmuştu.
Çok geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun... arabaya zarar vermemişlerdir umarım.
iyi valla gene bulmuşsunuz.. gezip bırakmışlar galiba?
Çok geçmiş olsun Abim...
Çok şükür, Allah bir daha yaşattırmasın
geçmiş olsun inşallah bulunur kısa sürede