User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 207 gt hakkında yardım

Mehmet Opc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuncu araç hakketen çok iyi çok begendim ama istanbulda değil işte araç ortadaki araç istanbulda ama boş yani begenmedim onu ilk attıgınız araçta çok iyi onuda çok begendim kırmızı rengi çok hoş duruyor aracın ama o araçta istanbulda degiş işte istanbulda olsa direk favorim olurdu o 2 araçta

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33591667/detay
    şu aracın sahibini tanıyormusunuz bu aracı çok begendim

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 gt abımde var suanda. aracın yururu guzel turbolu oldugundan serı hızlanıyor 150 hp guzel yani.chıp falan yaptırınca dahada guzel yurur.ıcı falan ferahtır genıstır.koltukları falan rahattır.cam tavan olması zaten en guzel yanı ferah ferah gezersın.pıyasada o fıyatlara yenı model ve o donanımda alınanabılecek en iyi arac 207 gt bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 207 GT 1.6 THP 2008 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 33591667
    şu araç sahibiyle görüştüm pazarlıgımıda yaptım çok uygun fiyata veriyor ama tek kafamı kurcalayan şey yakıtı 11.5 litre yakıyor falan dedi şehir içinde yol bilgisayarında öle yazıyormuş sahibi çokmu sıkıştırıyor aracı yoksa normal değerleri bölemi bu araçların ben forumlarda biraz araştırma yapmıştım 8 en fazla 9 litre arası diye gördüm duydum

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Opc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmiyorum yetkilimi özelmi ama galerici maslakta peugeot servisi ismi söyledi bütün bakımları orda yapılmış isterseniz aracın plakasını oraya söylersiniz neler yapıldı söylerler size demişti.
    Maslak Güreller yazılmış ilanda. Ona istinaden söyledim, Güreller yetkili değil diye.

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 207 GT 1.6 THP 2008 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 33591667
    şu araç sahibiyle görüştüm pazarlıgımıda yaptım çok uygun fiyata veriyor ama tek kafamı kurcalayan şey yakıtı 11.5 litre yakıyor falan dedi şehir içinde yol bilgisayarında öle yazıyormuş sahibi çokmu sıkıştırıyor aracı yoksa normal değerleri bölemi bu araçların ben forumlarda biraz araştırma yapmıştım 8 en fazla 9 litre arası diye gördüm duydum
    gazlarsan ancak o kadar yakar.normal kullanımda az yakıyor ekonomik yakıtı gercekten.11.5 basarsan yakar.normal suruste yakmaz o kadar

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boya makineleri folyonun üstünden ölçüm yapabiliyorsa bakılır alınır.Ama makine ölçüm yapamıyorsa , eğer kafanada almayı koyduysan anlaşırsın sahibiyle , gidersin servise , söktürürsün folyoları baktırırsın.

Sana tavsiyem şu araca bakman.

Peugeot 207 GT 1.6 THP 2008 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 82101134

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarı olana ben bakmıştım bir ay evvel resimlerdekinden daha yorgun duruyor ve motoru mıncaklanmış.Bütçe müsaitse 1-2 fazla verip düzgünü almak daha doğru olur bence.Bir de böyle bir rc var nedir ne değildir ama fiyatı çok uygun.

Peugeot 207 RC 1.6 THP 2008 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 79782226

y.güner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gazlayıp araba geçicem diyosan yanlış seçim ama görsel yapıp binicem sağdan sağdan gidicem diyosan sırf kırmızı olsun diye alınır sorunlarınada gelince bütün araçlar sorunlu düzgün kullanımda bişey çıkartmaz
    34 S 5524 rocco
    61 KE 451 rocco
    34 ZNR 51 s2k
    34 NVG 46 s2k
    34 VB 8343 s2k
    34 JN 5261 s2k

YASİN GÜNER !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boya makineleri folyonun üstünden ölçüm yapabiliyorsa bakılır alınır.Ama makine ölçüm yapamıyorsa , eğer kafanada almayı koyduysan anlaşırsın sahibiyle , gidersin servise , söktürürsün folyoları baktırırsın.

Sana tavsiyem şu araca bakman.

Peugeot 207 GT 1.6 THP 2008 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 82101134
    benim bu araç daha çok hoşuma gitti daha dolu ve daha temiz gibi duruyor

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu 207gt lerin motoru cooper ailesiyle birlikte oldukca fazla ve motor artik 5 yasinda. buna ragmen neden 1.4 tsi kadar modlanmaya gidilmedi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarı olana ben bakmıştım bir ay evvel resimlerdekinden daha yorgun duruyor ve motoru mıncaklanmış.Bütçe müsaitse 1-2 fazla verip düzgünü almak daha doğru olur bence.Bir de böyle bir rc var nedir ne değildir ama fiyatı çok uygun.

Peugeot 207 RC 1.6 THP 2008 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 79782226
    Rcle GT arasında ben pek bi fark göremiyorum ama bu araç baya yorgun geldi bana ve fiyatı baya düşük bide ögrenciyim ilk olarak yakıtı düşünüyorum GTnin bile yakıtı fazla geliyor RC kullanırsam batarım diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı y.güner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gazlayıp araba geçicem diyosan yanlış seçim ama görsel yapıp binicem sağdan sağdan gidicem diyosan sırf kırmızı olsun diye alınır sorunlarınada gelince bütün araçlar sorunlu düzgün kullanımda bişey çıkartmaz
    Aslında öle aman aman gazlamak istemiyorum ve çok hızlı araçta istemiyorum çünkü biraz fazla gaza geliyorum ondan dolayı orta şekerli bi araç olsun istiyorum GT nin yetebilecegini düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mitsubishi colt czt de düşünebilirsin
    34 S 5524 rocco
    61 KE 451 rocco
    34 ZNR 51 s2k
    34 NVG 46 s2k
    34 VB 8343 s2k
    34 JN 5261 s2k

YASİN GÜNER !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı y.güner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mitsubishi colt czt de düşünebilirsin
    onlarında tipini hiç begenmiyorum gidişi çok iyimiş yakıt tükemi baya düşükmüş ama yol tutuşu ve frenleri çok kötüymüş hiç hoşuma gitmiyor o araçlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zevklerle renkler tartışılmaz karar si,zin
    34 S 5524 rocco
    61 KE 451 rocco
    34 ZNR 51 s2k
    34 NVG 46 s2k
    34 VB 8343 s2k
    34 JN 5261 s2k

YASİN GÜNER !!

alone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarı nın çok büyük bi kazası var eski sahibi kazalı olarak satmıştı sonradan toplanmış yanaşma o araca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarı nın çok büyük bi kazası var eski sahibi kazalı olarak satmıştı sonradan toplanmış yanaşma o araca
    banada öle geldi çünkü 50 bin kmde ve fiyatıda gayet uygun bide folyolu oldugu için insanın aklına hertürlü şey geliyor ve galerici satıyor dolandırıcı herif çok temiz böle temiz araba bulunmaz 1 parça boyası var oda sürtmeden dolayı oldu diyor artık insanlarda ticaret ahlakı kalmamış

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa kardeşim araba galeriden
    ofsayt işte geç sen bunu
    rengin dolayı takmışsın kafayı ama boşver bence

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu 207gt lerin motoru cooper ailesiyle birlikte oldukca fazla ve motor artik 5 yasinda. buna ragmen neden 1.4 tsi kadar modlanmaya gidilmedi?
    1.4 TSi'a neler yapıldı bilemiyorum çok takip etmedim ama bu sorunun birden fazla cevabı var:

1. En önemlisi, 207'lerde kaput alanı çok çok dar. büyük sayılabilecek işlemler için ön tarafı kesip biçip tasarım yapman gerekiyor. Buna haliyle herkes yanaşmıyor.
    O yüzdendir ki motor aynı olmasına rağmen MC ve MCS'te seçenek/olanak daha fazla.

2. Kitle.. Bu arabaları alanların beklentileri daha az. Alayım, dolu olsun, bastın mı da gitsin yeter o bana'cılar çok.

3. İlk tecrübe aracı olarak çok kişide var. Bu arkadaşlar da araba kullanmayı kırmakla eşdeğer gördüğü için 2.elinde adam aldığı arabayı toplamaktan modifiyeye bütçe çıkamıyor.

4. Bu arabalar hep 5 ileri.

Rcle GT arasında ben pek bi fark göremiyorum ama bu araç baya yorgun geldi bana ve fiyatı baya düşük bide ögrenciyim ilk olarak yakıtı düşünüyorum GTnin bile yakıtı fazla geliyor RC kullanırsam batarım diye düşünüyorum
    RC ile GT arasındaki farklar kağıt üstünde hissedilemez pek. Performansı vb. geçtim, RC GT'ye göre çok çok daha sert bir araçtır. Otoyoldaki şeritleri koltuktan hissettirir. Meraklısı değilseniz tavsiye etmem.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)