Yakın bir zaman içinde araç almayı düşünüyorum fakat 30 bin kadar bütcemiz var ama ne alsam diye düşünüyorum diesel alsam pahalı geliyor km fazla oluyor benzinli alsam biraz fazla yakıyor şuan aklımda 207 gt var nasıl bir araçtır gidişi duruşu kronik arızaları varmıdır normal kullanımda kaç litre arası yakar dün araştırmıştım sakın kullanımda 8 litre civarı yakıyor ve bu benim için yeterlidir
Peugeot 207 GT 1.6 THP 2008 Model 25.900,10 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 82854474
Bu araç çok hoşuma gitti ve galericiden satılık dün galericiyle konuştum sadece 1 parça boya vardır dedi ve bütün bakımları peugeot servisinde yapıldı dedi normal rengi siyah ama sarı folyo var dedi sarıyla güzel duruyor değişik duruyor ama almaya kalksam belki araç kazalıdır bu araç hakkında bilgisi olan varmı ve folyoyu kaldırmadan aracta boya testi yapılırmı yani hangi parçada boya falan var diye.Veya bu sınıfta 30 bin tl kadar 2008 ve üstü temiz çok yakmayan araçe ne tavsiye edebilirsiniz.Şimdiden herkese teşekür ederim.iyi forumlar