User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 207 gt hakkında yardım

Mehmet Opc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

207 gt hakkında yardım

Yakın bir zaman içinde araç almayı düşünüyorum fakat 30 bin kadar bütcemiz var ama ne alsam diye düşünüyorum diesel alsam pahalı geliyor km fazla oluyor benzinli alsam biraz fazla yakıyor şuan aklımda 207 gt var nasıl bir araçtır gidişi duruşu kronik arızaları varmıdır normal kullanımda kaç litre arası yakar dün araştırmıştım sakın kullanımda 8 litre civarı yakıyor ve bu benim için yeterlidir

Peugeot 207 GT 1.6 THP 2008 Model 25.900,10 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 82854474

Bu araç çok hoşuma gitti ve galericiden satılık dün galericiyle konuştum sadece 1 parça boya vardır dedi ve bütün bakımları peugeot servisinde yapıldı dedi normal rengi siyah ama sarı folyo var dedi sarıyla güzel duruyor değişik duruyor ama almaya kalksam belki araç kazalıdır bu araç hakkında bilgisi olan varmı ve folyoyu kaldırmadan aracta boya testi yapılırmı yani hangi parçada boya falan var diye.Veya bu sınıfta 30 bin tl kadar 2008 ve üstü temiz çok yakmayan araçe ne tavsiye edebilirsiniz.Şimdiden herkese teşekür ederim.iyi forumlar

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka tampon solunda birşeyler var.. Folyo atmışsa o atma yürür gider.. Ama boya sürtülmüş gibi duruyor sanki

İç mekan fotoda da elfreni dikkatimi çekti. Füze rampası gibi duruyor kullancıısı var gücüyle asılmış. Normalde 207'lerde 2-3 'tık'tan sonrası fuzulidir.
    Sürekli bu şekilde kullanılmışsa el freni telinde yıpranma/uzama olabilir, tez vakitte kopabilir.

Şase(son 8 kafi) ile tüm yetkili servis geçmişine, şase son 8+plaka ile tüm tramer geçmişine ulaşabilirim istersen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. bu arabaya sarı yakıştıramıyorum

2. folyolu araca güvenmiyorum, boya durumlarından dolayı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bende farkettim arkadan sanki biyere sürtmüş ama el freni dikkatimi çekmedi şimdi baktım gerçekten baya çekmiş demekki kullanan kişi herhalde çok el freni çekip apachilik yapmış sizce peugeout kullanıcısınız nasıldır bu araçlar nasıl gider nasıl yakar varmıdır kronik problemleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen folyolu araçlara bende güvenmiyorum belki kaskosu yoktur kaza yaptırmıştır alt mahalle tamircisine boya oldugu belli olmasın diyede folyo kaplattırmış olabilir bu devirde artık güvenilmiyor insanlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam gibi kullanılmışsa çok keyifli araçtır hiç sorun çıkarmaz ancak hor kullanılmışsa -ki gördüğüm 30 tane GT varsa 25'i böyleydi- biraz uğraşabilirsiniz motor tekniği ile.

Normal koşullarda gayet keyifli performans veren, verdiğinin yanında bence o performansa göre en yakan araçtır.

Folyo düzgün bir marka ise ve uygulanışı da 'olması gerektiği' gibi yapıldıysa, defter kaplar gibi kaplanmadıysa altındaki boya ömrünü fazlasıyla uzatır. Ama yapıştırıcı kimyasalının ne olduğu belli olmayan geberik bir folyoysa boya yanmış olabilir altta.

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan Önceki eski aracım, gayet keyifli bir araçtır, o fiyata o donanımda başka araç çok zor bulursun, güzel bir yazılım ile dahada keyifli hale gelebilir, ama temizini bulman gerek yoksa başın çok ağrır.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotolardan yorum yapmak çok zor, ama bende bıraktığı ilk izlenim çok olumsuz, bilmiyorum satıldı mı ama zekinin GT'si bu araca 10basar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotolardan yorum yapmak çok zor, ama bende bıraktığı ilk izlenim çok olumsuz, bilmiyorum satıldı mı ama zekinin GT'si bu araca 10basar.
    satılmadıysa ve istanbuldaysa o aracıda değerlendirmek isterim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam gibi kullanılmışsa çok keyifli araçtır hiç sorun çıkarmaz ancak hor kullanılmışsa -ki gördüğüm 30 tane GT varsa 25'i böyleydi- biraz uğraşabilirsiniz motor tekniği ile.

Normal koşullarda gayet keyifli performans veren, verdiğinin yanında bence o performansa göre en yakan araçtır.

Folyo düzgün bir marka ise ve uygulanışı da 'olması gerektiği' gibi yapıldıysa, defter kaplar gibi kaplanmadıysa altındaki boya ömrünü fazlasıyla uzatır. Ama yapıştırıcı kimyasalının ne olduğu belli olmayan geberik bir folyoysa boya yanmış olabilir altta.
    ben temiz araç bakıyorum bakımları tam olsun temiz olsun bütün bakımları falan orjinal serviste yapılmasını istiyorum çünkü bnde alırsam bütün bakımlarını orjinal servisinde yaptırırm ve hor kullanmam yani arabayı.hor kullanmam dedigim yani öyle tümseklerden çok sert geçmem çukurlu yollardan sert geçmem ama arada sıkıştırırm yani buda spor araba sıkıştırmadan olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cMg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan Önceki eski aracım, gayet keyifli bir araçtır, o fiyata o donanımda başka araç çok zor bulursun, güzel bir yazılım ile dahada keyifli hale gelebilir, ama temizini bulman gerek yoksa başın çok ağrır.
    peki bunların şehir içi yakıt durumu nasıl onun hakkındada biraz bilgi verebilirmisin acaba

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Opc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bunların şehir içi yakıt durumu nasıl onun hakkındada biraz bilgi verebilirmisin acaba
    Yakıtı normal çok az diyemem 7,8 litre civarında normal kullanımda,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Opc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben temiz araç bakıyorum bakımları tam olsun temiz olsun bütün bakımları falan orjinal serviste yapılmasını istiyorum çünkü bnde alırsam bütün bakımlarını orjinal servisinde yaptırırm ve hor kullanmam yani arabayı.hor kullanmam dedigim yani öyle tümseklerden çok sert geçmem çukurlu yollardan sert geçmem ama arada sıkıştırırm yani buda spor araba sıkıştırmadan olmaz
    O zaman şunu söyleyeyim ilanda yazdığı servis yetkili değil.

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 yıldır 207 gt kullanıcısıyım,sorunsuz sıkıntısız bir araçtır,gidişiyle duruşuyla fazlasıyla dikkat çeker,gerekli bakımlarını yap yola devam et,konuya gelirsekte bence 207 gt kırmızı olmalı,ayrıca naman zaten yorumlarını belirtmiş,207 konusunda pirimizdir kısaca,bence başka araçlarada bak hemen karar verme,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman şunu söyleyeyim ilanda yazdığı servis yetkili değil.
    Bilmiyorum yetkilimi özelmi ama galerici maslakta peugeot servisi ismi söyledi bütün bakımları orda yapılmış isterseniz aracın plakasını oraya söylersiniz neler yapıldı söylerler size demişti.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ugrasmam kaplama yapılmıs vs aracla 1 bin lira fazla veririm..

Peugeot 207 GT 1.6 THP 2007 Model 26.950 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 83168762
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 yıldır 207 gt kullanıcısıyım,sorunsuz sıkıntısız bir araçtır,gidişiyle duruşuyla fazlasıyla dikkat çeker,gerekli bakımlarını yap yola devam et,konuya gelirsekte bence 207 gt kırmızı olmalı,ayrıca naman zaten yorumlarını belirtmiş,207 konusunda pirimizdir kısaca,bence başka araçlarada bak hemen karar verme,
    Sahibinden.comtaki istanbulda olan bütün 207 gtlere baktım aklıma bi bu sarı araç yattı bide aşagıda linki verdiğim araç yattı o kadar 1 tane kırmızı var sahibi belli aracı çok hor kullanmış 2 tane ayrı kazası falan var ve araçla oynamış ve çok kötü oynamış temiz olarak bi bu 2 sini bulabildim istanbulda

Peugeot 207 GT 1.6 THP 2007 Model 26.950 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 83168762

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ugrasmam kaplama yapılmıs vs aracla 1 bin lira fazla veririm..

Aynen 2. favorimde bu araç ve dışarda çok temiz duruyor biraz km fazla o kadar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)