yarın çarşıya çıkayım izliyim videoları denensinde bugün:D reg bu aralar favori die oyum ona anketede yansımış favoriliği:D
Printable View
yarın çarşıya çıkayım izliyim videoları denensinde bugün:D reg bu aralar favori die oyum ona anketede yansımış favoriliği:D
İmkan ve fırsat olsa Izmir'den yollardık AP 106'yı.
Renk katardı ortama..
Iyi gazlamalar.
çok zevklı bır deneme beklıyoruzz kafalar burunlar çamurluklar tamponlar yarışacak gibi me gelıyor... selçuğun shiftingini antalyada gördüm ama benım favorim jb 106 gidişi, kasası ve orjınallıği ile oyum JB nın orcunnn mahçup etme bizii....
allah tekerinize taş değdirmesin kazasız belasızzz 5. vitess redline hepinizeee :))))
REG Forever Ama JB yede güveniyorum
UE diyorum :)
az sonra eve gidecem. dün gece yapsaydınız ya, bugün işyerinde izlerdim.evde internet yok. p.tesiyi mi beklicem :)
Noldu acep bi aksiyon oldumu olduysa video yokmu?
şimdi JB ile REG denedi DD yi bekliyo REG bizde beklemedeyiz anadolu ***** yerdeki MC de :D
Sonuç sormuyorum videoları bekliyorum :D kazasız belasız gazlamalar
yakında izleriz nasılsa
7-8 araç vardı sıkıyodunuz ***** mc ye doğru videoları bekliyoruz :)
Ben bu kamerayı s.kiyim kaydediyomuş gibi yapıyo kaydetmiyo tüm gece boşa gitti. Regden kayıt yapılamadı kamera yüzünden ama JB nin içinden ve dışarıdan çekenler oldu. Durumu araç sahipleri yazarlar
Reg yine gergindi:D uyumaya gidiyorum yarin aksam gorusmek uzere
Deneme videolarını merakla beklemedeyim.
herkes uyuyo heralde kimse sonucu yazmamış :)
videolar gelse ne güzel olurdu:D
Sabahın köründe kaltık video gelmiştir diye hala yok bu cam carlar uyuyormu ? :D
Reg lider sanırım