Aynen bende tam onu yazmak için girmiştim konuya biraz uzun bir internet kesintisinden sonra akk falan kalmadı umarım böyle devam eder
Printable View
Evet arkadaşlar hızım yine 1 megabite çakılmış durumda fazla uzun sürmedi
beyler sunu dıle getırmek ıstıyorum arasıra goz gezdırıyorum.turkcell altyapısında calısan bır fırmanın sahıbı kuzenım.. bende son 10 gun hız sıkıntısı yasayanlardanım bugun onu aradım burda bu konuyu gorunce.. konu hakkında bılgı almak ıcın tanıdıgı turktelekom ust duzey yetkılısı bır arkadsı ıle gorusmus.kesınlıkle ama kesınlıkle bız ne yaparsak yapalım akk dan kacıs yok bılgınıze.
yanlız net gidip geldi kota falan kalmadı 700 küsürlerle geliyor gene :)
gençler bende de oldu. modem in arayüzüne girip sadece adsl2+ tikli yaptım ve modem kendini otomatik olarak yeniden başlattı. airties kullanıcıları görülen yerde dns i tıklasın gelen sayfada aşağıdaki tikleri silip adsl2+ yi tikli bıraksın;
http://i.imgur.com/hP6V7.jpg
sonuç
http://i.imgur.com/rlhmP.jpg
konuyu açan arkadaşa teşekkürler. hız düşerse editlerim bu postu.
bır kac dk sonra tekrar eskı halıne donmuyor mu bu ıslem
normalde 850Mb/sec ı geçmeyen 8mbit lik paket kullanıyorum
adsl2+ ayarına geçtim 1800mb/sec 'den aşagıya düşmedi.. asılıyorum downloada bakalım nolcak :D
hacılar sanırım kesintiden sonra herkese 8mbit ittirmişler. geri dönüşler bu yönde gibi. durun bakalım neler olacak.
beyler 65 euroya sınırsız internet buldum. türkiyeyle hiçbir bağı yok. :D direk uydudan al ver şeklinde. ama kurmak gereken alıcı verici uydu ve modemi 300euro
çokta bir işe yaramadı tüm ayarları yaptım şimdi fark yok
gene düştüm 200 lere :)
Beyler hızı düşenler arasında yani hepimizin arasında akk bize uygulanmadan önce ttnete 2 yıllık taahhüt veren kimler var internette bazı kişilerde 2 yıllık taahhüt yaptıktan sonra akk olayına takılmaya başladıklarını söylüyorlar
Akk olayı aslında hep vardı ama uygulama bu şekilde sıkı değildi ;)
benim şuan sözleşmem falan yok ama genede düştü , bence bu 2 aydır denetimi sıkılaştırdılar ..
Şöyle bi imza kampanyası başlamış...
Düşük Hıza Hayır !
beyler internet sçşlardamı yine ? İnanılmaz yavaş şu anda sadece benimkimi böle acaba
aynen bende de öle var gene bi sıkıntı ..
Evet arkadaşlar bugün itibari ile akk sıfırlandığı için eski hızıma kavuştum demekki artık her ay düzenli olarak uygulanmaya başladı
aynen öle oluyor , kapatcam zaten 3 aya pek önemi kalmadı şimdilik :)
kota sonrası hız 3 katına çıkmış...
İnternette kota yönetmeliği değişti | Mynet Haber
1 değilde 3 mbit verince öle oluyor tabi :) laf oyunları , ayrıca sms ile haberdar edilcekmişiz falan zaten sabit ayın 15 olunca 3 e düşüyor hız direk :)
Bana 3-4 aydır sms ile uyarı geliyor. Daha hız kısıtlandığı olmadı, demek kota yetiyor. Daha önceleri aylık 150 gb veri indirdiğimi bilirim :)
akk nıza mıçiim bu ne yaa.
hala hız duşuyormu ya bende nazar değmesn hep 16mbit :D
50 gb dan sonra 320 lere falan düşüyorum indirme hızında :)