ataturk havalımanına gıdıyorum suan 2 tane kucuk cantam var antalyaya ındıgımde bu cantaları emaneten 1 saatlıgıne bırakabılecegım lara meydan b.onat yakınlarında esnaf bı arkadasımız var mıdır?
ataturk havalımanına gıdıyorum suan 2 tane kucuk cantam var antalyaya ındıgımde bu cantaları emaneten 1 saatlıgıne bırakabılecegım lara meydan b.onat yakınlarında esnaf bı arkadasımız var mıdır?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Larada nakayama turgayların dükanı var konuyu görürse yardımcı olur.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
ınsallah bırı gorur![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
isterseniz lara tarafı degilde hava alanın çıkışında petrol istasyonuna bıraka bilirsin
-Mapped by chare-
hava alanın cıkışında ki petrole güvene bilrisiniz tech ailesinin 3 tane üyesi var orada bir taneside benim zartenhava alanını çıktıktan sonra alanya istikametine giderken sag tarafta havaalanına1 km mesafe
-Mapped by chare-
larada bizim işyerinin 2. şubesi var ben orada degılım ama isterseniz ararım orayı gecerken oraya bırakabılırsınız.
sımdı ındım ucaktan benzınlıgı bılıyorum 1 2 kez gelmıstım muhabbet falan etmıstık ordakı arkadaslarla.
sorun su kı havaalanından oraya ordan tekrar laraya gıtmem sonra cantaları almam ıcın gerı gelmem gerekecek ters kalıyor :S
Turgay kardesım bana numaranı pmler mısın.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
gulluk tarafı da olur orda olan varsa![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)