bahartlı olarak yeni parfüm keşfettim bayan parfümü ancak bence erkeklerde kullanabilir koku terre dhermes e benziyor yalnız fiyat tuzlu :D
http://fimgs.net/images/perfume/nd.18135.jpg
Printable View
bahartlı olarak yeni parfüm keşfettim bayan parfümü ancak bence erkeklerde kullanabilir koku terre dhermes e benziyor yalnız fiyat tuzlu :D
http://fimgs.net/images/perfume/nd.18135.jpg
Geçenlerde çok nadir Bursaya gittiğim zamanlardan birinde küçük sanayide denk geldi aynı şekilde bi adam. Baya muhabbet ettik aynı şekilde havaalanına gidicem param yok vs dedi. 4 parfüm 1 saat satıyodu hepsi dünya markaları alayı sahte buram buram kokuyor belli. Kapıyı 300den açtı dedim ben pazarlık yaparım bak falan derken geldi arabama yanıma oturdu sohbet muhabbet derken elindeki poşeti 40 liraya aldım. 2sini dedeme hediye ettim 2sini bilgisayar başında kafama göre sıkıyorum saat köşede duruyor :D
Memlekette dolandırıcıdan bol ne var zaten önlemek mümkün değil işine gelen alsın. Ama dediğim gibi çatır çutur pazarlık edin komik rakama bırakıyolar. Artık kaça alıyosalar :)
ankaradaki beyaz sciroccolu elemanı bigün temiz dövecez şaşmazda, çok az kaldı. Sürekli gelip şansını zorluyo :D
Bu tür ürünleri herhalde kilo hesabı alıyorlar :D nasıl bir pazarlama tekniğidir.
Zamanında ataköy olimpiyat evinde antrenman yaparken az gelmezlerdi yanımıza.. peh peh herifler hala ekmek yiyor demek ki bu işten yuh
3-4 sene önce lise yıllarında bakırkoyde carouselin onunde denk gelmıstı banada.free shop muabbetınden gırdı... kıyafetlerının etıketını gosterıyor;bak zaradan gıyınıyorum yalan olsa soyledıklerım nasıl markalı gıyıncem vs psıkolojik baskı:)elimde kaldı bılmem ne tam hatırlamıyorum.sadece dınlıyorum almayacagım yuzde 99 kımse 2tane markalı kutusu acılmamıs parfumu 200liraya vermez.hele ki pazarlık yapmadıgım halde 5sanıyede bır fiyat dusunce iyice emın oldum.tam eyvallah dedım gıdıyorum -al annenın ak sutu gıbı helal olsun 10lira ver dıyınce inat ettım sagol ıhtıyacım yok dıyıp gıttım :)
oha aynı şey yazın başıma geldi :S şok oldum şuan.
aracımı parkedip bankamatiğe para yatırmaya gidiyordum tam yoldan yaklaştı korna falan. thy de çalışıyorm abi benzinim kalmadı ist dönmem lazım parfümleri ve saati gösterdi. giyinişime bakıp abi anlıyosun belli gibisinden konuştu ihtiyacım olmasa böyle yol üstü kendi malımı vericek tip varmı bende falan dedi free şhoptan aldım abi hepsini dedi 400 helalinden veririm hepsini dedi. 3 parfüm 1 tag heuer carerra saat. cebimdede 50 lira para kaldı yatırdım parayı. dedim hepsine 50 veririm.yapma abi 200 liraya kapatalım 2 parfüm saatide vericem bak dedi. derken o şu bu telefonum çaldı uzaklaştım. resmen 50 lira çöpe gidiyormuş . şaka gibi ya :S
ataşehirde vardi biri böyle banka çıkışlarını kovalıyodu. takım giyinmiş beyaz yeni corsa TAV kartviziti ni gösterip millete bişeyler satmaya çalışıyodu inmeden araçtan. bana palladium karşısında denk geldi bankaya girerken havaalanında çalışıyorum arkadaşlar para karşılığı parfüm saat istedi ulaşamadım onlara, sana aldığım fiyattan vereyim işe yetişmem lazım elimde kaldı diye yalvardı adam.
bunun sınırlarını zorlayanlar eminönü arabalı feribot kuyruğunda var. arka camın oraya parfümü fırlatıp, abi oğlum askerde sigara lazım çocuğa at bi 100lük diyenler.
tum postları okudum gülme krizine girdim :D lapseki-gelibolu arabalı büfem olduğundan bu tıpler cok geliyor bıze özellikle yazın hafta da en az 3 tane dusuyor altların da en üşük araba yenı kasa hyundai matrıx gordum genellıkle golf-polo-auris takılıyorlar ellerin de hep duty free posetleri kardesım karsıya gecıcem yol param kalmadı,istanbula gidicem mazot param yok gibi mevzudan giriyorlar.hepsının cuzdanların da thy kartları. parfum-saat-cep telefonu-laptop-yazın sozde adıdas nıke ayakkabı- versace tshırt cesıt cok elemanlar da :D bazıları acayıp yuzsuz bı de ilk seferın de dolandırmaya kalkıp ıkıncı gelisin de merak etme tost yemeye geldım diyen oluyor :D
Benim firina geliolar bazen gumrukte calisioz ordan kaldi bize falan ayagi :-)
Bi bayan bi bay bide saat 100 tl abi sonra sana bi guzelik yapiuimmi yap 50 tl abi cok su bu derken 10 tl abi :-) nerdeyse para vercekler :D
hocam eau de toilette de esans oranı max %10 dur.Eau de parfume de ise %20 dir esans oranı.Gündelik zamanda yanında taşıyacagın eau de toilette olabilir.Araçda bulundurursun vs çünkü kalıcı değildir tazelemen gerekir.Eau de parfume ise daha keskindir 1 kere sıkman yeterli olur genelde.Tabi markaya görede kaliteye görede kalıcılıgı değişir..
Dodoo, Mizu'daki parfümlerde fiyat-gerçeklik durumu nedir ? :D
geçen yaz aynı şey bana oldu arabanın yanında beklerken yanaştı arabasıyla,ben ilgilenmiyorum almayacağım dedim,bana demezmi -bindiğin arabaya bak 20 tl nin hesabını yapıyosun diye? sen kimsin diyip yumruğu sallayınca arabanın içine doğru tapagaz kaçması bir oldu.herifler cıvıttılar iyice
Doğru bilgi;
Yanlış bilgi;
Kalıcılığın ve aura'nın veyahut fark edililik oranının parfümün esans oranıyla alakası pek yok.
Aslında var ama bu doğru orantı değil.
Yani bir edt parfüm, edp ye göre daha kalıcı ve daha kuvvetli olabilir, veya tam tersi.
Bunun esans miktarıyla doğrudan bir bağlantısı yok, esans miktarına bakıp performans beklentisi yaparsanız, hayal kırıklığına uğrarsınız.
En güzel tecrübe kişisel olandır, deneme imkanı olmayanlar için ise birkaç post öncesinde verdiğim blog sayfası en doğru rehberdir.
@Carolita1907
Abi benim buraya yazdığım site, kişi, mağaza vs. ile, her ne ise işte, sakat durum olmaz, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
İnternetteki sahte satıyorlar mesajlarını dikkate almayın.
Ck One alıp, kullandıktan sonra KOKMUYOR bu parfüm diye şikayet ederler, sahte derler.
200ml si 70 liraya parfüm alıp, ultra çekicilik, bütün kızların ona bakması gibi isteklerini karşılamadığı için, son çare siteye b*k atmak oluyor. :icon_tup: