mudur dunya kadar typer var ama denemeye gelınce kımse yok,ya senden korkuyorlar yada sallamıyorlar:D:D
Printable View
mudur dunya kadar typer var ama denemeye gelınce kımse yok,ya senden korkuyorlar yada sallamıyorlar:D:D
doktorun birinde bi crx vardı, geçen sene draglarda type-r sahibine kalkalım mı diye sormuştu, type-r cıda aynen şu cevabı vermişti, - kalemim değilsin gerek yok :D
senide öle crx lerden zannediyolar heralde hacı :D
hee okanın doktor abısı kuburun deliğine girip çıkmıştı tayyarcı kaale almayınca , ulan ne gülmüştüm bee :D :D
aga bursada benim rexin b16 olduğunu bilmeyen yok dolu bir makina olsa anlıcam stock b16 :) vti dan 1-2 boy anca hızlı fakat kulağıma geliyor laflar hafif o araba geçer bizi gibisinden alakası yok aslında ciğeri yerinde type-r reximden hızlıdır makina stock çünkü
geçme geçilme derdim yok ferrariyle bile denerim ben video çekmiyorum gelen olursa gelecek arkadaş çekebilirde yayınlayabilirde hiçbir sıkıntı yok benlik
yarına güncel
yokmu koca bursada rex le denemek isteyen yav şaşırdım :D nerde bu pejocular :)
bu akşam günceli..
fatıh abıye sööle sana s2k ayarlasın
onlarında haberi var 106 diolardı ama 106 tıcılardan ses yok :(
Ben denerim okan senle kafana takma :D Gerçi tad vermez ama olsun ;) :P
ya ne alakası var :) sen mağdur olma diye diyorum. ama gün gelir sap döner keser döner görürsün :D
koca bursada deneyecek araç bulamıyon ya ben eskişehirde neler yapyım :D :D bulunda bi video cekin koyun bizde izleyyelim crx nasıl gidiyomuş :D
laa lambro_team bursadaysan bu akşam gel otobana b16 rex le dene s2k ıle, bakma ordan konuya sessiz sessiz :D