Dirk pazar gidelim mi eskisehire rallide serkan'a tezahurat yapmaya.. Hemde sewki bizi bi tur bindircek sozu var:)
Printable View
Dirk pazar gidelim mi eskisehire rallide serkan'a tezahurat yapmaya.. Hemde sewki bizi bi tur bindircek sozu var:)
Ankara'da çok araba var deneyecek
Güzel bir roll gecesi yapılabilir
Bende bende bak şimdiden 3 kişi olduk ramço :D
4 oldu remazan :D
Gitmioz mu ramço :'(
clio rs le gidek hem şewkiyle denersin gökhan :D
Kırıkmısın la sen o arabayla eskişehire mi gidilir =D Poloyla gidek az yakar çok kaçar bak hacım =D
Rodaj mı kaldı sen hangi dünyada yaşıon la =D Çok yakar bide kafamız ağrır oğlum zaten sinan sonradan çıktı at onu gitsin =D
gökhan adanaya gidek diyodun rs le :D eskişehir şura :D
benim maddi durumum iyi sinanlada iyi geçin o rutus işinden voleyi vurdu. mikrop ali zaten kadrolu bekçi Fatih doğan Fotograf felan parayı götürdü aramızda tek işssiz baba parası yiyen sen kaldın sewgili dostum :D yeni bir iş yeni arkadaşlıkla edin...
Ben hızlı trenle giderim la susun konuyu neye çevirdiniz :D
Senin de bu dünyada olman yeterince korkunç zaten panpa :D
deneme olursa kesin haber verin yeni iphone um la video çekicem..
uçak modunu test edemedim bari video çekirormu ona bakıyım
aga m3 le denesene
pampa telefonum var biliyosun alo demen yeterliii D: :D alo de gelem :D ama onur abi seni ferrari ile alır :D
kankacım cok geçmiş olsun sende bu sene bi iileşemedin anasını satayım o değilde bigün cıkalım güzel bi roll night yapalım :D
ya glecem zaten bi gün oraya ama şu sıralar değil önce burda normal sanzuman ve normal yazılımla nasılmış onu test edecem :D
hehehe biz kardeşiz aramızda deneme olmaz: D: d
pampaaaa :D gelin le pazar mangal yaparız dagda serkana atarız önümüzden geçerken :D
abi işleri ayarlayım gelecem al vteclede deneriz demi :D
rs olur :D D:
ahahah pampa reklam filmi bile cekeriz :D
kanka denerim sıkıntı değil su anda benim aracın normal sanzuman ve normal yazılımla nasıl gittiğinin merak ediyorum bide sanzumanı ve yazılımı değiştirince gidişini :D
Ah eski günler :D yürüyen bi arabamız yokki artık 106'ya veya rs'e atlar gelirdim eskişehire..Şimdi hızı yaşamak için yht ile geliyorum :D