s.a arkadaşlar hiç kazasız hasarsız 1997 model clk 200 kasko yapılabilirmi yapılırsa ücreti ne tutar mumameleci arkadaşlar hesaplıyabilirmi şayet olursa araç 50 yaşında validenin üzerine alınacak aracın fiyatı 27000 tl .
s.a arkadaşlar hiç kazasız hasarsız 1997 model clk 200 kasko yapılabilirmi yapılırsa ücreti ne tutar mumameleci arkadaşlar hesaplıyabilirmi şayet olursa araç 50 yaşında validenin üzerine alınacak aracın fiyatı 27000 tl .
Gecen sene gti a kasko yaptirmistim 98 model oldugu icin 1-2 firma yapiyor. 1600 tl gibi bir rakam odemistim bu sene 780 tl ye yenilettim.
Benim SX e 2.500TL fiyat vermişlerdi en son.
Sanmıyorum o kadar çıkacağını, benim geçmişte oldukça fazla ve masraflı hasarlar var. Toplamda 70.000TL kadar. SX 97 model ve benim üzerime, bana bile bu fiyatı verdilerse annenize daha uygun olacağı kanısındayım.
selam hocam sigortacıyım ben tc kimlik plaka varsa araç sahibinin mesleği aracı sizdn başka kullanacak yoksa sürücü indirimide uygulayabilirim bilgileri pmden gönderin fiyat çalışalım2000 fiyatı hangi şirketten aldınız ?
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)