User Tag List

Sayfa 16/87 İlkİlk ... 614151617182666 ... SonSon
1653 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Tatil planları

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayramdan önceki hafta pazar günü yola çıkıp, bayramın da içinde olduğu cumartesi günü dönerek bayram trafiğini atlatma niyetindeyim.. Yolculuk arabayla Yunanistan - Halkidiki kısmetse.. Bodrum, çeşme vb yerlere gidip kazıklanmaktan, 3 kuruşluk hizmete 30 kuruş vermekten illallah geldi..
    Yunanistan, bulgaristan arabayla seyahat edilecek ve çok güzel yerleri olan ülkeler. Ben her yaz çeşmeye gidiyorum ve bu sene kesinlikle gitmeme kararı aldım. Aynen dediğiniz gibi 3 liralık şeye 30 lira verip milletin birbirine şov yapmasını izlemekten çok sıkıldım. Bu hafta sonu Bulgaristana gittik arabayla hem çok ekonomik hem de çok güzel bir hafta sonu oldu.

Muhtemelen biliyorsunuzdur ama düşünen arkadaşlar için de yazayım; arabayla yurt dışına çıkmadan önce yeşil sigorta yapılması gerekiyor. Ayrıca sınırdaki benzinliklerden vignette (vinyet) denen stickerdan almak gerekiyor. haftalık, aylık vs. diye gidiyor. Bu sayede yollarda polis çevirmelerinde sıkıntı yaşamazsınız yoksa başınız ağrıyor. Son olarak, bazı ülkelerde uluslararası ehliyet soruyorlar.

Utku85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yunanistan, bulgaristan arabayla seyahat edilecek ve çok güzel yerleri olan ülkeler. Ben her yaz çeşmeye gidiyorum ve bu sene kesinlikle gitmeme kararı aldım. Aynen dediğiniz gibi 3 liralık şeye 30 lira verip milletin birbirine şov yapmasını izlemekten çok sıkıldım. Bu hafta sonu Bulgaristana gittik arabayla hem çok ekonomik hem de çok güzel bir hafta sonu oldu.

Muhtemelen biliyorsunuzdur ama düşünen arkadaşlar için de yazayım; arabayla yurt dışına çıkmadan önce yeşil sigorta yapılması gerekiyor. Ayrıca sınırdaki benzinliklerden vignette (vinyet) denen stickerdan almak gerekiyor. haftalık, aylık vs. diye gidiyor. Bu sayede yollarda polis çevirmelerinde sıkıntı yaşamazsınız yoksa başınız ağrıyor. Son olarak, bazı ülkelerde uluslararası ehliyet soruyorlar.
    Yunanistan uluslararası ehliyet ve yeşil sigorta istiyor sadece, stickera gerek yok.
    Birde ne olur ne olmaz diye kaskonun kapsamını arttırıyorum ben çıkarken, yurtdışında bir sıkıntı yaşarsak başım ağrımasın diye.

Son olarak arabaç sahibi ile çıkmıyorsa yurt dışına vekalet lazım.
    Drehmoment ist wichtig

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yunan adaları tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar? Eğlence, yeme içme otel vs
    Ben de gitmeyi düşünüyorum, genelde 3 günlük gemi turu tarzı var.
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yabancı turist rotasını farklı yerlere kaydırdığında, küstürdükleri yerli turisti çok arayacaklar ama bulamayacaklar..

Sigorta - Ehliyet - vekalet işlerini hallettik, 1 gün bile sürmedi

Alıntı umut01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yunan adaları tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar? Eğlence, yeme içme otel vs
    Bayramdan sonra hatırlatırsan detaylı paylaşırım ancak sık sık adalara giden çevremden fazlasıyla duyduğum kadarıyla;

Çok ucuza ahtapottan ıstakoza aklına gelen her deniz canlısını taze taze tüketebileceğin
    Konaklamanın makul olduğu
    denizin temizliği
    Ayı'ların olmadığı
    Sıcak ve misafirperver insanların bolca bulunduğu

bir tatil bekliyor sanırım beni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umut01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğlence ise Mykonos'u tavsiye edebilirim.
    Adaya gittiğin zaman mutlaka araç kiralaman lazım, kiralarken ölü pazarlığı yapmanı ve merkezde ki tüm rent-a car'cıları dolaşmanı tavsiye ederim.
    Toplu taşıma araçları felaket kalabalık ve çok az var.
    Ben ATV kiralamıştım, plajada, eğlenmeyede ATV ile gittik.
    Adada genelde aynı tip ATV'ler var ve tafik avrupa normların seyr ediyor yani yavaş gidersen kimse seni sıkıştırmıyor (ATV'ler felaket yavaş ama eğlenceli)

Eğlence ve yüzmek için paradise ve super paradise gayet yeterli.
    Yemek için little venice ve merkeze gidilebilir.

Ada merkezi çok hareketli ve keyifli.
    Drehmoment ist wichtig

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 bayramdır bozcaadaya gidiyorum, avantajı büyük oluyor. genelde bayram tatillerinde insanlar anadolu yakası gebze üzerinden güneye veya eskihisardan egeye yada anadoluya gittiklerinden o yöne çok trafik oluyor ama geçen sene millet bakırköyden gebzeye 6 7 saatte giderken ben bozcaadaya gezerek o saatlere gittim. yani çanakkale yönü gelende boş oluyor. tavsiye ederim trafik çilesi çekmek istemeyenler için birebir. tabi bir de oradaki avantaj ada olduğu için alabileceği ve gelebilecek insan sayısı kısıtlı rahat oluyor genelde; ayazma plajı bayağı karambol olur fakat biz bir yanında habbele plajı ile ayazma arasında kalan yerde denize giriyoruz ne bir tesis var ne bişey o yüzden bayağı tenha ve güzel oluyor tam kafa dinlemelik
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    semadirek tam bir hipi adası
    tasos bayramda türk dolu olur
    midilli ayvalıktan rahat gidiş vella ben sevdim orayı
    bu yaz korfu paxos antipaxos yapcaz bakalım.

mikonos vs vs onlarla işim yok pek santoriniyi bir tek merak ediyorum aralarından. 10 sene evvel de girite gitmiştim o da güzeldi.

ortak payda ucuz deniz mahsulu ve güzel deniz
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aile ile Yunanistanda huzur dolu bir tatil geçirmek isteyenler için tavsiyem kara yolu ile Thassosa gidip Makryammos Bungalows'ta kalmalarıdır.
    Thassos içinde çok türk var fakat makryammos'u pek tercih etmiyorlar.

Makryammos'un kendine ait inanılmaz güzel bir koyu var.
    Yemekleri inanılmaz lezzetli özellikle deniz mahsulleri.

Oda fiyatına sabah kahvaltisi akşam yemeği ve size tahsis edilmiş plaj şemsiyesi ve şezlonglar dahil.

Otopark sıkıntısı yok ve arabayla Limenas merkezede yakın sayılır.
    Drehmoment ist wichtig

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öbek öbek abaza spec lerin toplanmadigi
    otel fiyatlarının kişi başı 250 yi geçmedigi
    dışardan gelen vatandaşların otel plajina girmediği
    plajinda adım atacak yer olan
    saat 9 da kahvaltısı bitmeyen
    mümkün mertebe müspet insanların olduğu
    yeyip içtiğime extra para vermeyeceğim bi tatil planım var.
    TR de bu şekilde bildiginiz otel var mı beyler.
    Eşim uçağa binemiyor. o yüzden TR de yada TR ye karayolu ile bağlı olan yerler istiyorum. yoksa kıbrıs gerçekten tatil için idealdi bekarken. Yorumlarınızı bekliyorum
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Evrenoz @Utku85 @clioGT Şimdiden teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Bayramdan sonra tekrar sorgulama yaparım yorumlarınızı, görüşleriniz, tavsiye ve önerilerinizi
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Kavuştu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otel ismini söylerseniz sevinirim
    Dalyan palmiye resort

Tam anlamiyla otel degil dedigim gibi apart tek oda ama temiz ve guler yuzlu calisanlari fiyatinin ucuz olmasida carsiya biraz uzak olmasi sanirim uzak dedigimde yuruyerek 15 dkka arabayla 3 4 dakika

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snan1910 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Booking den gideceğiniz yeri tarihi yazıyorsunuz sıralamayı 2 kişi için en iyi fiyat olarak ayarlıyorsunuz puanlama ve bütcenize göre kalacak yer ayarlıyorsunuz. Çok hesaplı oluyor genelde. Geçen sene Marmariste geceliği 15tl ye kalmıştık. Otelin çalışanları bile şaşırdı , Kapıda 50tl ydi kişi başı fiyat öğrenci işi çok iyi oluyor
    Dediğin siteye baktım güzel fırsatlar var onu değerlendireceğim teşekkür ettim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ramazan bayraminda 2-3 gece icin marmaris bodrum alacati taraflarina baktim hersey dahil otel fiyatlari ucuyor ... Alternatif fikri olan varmi bayramda 2-3 gun nerelere kacsak

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sh4rk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ramazan bayraminda 2-3 gece icin marmaris bodrum alacati taraflarina baktim hersey dahil otel fiyatlari ucuyor ... Alternatif fikri olan varmi bayramda 2-3 gun nerelere kacsak
    bayram tatili için bakıyorsanız çok normal Pzt den çarşambaya Bodrum - Türkbükünde kaldım 37$dan gecesi sadece kahvaltı vardı. Otel de 10 üzerinden 4-5 falan alır. Önünde kendi plajı vardı ki o kurtardı. Eğer oteliniz bodrum tarafında sadece kahvaltı ise 3 gün için öğlen akşam ve eğlence dahil min 500TL gider. Bu tabi ki gün içerisinde ki harcamanıza ve akşam yemek yiyeceğiniz yere göre değişir. Bodrum pahalı yemekleri açıkçası. 1 Kişi ortalama bir yerden 50-60 TL den aşağıya yemek yok diyebilirim
    Bodrum u tavsiye ederim ama denizi için gerçekten gidilir...

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Serkan'ın dediği gibi Pendik Yalova Hattı'na erken bilet alanlardanım..26tl'ye 14 temmuzda Pendik Yalova yapacağım Allah isterse.. Yaz tatili bu sene Çandarlı ve Silivri'de geçecek..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar günaydın 2-9 arası Bodrum'da rezervasyonum var kendi aracımla gidicem İstanbul'dan Bodrum tam olarak kaç km bilen var mı? Yandexde 720 çıkıyor, arkadaşım 850 falan diyor anlamadım gitti.

Birde sormak istediğim Bodrum'dan Yunan adalarına geçme fırsatımız var mı? Benim pasaportum var ama arkadaşımın yok, onun için ne gerekli ya da atla tekneye geç yapabiliyor muyuz aceba?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı burak_2885 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar günaydın 2-9 arası Bodrum'da rezervasyonum var kendi aracımla gidicem İstanbul'dan Bodrum tam olarak kaç km bilen var mı? Yandexde 720 çıkıyor, arkadaşım 850 falan diyor anlamadım gitti.

Birde sormak istediğim Bodrum'dan Yunan adalarına geçme fırsatımız var mı? Benim pasaportum var ama arkadaşımın yok, onun için ne gerekli ya da atla tekneye geç yapabiliyor muyuz aceba?
    Vize almanız gerekiyor. Günlük tur düzenleyen irili ufaklı bir çok yer bulabilirsin Bodrumda, onlar hallediyor işlemleri.. Arkadaşının da pasaportu olmalı

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak_2885 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

adalara bodrumdan feribot vardı pasaport istiyorlar diye biliyorum.

eğer körfezi feribotla geçmezsen arkadaşının dediğine yakın bi km feribotla geçersen bayrampaşadan 720-750 gibi olmalı.

ozan abi feribotu iyi denk getirmssn ben geç kaldım plan geç belli oldu 81e alabildm en azından sıra beklememeyiz diyerekden.

bozcaadanın denizi mükemmel ortam güzel ama son dönemde aşırı suyu cıktı 1 mayısda oralardaydık o tarihde bile kalabalık hat safadaydı 5-6km araç kuyrugu vardı. bu sezon bide ada dönüşüne feribota randevu koymuslar 30 kişiilik otobusden büyükleri adaya giriş yapamayacak gibi durumlar varmış bakalm etkili olabilicekmi.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende bu sene fransa sahilerinden ispanya sahillerine uzanan bir tatil düşünüyorum ufak ufak haritayı çizmeye başladım. Bu konuda daha önce gezmiş gitmiş birileri varsa önerilere açığım. İtalya tatili düşünenler içinse 2 sene önceki yol haritamı paylaşabilirim. Topuktan girip, çizmeden çıkmıştım. Arada modena'ya uğrayıp ferrari ile gazlamalı bir map.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)