yurtiçi tatil ve avrupanın çoğu yeri gereksiz bence tatil olarak tek gidilicek yerler küba uzak doğu ve usa
Printable View
yurtiçi tatil ve avrupanın çoğu yeri gereksiz bence tatil olarak tek gidilicek yerler küba uzak doğu ve usa
valla düne kadar turiste 3 te 1 fiyat verip bize köklüyorlardı. bakalım şimdi ne olacak. yurt dışı şu an için ilk tercihim tatil için.
bayram tatilinde 3-5 gün tr de tatil yapıyorum. oda güzel bir otel bulup kendi aracımla hiç bir yere bağımlı kalmadan , gittim bölgeyi komple keşfetmeye çalışıyorum.
ben yine çanakkaleden başlar çeşmeye inerim ,genelde toram şu şekilde çanakkale bozcaada geyikli babakale kadırga koyu asos altınoluk sarımsaklı didim izmir çeşme şeklinde.. keyifli oluyor 2-3 gün farklı farklı yerlerde kalmak
Arkadaslar , Antalya Kemer - Belek - Beldibi tarafinda hersey dahil kaliteli, kaydirakli 19 Mayis - 22 Mayis arasinda 3 4 gunlugune nerde kalabiliriz ? Voyage Belek'e baktim ama yer yoktu, alternatif nereler olabilir ?
***** siteden izmir gümüldürde hertşey dahil 1hafta tatil aldım.dünde pendik yalova feribotundan gidiş dönüş biletimide aldım.tatille ilgili kafam rahat.
esasında kuşadası aquafantasy istiyorduk.şuabat ayında 3300 fiyat almıştım 1 haftasına.bir dostum tanıdık var daha uyguna halledirim dedi 2 hafta sonra tanıdık fiyatı 3800 dü.***** sitedeki fiyatta 4200 olmuştu.şuan 3800lere düştüler.her ay fiyat güncellemesi yaşanıyor.7 yaşındaki oglum için istiyordum kısmet degilmiş.seneye inş. :)
siz m.a.l.u.m yazdikca yildiZliyor sistem, cok bahtiyarim
Yılbaşı için vizesiz tatil mekan önerilerinizi alabilirmiyim? :)
Avrupa ilk tercih..
güncel, 19 mayıs tatilinde Ankaraya çok uzak olmayacak, doğası güzel fotoğraf çekmeye müsait otelleri insan düdüklemeyen cinsten yer tavsiyesi rica edeyim.
ankaradan gidilecek yer listesinde
abant-amasra-akçakoca ,
Burak 1 ay kadar önce Safranbolu'ya gittim, aradığın özellikleri barındıran bir yer. Yol 2 saat civarı sürüyor, otobandan Gerede sapağından ayrıldıktan sonra yaklaşık 1 saat kadar normal yoldan devam edip ulaşıyorsun. Doğası fotoğraf çekmeye uygun, şehir bir kanyon içine kurulu, aynı zamanda gezip, doğa yürüyüşü yapabileceğin kanyonlar da var. Bir tane de meşhur mağarası bulunuyor. Hilton GardenInn otelde kahvaltı hariç geceliği(2 kişilik oda fiyatı) 138tl'den kaldım, Beypazarı gibi konakları da mevcut ancak ben işi şansa bırakmak istemedim.
Eğer gitmeyi düşünürsen biraz daha detaylı yazarım.. Ama genel olarak tavsiye ederim.
Abi Abant'ı 3-4 kere ziyaret ettik, eyvallah öneri için
Teşekkürler, akçakocayı araştırıyorum
Eyvallah dikkate alacağım, kanyon olayı ve otel fiyatı güzelmiş :) araştıracağım, değerlendirilebilir
Kısmetse 22 mayısta bodrumdayım.. 1 hafta kafa dinleyecem..
Bayramın 2.günü didim beach resort a gideceğim daha önce konaklayan var mı?