Antalya Kemer ;)
Printable View
Antalya Kemer ;)
Son 5 yıldır olduğu gibi fethiye :)
Ama yaklaşık 1 ay bodrumda olucam.
1+ sapları kemere beklerim, gelmeden bir kac kelime rusca akuyun gelin malanını ben burda hallederim .
Kadirin agac evlerini aradim cok ilgili hepsi sagolsun :))
Bodrum Voyage'a gittik geçen sene, bu sene Voyage Türkbükü düşünüyorum kısmetse.
Erken rezervasyon yalan bu sene, geçen sene temmuzda ödeyip bir hafta sonra gittiğim fiyatı şu anda erken rez. hikayesine veriyorlar. Fiyatlar uçmuş resmen.
Değişmez sanıyorum yaa gene bodrum :D belki bosnaya gidersem bi 20günde dubrovnik yaparım yeter ztn yaz bitti :hehe:
bi aksilik olmazsa temmuz ortası gibi bodrum turgut reis ağustos ortasida sivas yapmak istiyorm :)
bizde bi arkadaşla 2 sap olarak :D Alanyadaki Oasis beach club dan rezervasyon yaptırdık haziranda oradayız kısmetse nasıldır bilmiyoruz ilk defa gidicez oraya ,daha önce giden varsa otel hakkında yorum yapabilirmi arkadaşlar :)
bende yeni girdim işe tatil felan yok ama 1 hafta hastalık izni var rapor var var oglu var :D en güzelinden bi avşa yaparım altınoluk gibi olabilir sessiz sakin olsun yeter hamakta uyumak güzel olucaktır :D
Bu sene fethiye ölü denizi düşünüyordum ama giden arkadaşlar caydırdı beni. Birkere sadece saklı kent i güzel diyorlar. Denizini beğenmiyorlar. Sahile girerken bir ayak bastı parası şezlong lara ayrı ayak bastı parası + kaya olmayan güzel kumsal bölümü icinde ayrıca ayak bastı parası alındığını söylüyorlar. Bu yüzden yanıma bir arkadaşı daha alıp antalya yada izmir çeşme gibi bir yere gitmeyi düşünüyorum.
Bodrum Ortakent Noa Javelin otelden tatil satın aldım dün, ets tur aracılıgı ile, gayet güzel bir fiyata denk geldi aracılar sayesinde ama bu sene fiyatlar harbiden çok yüksek.. 2000 lira altında 1 hafta eli yüzü düzgün bi yer yok gibi..
2 yıldır bodruma gidiyorum Akyarlarda pansiyonda konaklıyorum :) otel bana göre değil sanırım
Bu senede kız arkadaş veya arkadaşlar arasındada plan bodruma gitmek gibi gözüküyo ama ben çeşme istiyorum
Varmı çeşme'de böyle akyarlar gibi bi yer koyu en güzeli olsun fazla pahalı olmasın heryere yakın olsun :)tavsiyelere açığım
bodrum bodrum bodrum :)
tatilciler bilir Oteller, tatiller ve gezilecek yerler hakkında gezginlerden gelen yorumlar - TripAdvisor bir yere gitmeden önce tavsiye ederim :)
olimposdaki mekan için geçen sene arkadaşım gitmiş beğenmemişler :( orayı sildik kafadan
Öss stresı başlıyor buz yaz tatıl olmasada emek harcayıp kendı paramı kazanma gıbı bı dusuncem var kısmet :)
Bodrumda yasıyorum 12 ay. Gecen yaz calıstım arabamı aldım bu yazda calısıp jant lastık+muzık sıstemı ıvır zıvır bır seyler yapmak.2013 yaz da da tatıl yaparız kısmetse :) ama bodrum a tatıle gelıcek olanlar ıcın araba kıralıcaklarsa muğlada denıze bodrumda gırılmez Akbuk Akyaka Ören de denızın keyfını tam anlamıyla cıkarabılırsınız..
acaba bu yaz halikarnas acilcakmi? :D gecen sene kapaliydida...:S