olimposu tavsiye edebilirim, özellikle online rezervasyon yapabilirseniz farklı avantajlardan yararlanabilirsiniz.
Printable View
olimposu tavsiye edebilirim, özellikle online rezervasyon yapabilirseniz farklı avantajlardan yararlanabilirsiniz.
birkaç tecrübe paylaşımı...
kuşadası; ucuz adi ingiliz turistlerin barınağı, merkezden uzaklaşmadıkça temiz yüzecek bir yer bulmanın zor olduğu, gece hayatı da adi olan güzide tatil cenneti, gidilebilir tek yeri güzelçamlı, orası da 1 günde bayacaktır.
datça; kafayı dinlemek için güzel, gece hayatı yok gibi, deniz, manzara, doğa muhteşem.. eski datça özellikle görülmeye değer.
bodrum; akyarlar meteor plajı muhtemelen Türkiyede yüzülebilecek en iyi yerlerden, barlar sokağı hala daha fazla amele dolu değil, körfez bar zaten başlı başına bodrum'a gitme nedeni, benim tavsiyem bitez olur, bitez'de ise corner hotel, fiyatları uygun ve kahvaltısı 10 numara, eğer merkezi bir yer, barlar sokağına yakın olsun derseniz, Manastır hotel iyidir.
didim; düşünmeyin bile : )
kafa dinlemek isteyenlere çanakalle geyikliyi tavsiye ederim. Sabah balık tutma, öğlen deniz, akşam köyleri gezme, gecesi pek hareketli değil 2 tane dandirik bar var :)
Macera Seni Bekliyor - ldeniz, Ka, Uluda, Bodrum Macera ve Survivor Kamp bi inceleyin enteresan şeyler var
kım nereye gıder bılmıyorum ama antalyada ınsanlar denıze gırmeye baslamıs gecen hafta pazar gunu konyaaltına ıneyım dedım oooo masallah plajlar dolmus :) hayırlısıyla bu hafta sonu bende sezonun acılısını yapmayı dusunuyorum:)
Erken tatıle cıkmayı dusunen varsa antalyaya gelebılırsınız hava gayet sıcak hersey harıka:)
olimposta karı kız düşüreyim diyenler kadir'de ve türkmen'de kalsın :) yok ben eşimle sevgilimle sakin usturuplu bi tatil yapayım diyenler orange'da kalsın :) 2. seçenekte uygun fiyat isteyenler de bana danışsın :)
bu sene Le Chateau De Prestige Spa & Thalasso Delux'de olacağım.. tavsiye ederim..
Le Chateau De Prestige Spa & Thalasso Delux
4 arkadas sap'ca gıdılcek bıraz heyecan bıraz denız yapabılcegımız yerler neresi ?
bolge fark edmez.. Sakarya'dan bı cıkcaz neresı olurSa ?
yardımlarınızı beklıyorum
geçen sene 2 aile kuşadası kuştur tatil köyüne gittik herşeyi ile mükkemmeldi,
bu sene de yine kuşadası egeria beach club tan yer ayırttım ramazan bayramında ordayım kısmetse :)
Bu sene herhangi bi otele gidip kalmıcaz planımızı yaptık şimdiden 2 kişi s2000 le üstünü açıp kemer,marmaris,fethiye,bodrum,kusadası,çeşme ordanda istanbula geçmeyi planlıyoruz 2 hafta içinde :)