Termal Otel tavsiyesi istiyorum. Afyon'da Ng'ye baktım. Alternatifleri değerlendirebilirim. 3 günlük bi kafa dinleme tatil yapıcam.
Önerilerini yazan olursa sevinirim.
Bu sene bende hanımla birlikte avrupa turu düşünüyorum. Araba ile çıkacağım.2 veya 3 gecede bir otelde konaklayıp diğerlerini arabada veya çadırda planlıyoruz.
Rota konusunda kararsızım. Ancak Yunanıstan Bulgarıstan gibi yakın ülkeleri direk geçmeyi mesafe olarak uzak olanları detaylı gezmeyi düşünüyorum. Yakındakilere kısa tatillerde gitmek kolay olur
Şuan Golf var. Belki satıp Station vagon bir araç alabilirim. Konaklama masraflarını düşürmede faydası olur.
Araştırmalar bitince çıkan rotayı paylaşırım sizlerlede ...
haftaya sideye camp kurma niyetimiz var bizimde 2 gece
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Bu sene Monaco mu, yoksa Cote D'Azur mu? @MK8800
Cumartesi Balıkesir çıkış tek motor 2 kişi yada 2 motor 2 kişi Çeşme ye gidip 1 gece kalıp geri dönme düşüncemiz var.
Yağmur olmasaydı Şarköy-Uçmakdere yapıp 1 gece kalıp dönecektik.
Biz ataol beach' te kalmıştık geçen yıl fena değildi.. Eşim sevdi bungalow tarzı fln.. Kendi plajının olmasını da ben sevmiştim ama genel olarak 10/7
Bu senede Bozcaada düşünüyorum ama plajı olan başka otel yok sanırım..
Corona'dan dolayı internette ve turizm acentelerinin sayfalarında oteller ile ilgili çok fazla fiyat yok. Butik otellerde ortalama gecelik istiyorlar?
Lice Noktasında En Çok Tercih Edilen Oteller
Demir Hotel
Dağkapı / Sur / Diyarbakir
Diyarbakır'ın merkezindeki Demir Hotel, tarihi Ulu Camii'ye 450 metre mesafededir. Düz ekran TV ve çay-kahve makinesiyle donatılmış klimalı odaları ve spa tesisleri bulunan otelde Wi-Fi erişimi ücretsizdir.
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Yakın zamanda ya da ilerleyen tarihlerde Olympos ya da çıralı'ya giden ,gidecek olan arkadaşlar yazabilir mi ?
Merry bungalow diye bir pansiyon açılmış sanırım geçen sene,gidenler düzeninden ve temizliğinden memnun .
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)