User Tag List

Sayfa 77/87 İlkİlk ... 27677576777879 ... SonSon
1653 sonuçtan 1.445 ile 1.463 arası

Konu: Tatil planları

EnesAksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama evli adamlar iyi bilir. evlilik yıl dönümü için istanbulda önereceğiniz yer var mı ? bridge restaurante hariç

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Beyler selamlar, Yunanistan'da kalınacak otel, gidilecek plaj ve restoran tavsiylerini alabilirsem çok sevinirim.

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler selamlar, Yunanistan'da kalınacak otel, gidilecek plaj ve restoran tavsiylerini alabilirsem çok sevinirim.
    Hangi bölgeye gideceksiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi bölgeye gideceksiniz ?
    Gelecek önerilere göre rotayı belirleyeceğim Dolayısıyla her lokasyon olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yunanistan olayı patladı. Herkes o tarafa kaçıyor o nedenle ipsalada inanılmaz sıra oluyor haftasonları ve Ptesi.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece deniz kum güneş için thassos güzel bir seçenek 2 tane tertemiz sahili var Golden ve Paradise
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum erken ödersen tabiki notun düşer adamın alacağı faize kesik atıyorsun adam seni ...kecekti ne güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelecek önerilere göre rotayı belirleyeceğim Dolayısıyla her lokasyon olabilir.
    Dedeağaç ta 1-2 saat zaman geçirilir öğlen yemeği yeni, kahvaltı yapılır.

Arkadaşlarında dediği gibi Thassos adası benimde favorimdir. Orada ben Limeneria bölgesinde kalıyorum gittiğimde. Deniz girmek içinde çok sayıda seçenek var. Yemek içinde çok sayıda seçenek var.

Dedeağaç ın çok ötesine gitmeyelim derseniz ST GİORGİS TAVERN de yemek yenir, önünde deniz girilir.

Benim önerim Selanik merkezde kalmanız, denize günlük HALKİDİKİ ye gitmeniz yada Halkidiki de Polychrono bölgesinde kalmanız. Yeme,içme, deniz herşey elinin altında olur ekonomik şekilde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dedeağaç ta 1-2 saat zaman geçirilir öğlen yemeği yeni, kahvaltı yapılır.

Arkadaşlarında dediği gibi Thassos adası benimde favorimdir. Orada ben Limeneria bölgesinde kalıyorum gittiğimde. Deniz girmek içinde çok sayıda seçenek var. Yemek içinde çok sayıda seçenek var.

Dedeağaç ın çok ötesine gitmeyelim derseniz ST GİORGİS TAVERN de yemek yenir, önünde deniz girilir.

Benim önerim Selanik merkezde kalmanız, denize günlük HALKİDİKİ ye gitmeniz yada Halkidiki de Polychrono bölgesinde kalmanız. Yeme,içme, deniz herşey elinin altında olur ekonomik şekilde.
    Çok teşekkürler önerileriniz için.Kalabalık olmaması adına salı günü girişli bir program yapacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkürler önerileriniz için.Kalabalık olmaması adına salı günü girişli bir program yapacağım.
    Dedeağaçta Zourafa isimli restaurant ı beğendik, sosyal medyada ün yapmış yerlerde var ama bu mekan gayet güzel bence.

Dedeağaçta Jumbo isimli yunan milyoncusuna gidilir.

Salgamis benim için güzel bir kahvaltı yeri (pastahane)

St Giorgis tavern Makri de akşamüstü yada akşam yemek için güzel, önü kumsal.

Kavala benim için sadece 1 saat uğranacak bir yer bence. Kurabiye, kahve, ufak bir tur bitti.

Kavala ya gelmeden önce Keremetli var, oradan sürekli (saatlerine bakmak lazım yinede) Thassos feribotları kalkıyor. Ben Thassos ta EndlessView isimi yerde odad hizmeti alıyorum. Deniz manzaralı bana göre güzel bir yer. Beachlere ve yeme içme yerlerine yakın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarim bu Yunanistana gidis konusu patlamaz, Turk esnafinin isleri dusunce gidenlerden oturu comak sokmaya milli servet gidiyor diye gene ucuz vatan, bayrak , Sakarya muhabbetleri baslamis insallah iyi giden isi *** edip bazi yandaslari memnun etmek icin bitirmezler.

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar selamlar;
    Ağustos ayının 2. haftasonu için 2 günlük bir Marmaris planı yaptık eşimle. Aslında planımız Yunan Adaları idi tavsiye için konusunu da açmıştım fakat 2 gün bizim için çok kısa kalacağı ve de yoracağı için o fikri daha uzun bir zaman diliminde kullanmak üzere erteleyip Marmaris'i görmek istedik. Şimdi sizlere tavsiye edeceğiniz her türlü organizasyon, atraksiyonu sormak istiyorum. Cumartesi orada olacağız, otelimize yerleşip biraz çevreyi gezip akşamına mekanda kafaları çekip eğlenmek istiyoruz, hangi mekanlara gidilir, nereler tavsiye edilir, neresi çok eğlendirir bunun gibi tecrübelerinizi rica edeceğim sizden. Pazar günü ise niyetim tekne turu yapıp, o yörenin koylarını görmek, biraz da denizin keyfini çıkararak yüzmek açıkçası. Tekne turu için ne gibi önerileriniz olabilir, tekne turuna alternatif neler yapılabilir? Pazartesi günü ayrılacağımız için o güne dair herhangi bir isteğim yok. Şimdiden teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selamlar;
    Ağustos ayının 2. haftasonu için 2 günlük bir Marmaris planı yaptık eşimle. Aslında planımız Yunan Adaları idi tavsiye için konusunu da açmıştım fakat 2 gün bizim için çok kısa kalacağı ve de yoracağı için o fikri daha uzun bir zaman diliminde kullanmak üzere erteleyip Marmaris'i görmek istedik. Şimdi sizlere tavsiye edeceğiniz her türlü organizasyon, atraksiyonu sormak istiyorum. Cumartesi orada olacağız, otelimize yerleşip biraz çevreyi gezip akşamına mekanda kafaları çekip eğlenmek istiyoruz, hangi mekanlara gidilir, nereler tavsiye edilir, neresi çok eğlendirir bunun gibi tecrübelerinizi rica edeceğim sizden. Pazar günü ise niyetim tekne turu yapıp, o yörenin koylarını görmek, biraz da denizin keyfini çıkararak yüzmek açıkçası. Tekne turu için ne gibi önerileriniz olabilir, tekne turuna alternatif neler yapılabilir? Pazartesi günü ayrılacağımız için o güne dair herhangi bir isteğim yok. Şimdiden teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.
    kalabalık sevmiyorsanız selimiyeyi de inceleyin derim
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marmaris’te günü birlik tekne turu tavsiye etmem. Keko doludur.
    Barlar sokağındaki mekanlarda seviye bir hayli düşüktür. Dikkatli olmanız gerekiyor.
    Denize girmek istiyorsanız Marmaris’e gelmeden Sedir Adası’na (Kleopatra Adası) uğramanızı tavsiye ederim.
    Kaliteli mekanlar için Netsel Marina tarafına gidebilirsiniz.

İyi eğlenceler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şenlikköy beyti ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selamlar;
    Marmaris’te günü birlik tekne turu tavsiye etmem. Keko doludur.
    Barlar sokağındaki mekanlarda seviye bir hayli düşüktür. Dikkatli olmanız gerekiyor.
    Denize girmek istiyorsanız Marmaris’e gelmeden Sedir Adası’na (Kleopatra Adası) uğramanızı tavsiye ederim.
    Kaliteli mekanlar için Netsel Marina tarafına gidebilirsiniz.

İyi eğlenceler..

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeşil pasaportumu aldım pek dilim yok nereye gidebilirim yalnızım tekim
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeşil pasaportumu aldım pek dilim yok nereye gidebilirim yalnızım tekim
    dedeağaç. direk türkçe menü veriyorlar diye biliyorum.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedeağaç. direk türkçe menü veriyorlar diye biliyorum.
    Yesil pasaportum olsa bogazda balık yemege gideceğime her haftasonu Dedeagac'a giderim, o kadar soyluyorum
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir'de evlilik teklifi için aşırı kasıntı olmayacak tipte mekan önerisi varsa alabilir miyim?
    "Korkmadık, savaştık"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)