User Tag List

Sayfa 87/87 İlkİlk ... 3777858687
1653 sonuçtan 1.635 ile 1.653 arası

Konu: Tatil planları

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler neredeyse 10 gündür 12 Temmuz - 15 Temmuz arası kafa dinlemek için İstanbula yakın yerlere bakıyorum İğneada'da yer kalmamış. Erikli (saroz) tarafına baktım oteller ciddi anlamda oda kahvaltıya göre pahallı. Kerpe tarafına baktım ama konaklama yerlerine yapılan yorumlar yüzünden vazgeçtim. Sizlerin aklına gelen yerler varmı bu tarihlerde 2 kişi konaklayabilip denize girilecek yerler?
    Abi bende senin gibi bi kaç gündür bakınıyorum

4 ay önce boş boş bakınırken kemer'de 5 yıldızlı oteli 5 gün 6 gece 28000 tl'ye almadım

Bu hafta sonu 2 günlüğüne ayvalık sarımsaklıya gideceğim hatun ve bebekle, 3 yıldız orta ayar otelde sadece oda kahvaltıya 12000 vericem

Bu tarafı düşünürsen gidip gelince deneyimimi aktarırım, sarımsaklıya en son 7 yaşında gitmiştim. Otellerde çoğunlukta eski o zamanki gittiğimiz otel bile halen duruyor.
    - Bize Her Yer TRABZON

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bende senin gibi bi kaç gündür bakınıyorum

4 ay önce boş boş bakınırken kemer'de 5 yıldızlı oteli 5 gün 6 gece 28000 tl'ye almadım

Bu hafta sonu 2 günlüğüne ayvalık sarımsaklıya gideceğim hatun ve bebekle, 3 yıldız orta ayar otelde sadece oda kahvaltıya 12000 vericem

Bu tarafı düşünürsen gidip gelince deneyimimi aktarırım, sarımsaklıya en son 7 yaşında gitmiştim. Otellerde çoğunlukta eski o zamanki gittiğimiz otel bile halen duruyor.
    Sarımsaklı da önceki gün arkadaşımızın ayağına zehirli balık battı, adı aklıma gelmiyor balığın. Dikkat edin. ( Genel olan bir durum değil ama sıcak bilgi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarımsaklı da önceki gün arkadaşımızın ayağına zehirli balık battı, adı aklıma gelmiyor balığın. Dikkat edin. ( Genel olan bir durum değil ama sıcak bilgi )
    Teşekkür ederim bilgi için abi, bebekle kıyıda takılırız çoğunlukta bizde

Cuma günü balıkesir merkez hiltonda kalacam 1 akşam, merkez ya da o civarlarda akşam yemeği için mekan tavsiyen olur mu yoksa otelde mi yiyelim
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cuma günü balıkesir merkez hiltonda kalacam 1 akşam, merkez ya da o civarlarda akşam yemeği için mekan tavsiyen olur mu yoksa otelde mi yiyelim
    Merkezde bir ihtiyacın olursa haber et, özelden numaramı atarım.

Hilton zaten göbek noktada. Yeni yapılan bir otel. Altında birkaç cafe var genelde üni gençlik takılır.

Meyhane boğazı diye geçen bölgede kokoreççiler, ev yemekleri, köfteciler yoğundur. Bu bölge lezzetlidir ama efsane değildir.

Meşhur lahmacuncu var konumları atarım sonraki postta. Lahmacunda efsane değil ama lezzetli.

Bahçelievler mahallesinde KEBABÇI var, yemek çeşitliliği iyidir tavsiye ederim.

Sabah çorbası, etli pideli vs yemek için ZAĞNOS PAŞA camii karşısı KANAAT Lokantası var meşhurdur. Öğlen yer bulamazsın. Tavsiye ederim. Cami görmeye değer yapı. Atatürk ün hutbe verdiği bir cami.

Cami cevresinde ONON cafe var yerli Starbucks. Uygun fiyatlı belediyenin mekanı. Güzeldir.

Yol Bursa dan geçecekse KARACABEY TAVACI REFİK, Bandırma üstünden Susurluk Balıkesir olacaksa Susurluk Göbel Gizli Bahçe (saklı bahçe de olabilir adı ) Bu mekanlar et üzerine efsanedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Google Haritalar Kanaat lokantası

Google Haritalar Meyhane Boğazı ve çevresi

Google Haritalar Kebabçı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu arada haftasonu sarımsaklı aşırı kalabalık olur, hemen yan tarafında BADAVUT var, daha aile için uygun bence.

Yada Burhaniye ( Paprika Beach ), sadece suyu daha serindir ama bence daha nezih.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada haftasonu sarımsaklı aşırı kalabalık olur, hemen yan tarafında BADAVUT var, daha aile için uygun bence.

Yada Burhaniye ( Paprika Beach ), sadece suyu daha serindir ama bence daha nezih.
    Abi özeldende yazdın samimiyetin ve yardımların için çok teşekkür ediyorum

Sarımsaklıda plaja sıfır bir otel ayarladık kendi beach'i var, artık olduğu kadar idare edeceğiz. Burhaniyede düşünmüştük aslında başta, tavsiyenle bir başka hafta sonuda orayıda deneyimleriz
    - Bize Her Yer TRABZON

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bodrum tarafına gidecek olan varsa bu yıl deneyimlerim. 14-21 Haziran fiyatları yazacaklarım.

Arka Pizza ciddi anlamda lezzet kaybı yaşamış. Pek önermiyorum.
    Turgutreis Alo24 kebap sevenler için halen aynı lezzet devam. Lahmacun 180 TL, Adana Dürüm 260 TL, Adana Porsiyon 450 TL
    Plaj olarak Yahşi Marin Oteli kullandım. 900 TL günlük harcama limiti var. Bira 280 TL, Mezeler 220 TL yemekler 500-1000 TL
    Akşamları canlı müzik için The Beatles Turgutreis'e gittim genelde. Her gün canlı müzik var. Biralar 250 TL'den başlıyor ve müzik ücreti yok.

Bodrum merkezde Körfez ve Kule bitmiş tamamen. Pub'a dönmüşler.

Yula baya hareketli ama biraz pahalı. Ama elektronik müzik sevenler için 2 alternatiften biri.
    Gekko'ya yazın gitmedim ama Ekim'de gittiğimde keyif almıştım.

Gümüşlük'de Alas var tavsiye ederim fiyatları uygun. Instadan menüsüne ulaşabilirsiniz.

Bodrum > Turgutreis arası EDS var. Herkes 70 ile sağdan sağdan gidiyor. aşırı iyi olmuş. Arada 1-2 denyo çıkıyor tabi o ayrı.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eşimin hamileliği sebebiyle uçağa binmeyip, birbirine yakın yerler seçip bir tatil yaptık. Her bölgeden keyif aldım. Hem okullar hala açık olduğu için sakindi hem de yollar boştu.

2 gün bozcaada, 2 gün assos, 2 gün akçay şeklinde. Otel bizler için akşam uyuduğun yerler olduğu için sadece çok önem arz etmiyor. Temiz olması yeterli. Otellere de gecelik 3.5 ile 5 arası ödedik. (akçay hariç orada aile evimiz var) Özellikle bozcaadayı çok sevdim. Tam kafa toplamalaık bölge. Tarihinin anlatıldığı müze vs. bu kadar önemli bir bölgeyi bu kadar geç görebildiğim için kendime kızdım. Bu arada genelde bölge insnaları feribotun yakınınına arabalarını bırakıp, feribotla yaya olarak geçiyorlar. Aracınla geçmek sadece sürücülü git gel 1990tl. Biz gitttiğimizde yoğunluk olmadığı için ücretsiz otoparklar yoğun değildi hep yer bulduk. Şuandan itibaren yoğunlaşacaktır büyük ihtimalle.
    Instagram: mutusgarage

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bodrum tarafına gidecek olan varsa bu yıl deneyimlerim. 14-21 Haziran fiyatları yazacaklarım.

Arka Pizza ciddi anlamda lezzet kaybı yaşamış. Pek önermiyorum.
    Turgutreis Alo24 kebap sevenler için halen aynı lezzet devam. Lahmacun 180 TL, Adana Dürüm 260 TL, Adana Porsiyon 450 TL
    Plaj olarak Yahşi Marin Oteli kullandım. 900 TL günlük harcama limiti var. Bira 280 TL, Mezeler 220 TL yemekler 500-1000 TL
    Akşamları canlı müzik için The Beatles Turgutreis'e gittim genelde. Her gün canlı müzik var. Biralar 250 TL'den başlıyor ve müzik ücreti yok.

Bodrum merkezde Körfez ve Kule bitmiş tamamen. Pub'a dönmüşler.

Yula baya hareketli ama biraz pahalı. Ama elektronik müzik sevenler için 2 alternatiften biri.
    Gekko'ya yazın gitmedim ama Ekim'de gittiğimde keyif almıştım.

Gümüşlük'de Alas var tavsiye ederim fiyatları uygun. Instadan menüsüne ulaşabilirsiniz.

Bodrum > Turgutreis arası EDS var. Herkes 70 ile sağdan sağdan gidiyor. aşırı iyi olmuş. Arada 1-2 denyo çıkıyor tabi o ayrı.
    Arka pizza ıslak pizza severler için uygun coşan sürüm sebebiyle kalite yerlerde. Alternatif olarak aşağıdakileri öneririm;

Rubys Login • Instagram Yeniköy

Trastevere Login • Instagram Kumbahçe

Bitez için tek geçerim Pizza Mia köyiçinde

Marin otel yerliler olarak bizlerin en çok tercih ettiği plajdır. Deniz şahane kumu çocuklu aileler için efsane

Yula yazında kışında hep pahalı. denize sıfır olması dışında bir numarası yok. Soso'ya gidin sahipleri kuzenim

Gekko elektronik severler için şahane. &GO Dj Ömer çok yakın arkadaşım.

Körfez müdavimi olmama rağmen yazın gitmemeyi tercih ediyorum. Kışın Körfez'den çıkmam

Türkçe canlı müzik için Veli'yi tercih edebilirsiniz merkezde.

Evim Bitez'de olduğundan tavsiyelerim merkez ve çevresi olabiliyor. Turgutreis / Yalıkavak hattı benim için Merter'den Kadıköy'e gitme hissiyatı verdiğinden tercih etmiyorum.

Turgutreis marina içerisinde Hadi Balık var. Farklı deniz ürünleri çözümleri için tercih edebilirsiniz. 2 ay önce merkezdeki şubeleri kapandığı için dün Turgutreis'e gittik. Şahaneydi. Login • Instagram

4 yetişkin 1 çocuk için 7.000 ödedim. Tadım menüsü adlım 2 kişilik, yanına ekstra granyöz, balık köfte ve balık mantı söyledim 1 şişe bornova misket ile.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turgutreis de ev tutuyorum genelde o yüzden alkol durumu olduğunda canlı müzik vs The Beatles tercih ediyorum. Can & Ceyhun sonrası bayadır gitmedim Veli'ye. Bu arada Veli'de çıkanlar çıkıyor The Beatles'da. Tuttuğum eve yürüme mesafesinde çift görene kadar içmek serbest ��
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

ExtRemee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balıkesir Edremit ve etrafında önerebileceğiniz 2 - 3 günlük otel varmıdır. Toplam 3 kişi olacağız (1 çocuk 4 yaşında)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçükkuyu villa del mar. Bu sene el değiştirdi ancak denizi ve tesis muhteşem. Daha öncelerde 12 yaş altı almıyordu ama bu sene el değiştirdi. Sessiz sakin kafa dinlemelik bir yer. Yazlığım Assosta kayınpederin yazlığı Altınolukta. Yazlığa da gitsem kayınpederlerede gitsem denize girip kafa dinleyeceksem sabah erkenden oraya gidiyorum akşam yemeğini yiyip dönüyorum. Verdiğim meblağalarda saçma sapan değildi. Şu anda nedir bilemiyorum.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haa şu da var. Kalmalı fiyatlarını bilemiyorum ama uzun tatil yapacaksam o zaman direk Halkidiki. Oradan ucuza gelebilir.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ExtRemee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Balıkesir Edremit ve etrafında önerebileceğiniz 2 - 3 günlük otel varmıdır. Toplam 3 kişi olacağız (1 çocuk 4 yaşında)
    Annemin evin yanında Kutlu Pansiyon var. güzel sakin bir yerde. Deniz 100 metre, çarşıya 5 dk

Ama denize baksın, havuzu olsun dersen bilgi ve tecrübem yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haa şu da var. Kalmalı fiyatlarını bilemiyorum ama uzun tatil yapacaksam o zaman direk Halkidiki. Oradan ucuza gelebilir.
    kesinlikle gitme gelme masrafı dahil daha ucuza denk geliyor 3-4 gün için bakarsak

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese selamlar.28 Temmuz 3 Ağustos arası Fethiye ve Ölüdeniz için tavsiyelerinizi istiyorum.Denizin ve kumun tadını çıkarmak istiyoruz.Henüz çocuk olmadığı için otel rezervasyonu yaptırmadık.Hangi plajlar güzel.Özellikle şuraları gör dediğiniz yerleri önerirseniz çok sevinirim. Özellikle sizin tavsiyeleriniz hocam @207_TR
    -2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ssamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar.28 Temmuz 3 Ağustos arası Fethiye ve Ölüdeniz için tavsiyelerinizi istiyorum.Denizin ve kumun tadını çıkarmak istiyoruz.Henüz çocuk olmadığı için otel rezervasyonu yaptırmadık.Hangi plajlar güzel.Özellikle şuraları gör dediğiniz yerleri önerirseniz çok sevinirim. Özellikle sizin tavsiyeleriniz hocam @207_TR

Abi selam
    2 senedir gitmiyoruz o bölgeye ama hatırladığım öneriler olur

Sugar Beach Club Ölüdeniz daha önce tecrübe ettiği bir yer, ahşap konaklama evleri var. Beach ve yemekleri iyi

Beach 222 Ölüdeniz konum olarak benim tercih edeceğim yerlerden
    Meri Hotel Ölüdeniz konum olarak yine benlik
    Lagoon Boutique Ölüdeniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Liberty Hotels Lykia Adults Only +16
    Buraya bakabilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)