aga bizi şakaliyo :D :D
Printable View
akşama kar yağcak beyler :D
benim adım bulut ben ne istersem o yağacak !! :D
aksama jön turk pampa canli yayin istiyorum senden :) 3g ile cihazi bglayalm tr nin ilk canli rollingi olsun :)
Yavas in benim kilasmana sen benim setapta bile degilsin ki senin sikintin varsa 0546 821 4471 ararsan ulasirsin garibaniz biz onceden yazdigin gibi kardes millet 200 sx bilmezken biz icindeydik zaten ben efe bulut var diye yazmiyorum benim yildizimin barisnadigi kisiler onlarda bilir zaten 200. Sx diye ckarda deniyelim gectee rahatla dostum artik arabayi satmicak olsam sir senin icin turbolicam yani banada maliyeti 5 milyar olcak al masrafa bakiyosan sana fiyat
beyler tartışmalarımızı özelden yapalım, konum hiç olmasın.
rica ediyorum.
bugun lara da m.pasa belediyesinin orda gri bitane FN2 gördüm sokakta park halindeydi GG plakaydı galiba ''plakaları aklımda tutamıyorum yanlıs da olabilir'' yok eger bizdense masallah jantları harika aletin.
alinin araçtan bahsediyorsunuz
valla kimdir bilmem m.pasa belediyesinin yanında okul var okulun onundeki sokakta park halindeydi sabahtan aksama kadar da ordaydım hiç yerinden kıpırdamadı güzel alet masallah.
keyifli gazlarsınız inşallah
dikkatli olun beyler ay sonu uygulamaları başlamıştır trafikcilerin.. gözünüz 250metre ilerde olsun :D
sıkıntı yok abi. Kargo onemli degil.
tp sensorum cortu cekti, czt beni gecti gelen arkadaslarra tesekkurler.
ava giderken avlandık , bu işler böyle bu akşam yine denicez CZT ile irfanın typerlada deneriz :)
dostluk kazanmış 2kişiyede tebrikler
czt yükle artık şu makinayı standart gezme ortalıklarda ekonomiye can ver
en GT2871 den :icon_tup:
bugün CZT ile denedik ama arkadaşlar heycandan videoyu çekememişler galiba.zaten videoyu ister koyun ister koymayın dedik kendileri bilirler :)
irfan bıraktı yarısmayı ama arabası bırakmadı erdinç usta :) mugen beyin onda var bide bizde denk arabalar maksat yarıs olsun :)
Birdaha pazar günleri denemek lazım güzel yarıştı type-r'ın sorunları giderilince nasıl gideceğini görmüş olduk... :)
ben araçları yolda hakkıyla görmek için tekrar yarışmak istedim ve yarıştımda.
kameraman arkadaşın eli ayagına dolanmış heralde becerememiş iphone dan video çekmeyi......... :)
Fark ne kadar oldu bulut ?
6-7 araba oluyo yaa ben zaten her viteste açıyorum abi.
Jdm eksantrıkler işe yaramış oo zaman gençler tebrıklerr sizeee hızlı type-r cılarrr
egsantirikleri takmadım henüz abi.
Port polısh mı var makınada sadece :)
aem cai,skunk2 emme manifoldu, portpolish, kidd racing headers, 70mm düzboru, 76mm blitz nür spec-R son susturucu, mugen ecu.
edit: polish ide k24 zamanlarından kalma savaş paşaoğlunun yaptıgı polishtir.
sağol abi teşekkürler.
yakalayabilmişse koyarlar heralde foto moto baya hızlı geçtim yanlarından :)
ahahhahaha
dana cigeri cıktımı piyasaya? don lastigiii şeklimi yoksa?
caaaaaaaaaartt dedi kankaa :D :D