serdar 200 de birakti zaten 2de bastigimiz gibi ben kopup gidiyorum :) yanlis ata oynuyorsun erdinc ustaa :) :)
Printable View
serdar 200 de birakti zaten 2de bastigimiz gibi ben kopup gidiyorum :) yanlis ata oynuyorsun erdinc ustaa :) :)
gecsemde gecilsemdee videolari koyarim kardesiimm benim icinn sorun yokk falan diyordu serdar arkadasimiz fakat ben bayaa bi fark atinca maçasi yemedi heralde videollari koymaya ondan yaziyorum boyle erdinc abicigim :) :) bi ihtimal koyar videolarida 6 deil 4 arabadir belki fark goruruz cumle alem kimsenin kafasi bulanmaz abisini dayisini karistirmaazzz :)
usta sen tatildeydin karıstırdın galiba konuya salça olan biziz, bozuk yada degil obizim sorunumuz saplayanda serdardı ama bozukken kabulde ettik :) sonra videolar için ZStyper CZT diye videoları patlattı....
cumartesi gelmesi pazar burgerda denk geldik çıktık kepeze adaleti sağladık o şimdi desin geçtiler beni diye videolarıda koysun fotograf çekmişiz demesin...
bizim arabamız standart hemde gırtlagına kadar... erdinç abi seninde stock anlayışın degişmiş :)
mgen beyin,emme,port polish,headers egzoz filtre...ince cont egzantrik yok...var diyende para koyar motoruma açarım ;)
contayida senden almis sanirim kemalcan kardesim sifir blok hediyesi olarak typerima armagan etti :)
benim anlamadığım nokta 2 gün öncesine kadar herkes kardeş dosttu şimdi ne olduda herkes birbirine girdi. yazdıklarımı kimse yanlış anlamasın, araç sahipleri kendi aralarında gerekeni yaparlar. burada olayı germeye gerek yok.
erdinc abi al serdari gel 2ye2 basalim say boylari cocuklarii :D hahahahhaaha
Typer kac kac kere denediniz czt merak ettim 6-7 boy attiginda
Plakamiz ortada ZS Type-R
Zalim S.ke-R :)
Herkede gore arabamiz var fn2 mi aliyosun s2k mi yoksa m3 mu hic farketmez ne alirsan al ona da saplariz hepsine gore arabamiz var cok sukur ;)
tp bozuk yarim araba zor gectin arizayi giderirler diye el bile sıkışmadan kacar gibi yol aldin ertesi aksam telefonlari kapadin ama ilahi adalet iste burgerda denk geldik kepezde gordun gercekleri
SIMDI KOY VIDEOLARIDA IZLEYELIM SERDAR BOS LAF YAPMA !!
valla ben adam gibi konusuyorum erdinc abicim. sagol tesekkür ederim gercekten cok hızlıyım deniycek dengim araba bulamıyorum.
usta nedır burdakı sıkıntı bn anlamadım neı tartısıoz..bulutun araba bozuktu bozuk falan fark etmez cızırtı gectı..sonra aracımızı duselttık denedık olması gereken oldu bıttı gıttı..haa sıkıntısı olan sonuctan memnun olmayan warsa ıste araba ıste yol daha fazla bısı konusmaya gerek yok.
senden daha hızlısıyla denedim oo bıle bıze 210 larda 2 araba zor atıyodu kı biz bu kadar kasılmadık ama sende haklısn bulutum type-r insanı farklı bır heycana sokuyor eğlenceye devam hayat sana güzell.... :)
serdar sen arabanı bılıyosan sıkıntı yok... ben en sağlam adamda bilgileri aldım senın yarıştığın type-r standart değil kardeşim rahat olll.. sen adamlığınla kalbimizin ve gözümüzün gördüğünün en hızlızısın daha yazılımdan sonrasını beklemedeyımmmmm ....