o zaman benim aracı da electro blueya boyatırsam sorun olmaz.Ruhsatta koyu mavi diye geçiyor.rengi senin Si'yın eski rengi zaten.Bazen gözüme çok hoş gözüküyor ama şeytan dürtüyor boyat diye :D
Printable View
iyide muanede sorun çıkmasından niye çekinesinki?
renk değişikliği zaten muanede yapılıyor. sorun cıkarırlarsa hazır muane ücretini ödemişken gerekli değişikliğide yaparlar :D
Gri gridir açığının koyusunun ruhsatta sıkıntı olacağını sanmıyorum.
olum harikaymış hiç düşünme bile başka renk.
Böğürtlen rengi aracımın ruhsatında kırmızı yazıyor ben problem yaşamıyorsam sen hiç yaşamazsın :D arabanın resmi aşağıda gelde kırmızı de bu arabaya :D http://img838.imageshack.us/img838/7...0412155409.jpg
o nasıl bi kırmızı ya :)
KapLamalarda we acık koyu yapmada polıs tarafından skıntı olmuyor evet ama muaynede sıkıntı buyukolur.
muaynede hiç bir sıkıntı yaşamazsın. Benim aracımda kırmızı gözüküyor ruhsatta araca baktığında bildiğin metalik bordo
Muayenede sorun çıksa ne olacak hazır muayene yapılırken renk tespiti yapılıp ek-1'le işletirsin ki ek-1 kalktı deniliyordu en son direk işlerler işte ruhsata.
Ki bence de sorun olmaz gri füme yani renk zaten ne diye yazacaklar kül gri mi :)
Her birinize yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim arkadaslar.
bilmem ne markanın bilmem kaç tane aracı var ruhsatlarında "Füme" yazıyor. ama arabalar bildiğin siyah. kapı içi falan çok sırıtmayacaksa hiç düşünme bile
bence boyatın benım eskı aracım fumeydı grı yazıyodu ruhsatta sıgortacıma verdım ruhsatı karakolda grının yanına parantez ıcınde fume yazmıslar ne muayenede ne polısle sıkıntı yasamadım karakoldan ucret bıle talep etmedıler
gri (füme ) yazıyorsa sorun olur ruhsat değişmesi gerekli, sadece gri yazıyorsa problem olmaz