User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
56 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sorunlu kiraci hakkinda ?

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Sorunlu kiraci hakkinda ?

Kiracilarimizdan birisi 3-4 aydir kirayi yatirmiyor banka hesaplarindan kiranin yatmadigi resmi olarak belgelenmis durumda. Evden cikmasini talep ediyoruz 3-4 aydir hep oyaliyor iste 1 nidanda cikicam 1 mayista cikicam vs seklinde.
    Dun avukat aramis 1 mayistada cikmiyorum dava acsaniz beni cikartmaniz zaten 3 ay surer ben bi kac aya o surede cikarim zaten bisey yapamazsiniz demis.

Simdi adami gidip dovsem is baya uzayacak o yuzden baska yollar lazim.

Evin suyu bizim uzerimize bugun suyunu kestiricem. Susuz bir evde ne kadar yasayabilecek gorucez. + olarak bizde yaklasik 20 milyarlik senedi bulunuyor kefilleri de mevcut. Avukata soyledim bugun senetleri isleme koyacak. Haftaya hacize gideriz dedi.
    Daha baska elimizden neler gelebilir bu konuda bilgisi olanlarin yardimini bekliyorum.
    1 yillik kira sozlesmesi 3 ay sonra bitiyor ve son 3 aydirda kiralar yatmiyor ustune ustluk bizim avulata posta koyuyor. Gidip adama bir sey yapmamak icinisimi sikiyorum.
    Yasal yollardan ne yapabiliriz, ev satilacak ama kiraci musterilere icini gostermiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onuru ara onuru

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suyu kestirdiğinde en fazla 1 ay daha durur sonra zaten kendi cıkar diye düşünüyorum.

ihtarname cek,artık bu tür davalar kısa sürede sonuclanıyor.yasal yollardan hakkını ara,haklıyken haksız duruma düşme.

allah sabır versin.
    OEM+

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kira sözleşmesini icraya koyarsınız, tebliğ edildikten sonra 30 gün ödeme süresi var 30 gün içinde ödenmezse icra mahkemesine tahliye için dava açarsınız sonuçlandı tahliye kararı cıktı derken yinede 2 3 ay sürebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suyu kestirdiğinde en fazla 1 ay daha durur sonra zaten kendi cıkar diye düşünüyorum.

ihtarname cek,artık bu tür davalar kısa sürede sonuclanıyor.yasal yollardan hakkını ara,haklıyken haksız duruma düşme.

allah sabır versin.
    İhtarname cektik elimizde saglam seneletleri kefilleri sozlesmesi kira yatan ve de yatmayan butuun banka dekontlari vs vs her sey elimizde mevcut. Allah'tan en bastan kendimizi saglama almisiz. Sagolun valla cok sinir bozucu bir durum maddi boyutu gectim is inada binmeye basladi, olay cikmadan kapansin istiyorum..

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim öğrenci evinde evsahibi 1 aylık kira için , biz evde yokken yedek anahtarla girip laptopları rehin almıştı. savcıya gittik durumu anlattık savcıda makamına çağırmış adamı. kiralar resmi olmadığından vergide vermiyordu. onun cezasınıda yemiş laptoplarıda getirdi çıkın evden dedi
    son ayın kirasını istemediği halde verdik çıktık evden. aynı sokakta başka evde oturuyoruz eski apartmanda 3 kiralık evde bomboş 2 senedir

bu kiracı evsahibi olayları çok sıkıntılı iki taraf içinde. kanunlar kiracıyı çok koruyor bide kanı bozuk kiracı denk gelirse uğraş dur. Allah kolaylık versin diyecek başka bişey yok

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 sene uğraştık, davayı bir de kiracı kazandı. Allah sabır versin size
    .

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hic acimayin artis adama, verin senedi vs. Ne yazik ki tahliye ile ilgili sure olayi 2-3 ayi buluyor. Bizde de vardi oyle bi kiraci cikilicak diye konusuldu. Gun geldiginde anahtari istedik neaa anahtari fln diyip balta salladi pederin sirtini siyirdi kacinca on 3 disini dokmek zorunda kaldik. Alkolluymus vs onceden tacizden sabikasida varmis ztn birde kucuk kizi tacizden suclu bulunmus paketlediler adami ankaraya hapse gitti. Suclu duruma dusuyorduk az daha o yuzden hukuksal olarak acima. Cidden durumu olmayan zor durumda olan adam rica eder utanir skilir.

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanunlar kiracıyı gereksiz fazla kouyor sahtekar adam karlı çıkıyor alırken iyi seçmek lazım...utana sıkıla geçse karşına canı sağolsun da işte...
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hic acimayin artis adama, verin senedi vs. Ne yazik ki tahliye ile ilgili sure olayi 2-3 ayi buluyor. Bizde de vardi oyle bi kiraci cikilicak diye konusuldu. Gun geldiginde anahtari istedik neaa anahtari fln diyip balta salladi pederin sirtini siyirdi kacinca on 3 disini dokmek zorunda kaldik. Alkolluymus vs onceden tacizden sabikasida varmis ztn birde kucuk kizi tacizden suclu bulunmus paketlediler adami ankaraya hapse gitti. Suclu duruma dusuyorduk az daha o yuzden hukuksal olarak acima. Cidden durumu olmayan zor durumda olan adam rica eder utanir skilir.
    Yasal olarak gerekeni avukat yapiyor senetleri vs isleme koydu. Hayir adama efendi konustugumuzdan bizi biseye benzetemedi sanirim ama bu isi tek basima halletmeye calisiyorum aksi taktirde aileden buyukler falan duyarsa olay cok buyuyecek.
    Adam kuyumcu parasi var, en vermezsem parayi benden alamazsiniz falan gibi kendini bi b.k sanan konusmalar icerisinde. Valla disimi sikiyorum bakalim hayirlisi olsun. Legal yada illegal s.ke s.ke o evden cikarticaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim öğrenci evinde evsahibi 1 aylık kira için , biz evde yokken yedek anahtarla girip laptopları rehin almıştı. savcıya gittik durumu anlattık savcıda makamına çağırmış adamı. kiralar resmi olmadığından vergide vermiyordu. onun cezasınıda yemiş laptoplarıda getirdi çıkın evden dedi
    son ayın kirasını istemediği halde verdik çıktık evden. aynı sokakta başka evde oturuyoruz eski apartmanda 3 kiralık evde bomboş 2 senedir

bu kiracı evsahibi olayları çok sıkıntılı iki taraf içinde. kanunlar kiracıyı çok koruyor bide kanı bozuk kiracı denk gelirse uğraş dur. Allah kolaylık versin diyecek başka bişey yok
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 sene uğraştık, davayı bir de kiracı kazandı. Allah sabır versin size
    Alıntı Utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanunlar kiracıyı gereksiz fazla kouyor sahtekar adam karlı çıkıyor alırken iyi seçmek lazım...utana sıkıla geçse karşına canı sağolsun da işte...
    En bastan secerken beyefedi oluyor sonradan icinde o. cocugu ortaya cikiyor bakalim. Hacizli susuz bir evde ne kadar yasayabilecek. Anladigim kadariyla yasalarla mahkemeylede olacak is degil en temizi adama hakettigi gibi davranmak...

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suyu kesmiyorlar dye biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suyu keserler kesmesinede adam ertesi gün gider geri açtırır, sizde kestirmek için adamın su parasını ödediğinizle kalırsınız.
    birde hukuki yönü cıkabilir kiracınızın suyunu kestirttiğiniz için. danışmak lazım hukukçulara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Site yeni bir site biz arsa sahibiyiz, evin iskani yeni alindi mutehaite rica ettik suyu kestirecek. Genel iskanin is bitim belgesi arsa sahibi oldugumuz icin bizde. Suan icin sulari kesebiliyoruz ve de biz gerekli belgeleri vermedigimiz surece sulari actiramaz. Ancak İskanla ilgili belgelerle birlikte sular alindiktan sonra kesemeyiz veya adam geri actirabilir.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Site yeni bir site biz arsa sahibiyiz, evin iskani yeni alindi mutehaite rica ettik suyu kestirecek. Genel iskanin is bitim belgesi arsa sahibi oldugumuz icin bizde. Suan icin sulari kesebiliyoruz ve de biz gerekli belgeleri vermedigimiz surece sulari actiramaz. Ancak İskanla ilgili belgelerle birlikte sular alindiktan sonra kesemeyiz veya adam geri actirabilir.
    o işlemler 1 haftada olcak iş degil mutlaka atlanan bir konu olmuştur suan kira ödemiyor sözleşmesi bittimi yada sözleşmede geregi yapması gereken konuları yapmadımı cok yolu var aslında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sozlesmede yapmasi gereken en basit seyi yapmadi 2012 yilinda hic kira odemedi, bankada belirli bir hesaba yattigi icin resmi olarak da yatmadigi gozukuyor.
    Suyun kesilmesi biraz istisnai bir durum iskanla ilgili bir durum soz konusu oldugu icin sorun yok hemen kesilecek.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cebini versene burdan uzun uzun yazmakla olmuyor konuşalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elektrikleri kessen kesin çözüm olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: gözden kaçmış
    Remapped by ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)