valla maşallah elinize emeğinize sağlık sprinterın fotoğrafları varmı onuda merak ettim![]()
sprinterlerin fotoları telefonun azizliğine ugradıama içlerinden en güzel iç mekan sprinter olmustu türkiyede zaten 4*4 yok bir keresinde e5 cıktık emniyet seridinden gidiyoruz trafik zaten felç millet yavaslayıp bize bakıyor
bende megafonla 4547 sağa cek devam et felan diyodum cakar lambaları yakıyorum
![]()
bilmediğimden ve merakımdan soruyorum 4 geri vites ne amaçla üretilmiş?
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
Emeğinze sağlık gerçekten muzaam bir işçilik var. ve bu şey 530 bin euro mu? :|
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
valla bende merak ediyorum elin almanı üretmiş bi bildiği vardır ama nasıl 4 ileri ise geride öyle geri1 e taktığınızda cok yavas gidiyor cünkü arazi için benim 1 kere kullanma sansın oldu cünkü bu araclar belirli kişilerin üstüne zimmetli oluyor geri geri gelirkende R3 takmıstım ama fena kükrüyor araç![]()
güzel işler başarılmış emekler verilmiş, zekalar kullanılmış, umarım kaderine terk edilenlerden olmaz
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
orasını bilmem bizden istenileni yaptık gerisi onların son arac konser vb kullanılıyor ustte koca ekran kalkıyor altta göründüğü gibi kolonlar var arac bittikten sonra ankara havası caldık tüm imes bize bakıyordu bunlar ne yapıyor diye![]()
![]()
muhteşem...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
vay bizim pals anten o yaptığınız aracı az kullanmadım hatta ilk kullandığım
unimog
buda benden olsun bizde bundan 6 tane yapıyoruz ama bir fark var bizim ki sizin yaptığınız kadar arkası yere basık olmayacak
u4000 çift kabin burasıda bizim işyeri ve oğlum
![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
o dediğiniz 4*4 sprınter dan biz 2 sene önce tr ye ilk defa getirip izmir akoma yapıldı yani sizin yaptığınız tr de tek değil ikinci oluyorhatta ilk geldiğindeki fotosu daha sonra kırmızıya boyandı sprınter 519 4*4 automatic
yapım aşamalarından birkaç foto merak edenler için
![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
cok guzel bir iş cıkarmıssınız tebrik ederim.
merak ettiğim su ki unimogların saseleri kısa oluyor o sase uzerine cok fazla yuk var ve arac baya yukselmis bir arkadasında dediği gibi ağırlık merkezi yukarı cıkmıs bu aracın arazide daglık kesimlerde kullanılacagını dusunursek devrilme yana yatma gibi sıkıntılar cıkabilir diye dusunuyorum.
hani askerde biz unimoglarla nerelere girip cıkıyorduk anlatamam bizim girdiğimiz cıktıgımız yerlere bu aracla girip cıksanız sonuc ne olur bilemiyorum.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Çok güzel bir iş çıkarmışınız.
emeğiniz buradan yansıyor.
Tebrik ederim.
seninle tanışıyorum ben adın neydi abicim bi ara size getirmistik aracı anten için daha ne araclar vardı içerde sizinhatta sizin yaptığınız transportermı vitomu onu inceleme fırsatım olmustu emniyet içindi sanırım...
Hayırlısı olsun ülkemiz için.
Bu arada Afyon'da emniyette bir tane mobese aracı var. Üzerinde 1 tanesi yükselen olmak üzere 4-5 kamera olan bir connect. Onudami siz yaptınız![]()
o kadar değisik araclar geliyorki hiç farketmemişimdir nerenin olduğunu erzuruma yaptığımız ford transit bile var
![]()
Harikaaa, ellerinize saglık..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)