2 hafta once bu olay ...ben bu sekılde cozdum...
Printable View
Hiç acımamak lazım insan olsa gelir konuşur durumlar böyle böyle idare edebilirmisiniz gibisinden.Çok da tersleşmemek lazım eve zarar verebilir.Kompisi parkesi peteği camı kapısı boyası hepsi ayrı para sonuçta..En güzel hukuki yollar ile halletmek
hiç acımamak lazım diyorsunda acıyan ev sahibi bir elin parmağını geçmez zaten bir mahallede. herşey forumlardaki gibi olmuyor yada herkes doğruları söylemiyor.
geneli zaten acımasız oluyor emin olun. sözüm meclisden dışarı.
bu konu için demiyorum, kiracı kuyumcu diyor. kuyumcu olupta fakir olma ihtimali yok zaten.
Bizimde ananenin sıkıntılı kiracı vardı, mahkeme sonucu haciz geleceğini öğrenince kaçtı gitti, kanunlar zayıf, sinir işler kolay gelsin.
Valla bende kiracıyım, inşallah bu dertten 1-2 yıla kurtulacağım, bu zamana kadar ne acımasız Ev sahipleri gördüm, hele ki Antalya da 80-100 dairesi olan Ev sahipleri var ve inanın devlete bu dairelerin Vergisini ödemiyorlar ama kiraya gelince ağızlarını 800-1000 gibi rakamlardan açıyorlar.
Bende kiracıyım ve çıkmak istiyorum ev sahibi çıkarmıyor :)
şerefsizin biri 9.000 liralık kira borcu takıp gitti bize.açıp artık seni Allaha havale ettik.hayırnı göreme o evin biraz daha sert olabilir :) diye çıkıştık.yediremedi beyfendi çıktı gitti.olan 1.5 senelik kiraya oldu hala ödeyeceğim diyor :)
bu kadarla gecmis olsun, efendilik hep zaafiyet sayiliyor maalesef, bizde icindeki kiraci 6 aydan once cikmam diyor diye uygun fiyatli evi almadik, 2 ay once baskasi alip cikarmis adamlari...
elektriği kesmek çözüm olmaz bi elektrikci cagırır 20 lira verir elektriği actırır kacak olur ama yine de kullanır :)
suyu kapattırın daha etkili yöntem.
babam sılah zoruyla cıkartmıstı :) neyapsak cıkmamıstı adam:D
Sen değilde biz dövelim dicektim ki Antalya'daymışsın abi
Uyuz oluyorum bu sorunlu kiracılara.
Hem İzmitte kiracım var hem istanbulda kiracıyım.
İkisinin de ne demek olduğunu biliyorum.
Ulan şerefsiz madem paran yok ya adam gibi konuş kirada indirim diye
ya da git daha ucuz bir kira bul. Neden delikanlılık yaparsın.
Hiçbiri olmadı git annenin evine taşın.
Kira gününü 1 gün geçirsem uykularım kaçıyor.
1 kere maaşlar geç yattı ufaklığın altınlarından bozdurup kirayı ödedik.
biz böyle gördük anadan babadan.
ama şerefsiz çok memlekette. Suratları eşek derisi. Çıkıp söyleyince de delikanlı kesiliyorlar.
Yok yok sen kes elektriğini suyunu doğal gazını her gece indir 2-3 camını aşağı.
Ailesi varsa bir süre sonra çıkar gider.
Eşi çocuğu biraz korkar ama yapacak bir şey yok.
Adam kuyumcu demişsin.. Elinde de senetler varmış..
Git adamın dükkanına hacze, kaldır senet değeri kadar malı aklı başına gelsin.
eve 3 tane ihtarname yollatın.ama ona ulaşmasın mumkunse.sonra 3. yüde yolladıktan hemen sonra. ihtiyatı haciz tedbır kararı ıle tahlıye ettırın.bakalım nasıl cıkmıyomuş :).
Biz de Ankarada kiradayken evin sözleşmesinin bitmesine 2 ay kala başka bi yere taşınmamız gerektiği için kalan 2 ayı vermiştik. Ne kiracılar varmış hey gidi.