SS li bişe olsun isim pampa :D
Printable View
SS li bişe olsun isim pampa :D
ScreenShot Paint :D
SS-P :D
element custom firmasının istanbuldaki bayisi ve uygulamasını yapacam....
buyrun...
Element Custom
Hah, buna da "eleman" diyorlardır kesin... :)
hakan abi benim elimde arabanın 1 max iki günlük işi var desem :)
mevcut boyanın üstüne üstüne double yada yada kristal efect uygularız :) aracın üstündeki verniği komple 2binlik zımparayla geçmek yeterli oluyor :) ondan sonra efect en sonda vernik uygulanıyor... kullandığım vernik alsanın wet look verniği tr de birtek bende var :)
misal ilk sayfadaki fotoda gördüğün ford jip tuzlada boyandı, üstüne uygulanan ürün bir boya değil aslında, siyah rengin üstüne uygulanmış saydam bir malzeme, her rengin üstüne uygulanabiliyor ve her renkte farklı bir görünüm ve ton elde ediliyor... meret kendisini ençok siyahta en az beyazda belli ediyor, beyaz ütne atılınca çıkan sonuç muazzam oluyor ama :)
Tüpçünün yeri nasıl kanka ?
paint terk olmaz mı :D
şaka bir yana Boyahane güzel olur :)
krom veya titanyum boya... üstüne pigentle renklendirilmiş vernik atıldığında istediğin renk olabiliyor, ayrıca ayna gibi parlak yada mat aluminyum gibi görübnümde verebiliyoruz... kullanılan titanyum ürün porşe opel vw gibi araçların iç trimlerinde kullanılan ürünün aynısıdır...
kromlar dışındada birdünya şeçenek mevcut tabi :)
yiğitin yeri :D
yigit hayırlı olsun öncelikle element le kısa zamanda iletişim halindeydim wrc manifoldum için ve bir kaç parça için mersine yolluycaktım acta sen yap kardesım ıslerımı :D beklemedeyım
güzelim türkçemiz varken ingilizce isim koymanın alemi yok diye düşünüyorum aklıma şu an gelen bişey yok fakat dediğim gibi türkçe olursa daha iyi olur
BPS -Barzo Paint Shop- bulundu konu kilit...:D