süper bir proje olmuş sonunda sahneden uçup gitmemesini hala yaşıyor olmasını isterdim.
bu çoktan gerçek oldu...
http://www.opelx.com/sohbet-alani/12...k-goruntu.html
Printable View
süper bir proje olmuş sonunda sahneden uçup gitmemesini hala yaşıyor olmasını isterdim.
bu çoktan gerçek oldu...
http://www.opelx.com/sohbet-alani/12...k-goruntu.html
Efsaneyi canlı gibi görmek beni heyecanlandırdı keşke çıksa tekrar eskisi gibi söylese 2pac eazy e
Çok fena heyecan yaptım 5 6 kere izledim :S:S Tüylerim diken diken oldu...
Sonu çok fena gitme be aga:D
peki konuyu alevlendirelim biraz...teknoloji güzel evet iyi hoş ta bu adam gerçekten öldü mü ki acep? :icon_wack
öldüğüne inanan inanmayan bi çıksın bakalım :D
Hologramla 2pac canlandıysa, Justin Bieber öldürülebilinirmi acep ? :)
Gerçek etkilendim sevenleri için büyük bir niğmet bu.Türklerin eline geçerse ne olur kim bilir :D
Yakında, olan bitene teknoloji bile hayret edecek galiba...
Türklerin eline gecerse herhalde
Burak Yeter ft. Zeki Müren Live olur :D
güzel sistem aslında ama..
aynı zamanda. stad konserlerındede de buyuk dolandırıcılıklar olur :D
oha yalnız çok iyi bi mevzu ya Atatürk geldi aklıma direkt
2000 li yıllarda bu hologram teknolojisi hakkında bir makale okumuşdum o zaman lcd ler bile tek tük vardı ilk plazma sonra lcd sonra led lcd sonra o led led ve en nihayetinde hologram tv lerin çıkıcağını yazıyordu hatta samsungun hologram demo tv sinden bir kaç karede vardı şömine önünde adamlar tv izliyor ama ortada tv yok hologram karakterler var :))
bir tuhaf oldum gerçekten :(
Hologram bir müddettir organizaasyon sektorunde kullanılıyor ancak 3d perde ve görüntünün nimetlerinden sonuna kadar faydalanıp son noktada yeni bir kazanç kapısı acmak düşüncesiyle aktifleştirilmemiş bir teknolojiydi bir çoğumuzun dediği türklerin eline geçmesin malesef geçti :) ülkemizdede hologram organizasyonlarda kullanılıyor fakat bütçesi sıkıntılı olmayan organizasyonlarda çünkü hala hazırda çok gündemde ve çok pahalı :) ama olağan üstü bir show :D
örnek :
MAGICBOX
Ben geri döneceğini düşünmesemde çok istiyorum dönmesini. Herkes farkındaki 2pac dönerse amerikada rap sektörü tekele dönüşecek ve bizede eski günleri yaad etmelik parçalar gelecek :) Ayrıca bu açıdan bakarsak ve olayı illuminatiye yorarsak kurt cobain, amy winehouse, 2pac, janis joplin ve daha nicelerinin geri döneceği anlamına gelir :)
2pac ın belgeseli var oturup izleyen herkez neden öldüğünü anlar öyle bir sır muamma değil.. arkadaşlarınında konuşmaları var dr dre snoop v.b 2pac zaten sokaklarda büyümüş serseri kavga çıkartan devamlı hapise girip çıkan hatta bir kaç kez vurulmuş ve bıçaklanmış biri
rapçi oldukdan sonrada bu huyları değişmemiş gerçi insanlarda onun o doğal serseri halini seviyordu vurulduğu geceki bütün otel kayıtları o belgeselde var izleye bilirsiniz bir çetenin mensubuyla boks izlerken tartışıyor falan adamı dövüyorlar dövdüklerinin bile görüntüsü var adam gidiyor otelden çetesini topluyor bu 2pac odasına dönüyor odasında yiğeni kuzenimi ne var kıza hatta böbürlene böbürlene adamı nasıl dövdüğünü anlatıyor belgeselde kızda var o geceyi anlatıyor sonra odadan çıkıyor arabaya biniyorlar yolda giderken bu çetedekiler peşine düşüyor ışıklarda iki aracı sıkıştırıp tarıyorlar yani öyle esrarengiz gizemli illuminatilik bir olay yok sadece en parlak en yüksek zirvedeyken ani ölümü insanları şok etti bir kesimde aynen elvise james dean e yapdıkları gibi ölmedi işde ünden şan şöhretten sıkıldı falan diye söylentiler çıkarttıki ne hikmetse her bu söylentinin ardından 2pacın yeni albümü deathrow records tarafından çıkartıldı.. yani bu reklam üstünden albüm sattılar 2 pacin stüdyoda kayıt ettiği yaklaşık 300 e yakın demo tarzında şarkılar varmış bunların bazılarını sonradan albüm olarak çıkardılar bende var bazılarını daha ilerleyen vakitlerde sanırım çıkarırlar..
1996................
Burdada asya asıllı bir striptizci ablam var :D