Forum budur yaa..Mükemmel insanlar bu güne kadar tanıştıklarım,eray abi olsun cem abi(325Ix Zk m3) mükemmel insanlardır,haluk abi aynı şekilde..
Gerçektn iyi bi forum iyi insanlar...
Printable View
Forum budur yaa..Mükemmel insanlar bu güne kadar tanıştıklarım,eray abi olsun cem abi(325Ix Zk m3) mükemmel insanlardır,haluk abi aynı şekilde..
Gerçektn iyi bi forum iyi insanlar...
Formdakı abıler kardeslerım adamın köküsunuz resmen :D
bıse soracam cahıllıme verın adana da her cumartesı butun mıllet toplanır otobana gder roll moll olurdu ıstanbula geldım ızmıtte okuyorum aslında ama hafta sonları ıstanbuldayım bu mıılet nerde toplanıyor edıyor aralarına nasıl katlrım merak edıyorm yada adana gbı bse yokmu burda herkes kafasına goremı?
bende haziranda 74 model vosvosumu getiriyorum. 3-5 yakın toplanırız mangalımızı yaparız sohbetimizi ederiz :) Olay sadece araba değil yani arkadaşım.
izmite gelirsen beklerim araman yeterli hemde siteden izmittekilerle tanıştırırım seni
çapa fındıkzade taraflarında olursanız porsukla gezebiliriz:) Subaru rs type-r vtec v.s. gibi değildir ama, kötüde değildir:)
porsuk dediğim clio 1.6 sport :)
Bende elimden geldiğince yardımcı olurum biraz bahtsızımdır haftaya araç çıkıyto çıkınca ataşehire sık sık gelirim görüşürüz :D özelikle üst kapak konusunda doktoram var :D türkiyede nerde r53 kapağı var bana sorabilirsin :D
Arkadaşı açtığı konudan ötürü medeni cesaretine hayran kaldim cunku cogu insan bunu gurur meselesi yapabilir.yardimci olmaya calisan arkadaslarada helal olsun.yeterki saglik olsun calisir kazanilir araba alinir