giderli minibus dg herzaman aktif :D
Printable View
giderli minibus dg herzaman aktif :D
bizlik bi durum yok apaçiler yüzünden bp ye de gidemiyoruz.ye yire kimseye duyurmuyoruz orayıda işgal ederler
Valla da billa da çok seviyorum bu siteyi ve üyelerini :love:
Gönlüne göre en iyi arabayı nasip eder sana Yüce Rabbim İnşAllah.
Amacım konuyu hortlakmak değil yanlış anlamayın sadece bunun sitedeki bütün arkadaşların bilmesini istedim eray ve ibrahim kardeşimle tel den konuştum ilgi ve alakalarına çook teşekkür ederim adam gibi adamsınız hepinize saygılar .
yaklaşık 2-3 senedir bende foruma üyeyim fazla yazmam fakat bu sitede takip ettiğim kadarıyla anladığım şudur ki şuan bi konu açsam herhangi bi konuda yardım istesem hiç tanımadığı insana elinden gelenden fazlasını yapacak insanlar var
abi bu sitedeki çoğu kişi adam gibi adam helal olsun eray ve ibrahim abi ve diğerleri bende özelden msj atmıştım arda s2000 abiye saolsun ne zaman gelirsen bineriz dedi bunu duymak bile çok güzel .herkesin allah gönlüne göre versin .
Abi duygularıma tercüman olmuşsun resmen girip girip otomobiller kısmında araçlara bakıp iç geçirirdim lise 1 den beri hayalim kendi aracımı modifiye etmek ama malesef maddi durumlar el vermedi ki kendi aracımda yok zaten şuan. Allah hepinizden razı olsun ilk başlığı okuduğumda tereddüte düştüm dalga geçen olmuşmudur diye ama hakikaten adam gibi adamlarsınız hepiniz.Bende o bakıp bakıp iç geçirdigim araçlara binmeyi sizlerle tanışmayı çok isterim.Bu tarz bi konu açıcak özgüven yoktu bende o özgüvene sahip bi abimiz açmış saolsun bzimde duygularımıza tercüman olmuş.
Kardeşim Allah seninde gönlüne göre versin inş bigün tanışırız inş araban olursa beni gezdirmeyi unutma yeter :D
burası güzeldir...
ama işte burada bu seviyeyi tutturabilmek için kimler maddi manevi ne eforlar sarfediyor bir bilseniz..
allah hepinizin , hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
Bursaya yolun düşerse arabayla beraber dolaşırız mesaj atman yeterli burdan bana...