Hep beraber nıce Bayramlara inşallah ;)
Benım, bızım, hepımızın bayramı kutlu olsun ...
Printable View
Hep beraber nıce Bayramlara inşallah ;)
Benım, bızım, hepımızın bayramı kutlu olsun ...
çalsyoz ne olacak dyenler,calsanlar mesaı yada yerıne ızn almalılar yasal hakknz budur olacagı bu.:)
ben bu bayramdan bişey anlamadım, çalışıyoruz :D memur olmak varmış :D
Herkesın 1 mayısı kutlu olsun
Bende dun dukkanda yarin calisiyoruz dedim az kalsin gosteri duzenliceklerdi dukkanda bizde kapaliyiz :D
Alin teriyle namusuyla para kazanan herkesin gunu kutlu olsun.
Herkesin 1 Mayıs İşci Bayramı kutlu olsun.
Herkesin bayramı kutlu olsun
tüm işçi emekçi kardeşlerimin abilerimin işçi bayramını kkutlarım umarım hiç bir 1 mayıs 77 nin mayıs 1 i gibi olmaz umarım provakasyonsuz ve şiddetsiz bi gün olur çalışıyorum bende yürüyüşe katılamadım ama gönlüm dostlarımla ;)
herkesin 1 mayısı kutlu olsun.. taksimden 1 foto :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...46925911_n.jpg
Beyler taksim bayaa kalabalık çoşkulu çok güzel burası ama çok sıcak :)
aranızda çalışma bakanlığında olan var mı ankarada bi yetkili servis işcilerini 1 mayıs da bile zorunlu çalışma vermiş çalışma bakanlığını aradıklarında isim vermek zorunda olduklarını söylemişler onlarda eli kolu bağlı mecburen bugun bile işe gitdiler yardımcı olabilecek var mı ?
İşçi bayramı kutLu oLsun...
bilmemne çocuklarının yine iş başında... Milletin iş yerlerini yıkıp parçalamışlar.. ulan şerefsizler oralarda da insanlar alının teriyle ekmegini kazanmaya calısıyor..Dükkanlardan ne istiyorsunuz köpekler
İstanbul'da maskeli grup dehşeti! Olaylar çıktı! - Video Faresi - Medya Faresi
1 mayıs işçi ve emekçi bayramı mübarek olsun tüm emekci insanların.
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...05573460_n.jpg
taksimde cam çerceve kıranların ****** cocuklugu gunu kutlu olsun
coşkuyla güzellikle bugünü kutlamak varken şiddete başvurup olay çıkaranları da kınıyorum.işçinin ve emekçinin günü kutlu olsun
mecidiyeköy şişli taraflarında olay çıkarttım 1 mayıs bayramını başka yöne çekmeye çalışanlar vardı.
Bayramına sahip çıkan bir işçi ve emekçi kitlesi olmadığından, meydan illegal süper orostu çocuklarına kaldığından kaldırılması gereken bayramdır benim gözümde de..
bayramımız kutlu olsun bugün bende sabahtan eşlik ettim sıkıntısız dı