Hep beraber nıce Bayramlara inşallah
Benım, bızım, hepımızın bayramı kutlu olsun ...
çalsyoz ne olacak dyenler,calsanlar mesaı yada yerıne ızn almalılar yasal hakknz budur olacagı bu.![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben bu bayramdan bişey anlamadım, çalışıyoruzmemur olmak varmış
![]()
Bende dun dukkanda yarin calisiyoruz dedim az kalsin gosteri duzenliceklerdi dukkanda bizde kapaliyiz
Alin teriyle namusuyla para kazanan herkesin gunu kutlu olsun.
tüm işçi emekçi kardeşlerimin abilerimin işçi bayramını kkutlarım umarım hiç bir 1 mayıs 77 nin mayıs 1 i gibi olmaz umarım provakasyonsuz ve şiddetsiz bi gün olur çalışıyorum bende yürüyüşe katılamadım ama gönlüm dostlarımla![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
herkesin 1 mayısı kutlu olsun.. taksimden 1 foto
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
aranızda çalışma bakanlığında olan var mı ankarada bi yetkili servis işcilerini 1 mayıs da bile zorunlu çalışma vermiş çalışma bakanlığını aradıklarında isim vermek zorunda olduklarını söylemişler onlarda eli kolu bağlı mecburen bugun bile işe gitdiler yardımcı olabilecek var mı ?
İşçi bayramı kutLu oLsun...
bilmemne çocuklarının yine iş başında... Milletin iş yerlerini yıkıp parçalamışlar.. ulan şerefsizler oralarda da insanlar alının teriyle ekmegini kazanmaya calısıyor..Dükkanlardan ne istiyorsunuz köpekler
İstanbul'da maskeli grup dehşeti! Olaylar çıktı! - Video Faresi - Medya Faresi
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
1 mayıs işçi ve emekçi bayramı mübarek olsun tüm emekci insanların.
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
coşkuyla güzellikle bugünü kutlamak varken şiddete başvurup olay çıkaranları da kınıyorum.işçinin ve emekçinin günü kutlu olsun
mecidiyeköy şişli taraflarında olay çıkarttım 1 mayıs bayramını başka yöne çekmeye çalışanlar vardı.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bayramına sahip çıkan bir işçi ve emekçi kitlesi olmadığından, meydan illegal süper orostu çocuklarına kaldığından kaldırılması gereken bayramdır benim gözümde de..
bayramımız kutlu olsun bugün bende sabahtan eşlik ettim sıkıntısız dı
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)