-
kaç tane kart olduğunu bilmiyorum ve hala bankalar arıyor yok başka kart gönderelim yok limit arttıralım falan diye.bende borcumu bitiriyimde kapatıyım diye bakıyorum ama olmuyorr =) çok gerekli bişey değilse sağlık falan değilse olay hiç kart çıkartma derim gereksiz :) harcarken çok güzel bide aybaşı gelince ödemesi de güzel olsa keşke :)
-
Üniversitede okuyorsan öğrenci hesabı açtırablirsin bazı bankalarda. Eğer öğrenim kredisi alıyorsan o hesaba bağlı açtırabiliyorsun. Eğer iş bankasında hesabın o hesaba bağlı açtırıyorlar yine. Benim arkadaşım elini kolunu sallaya sallaya tebdende aldı. Limiti o civar bekleme sakın en fazla 500 veriyorlar başlangıcta. Şahsen kendi adıma konusuyorum 16 yasından beri ek kartım vardı ki hala durur. İş bankasından kendi maximum kredi kartımı cıkarttım bir iki ay ellemedim sonra bazı ekstra masraflarımı kendi kartımdan çektim sadece şimdi ödemesi geldikce geriliyorum her ay o bile yeter. Ekstra peşin alımdan fazla indirim yapmıyor veya cidden taksitlendirilmesi gereken şeyler haricinde cidden kesinlikle çok gereksiz birşey kredi kartı.
-
Kredi kartı pişmanlıktır. Hele ki öğrenciysen bence iyi düşün
-
Bende ilk kredi kartimi 18 yasindayken almistim. Baya bir borclanip neredeyse 1 sene faizlere calismistim . Hayatimdaki pismanliklarin basinda gelir. O gun bugun hala kredi karti kullanmam varsa harcarim yoksa borclanmam hicbir sekilde .
-
şemsiyesi açılmayanlardanım sakın bulaşma karta çok lazımsa git babanla bin lira kredi çek eline para geçince toptan kapatırsın ama kartta öyle olmaz sonu kötü oluyo bende senin gibi düşünerek almıştım yaşım daha 19du şimdi 22 oldu şemsiye fenaa :D
-
valla yapıkredi bi ara her öğrenciye 250 tl limitli kart dağıtıyordu...
kredi kartı pişmanlık diyenleri anlamıyorum acayip saçma bir fikir.harcamasını bilmezsen, kredi kartını hiç ödemeyeceğin bir para gibi düşünürsen evet pişmanlıktır. hesabını bilmeyenler kredi kartından pişman olmuştur...
-
@ Kredi karti pismanliktir .
Cok acil ozel bir ihtiyac degilse sakin bulasma .Iki sayfa olmus ,bu kadar yorum bile yetmeli .
-
Omrum boyunca almadim. Hep kactim halada almiyorum. Bence pek akil isi degil
-
şimdi sen şemsiyenin farkında değilsin de.
Kredi kartından nakit çekmen demek cebindeki olmayan paradan fazlasını geri alcaklar demek!
50 tl ye 6 tl faiz bindirdiler aklım uctu..
sen anladıgım kadarıyla oyle 50 lira filanda cekmıceksın. oducegin faizi var sen düşün.
2 hafta sonra calısıcam dıyosun sık dısını bıraz daha bulaşma kart a. gıt babandan al annenden al ablandan abınden al ama karttan avansa girme..
diger acıdan kullanmayı bılırsen guzel. ama keske gerek kalmasa..
Nasıl alırsın ogrencıyken kefil gibi bişey isticekler. velini arıcaklar. onlar tamam derse verirler yoksa cıkmaz.
ben unideyken finanstan go kart aldım. cok arastırmıstım o zaman ınternet kart lazımdı bana go da vardı dıye aldım yoksa gene almazdım.
ama gonunda guzellıgı cok ıncele derım. ılla alıcaksan.
-
Aklın varsa bulaşma arkadaşım....
sonra toplıyamıyorsun iş işten geçmiş oluyor