Abi sana böyle bir alet lazım yerin varsa
http://www.finspor.com.tr/profesyone...9s/g_9s_01.jpg
Printable View
Abi sana böyle bir alet lazım yerin varsa
http://www.finspor.com.tr/profesyone...9s/g_9s_01.jpg
yok ya pisiklet alıcam ben :D
taktım kafaya
genel olarak iradeli biriyimdir, kaldırıp atmam bi köşeye heralde
hakan abı gertçek bisiklet alsan?
evden sahile yokuş aşşağı guzel ınersın donustede yokus yukarı:)
Benim bir odam spor odası, bundan var bende, Yerin ve vaktin varsa bu tarz bişey alabilirsin abi :)
http://www.j-annonce-gratuit.org/wp-...71697555-1.jpg
Mevcut beslenmeniz ne şekilde, sağlıklı besleniyor musunuz? Diyetisyen ile de kolay kilo verebilirsiniz birkaç 2-3 ay içerisinde fark da eder.. :)
aslında bi koşu bandı üreticekler
gün içinde 1 saat yada minimum yarım saat koşmadığın zaman alarm çalacak tüm apartmanı ayağa kaldıracak şekilde
beyler yaklaşık 2 haftadır evde koşu bandında 40-60 dk arasında çalışıyorum. şu an bir bıkkınlık yok fakat neden bu güne kadar bekledim diye bir pişmanlık var. bir aydır yediklerime dikkat ediyorum ve dün itibariyle 3 kilo vermiş durumdayım. sipariş ettiğim dambıl setim de geldi ve ilk çalışmama bu akşam başlıyorum. bundan sonra bir akşam koşu bandı ve egzersiz diğer gün dambıl. evde spor olmaz demeyin koşu bandında yürürken oğlumu da omuzuma alıp keyifle yapıyorum hemde ailemle zaman geçirimiş oluyorum.
kondisyon bisikleti bakıyorum bende şimdi :)
Maxi aldın mı ?
Dynamic R80 Kondisyon Bisikleti - Voit Adım Sayar Hediyeli | Dynamic Kondisyon Bisikletleri | Hizlial.com
şunu alim diyorum ama yorumlar kararsız bıraktı ..
her mesaja aynı postu yazıyor gibi oluyor ama P90X tavsiye ediyorum. 2Haftamdayım 5 kg a yaklastım 1 beden inceldim.
İstedigi dumbell set veya yay set ve kapı barfiksi maliyet ucuz, fazla yer kaplamıyor.
programı 1 gun cardio 1 normal program 1 gun kenpo 1 gun normal program yapabilirsin.
yada ben azimliyim dersen normal programı+ cardio ve kenpo ile gunluk 2 saat sporla cok faydalı olur
1 haftada 5kg mu? yok artık güzelmiş.
ben birşey almadım henüz
çoğu insan olmaz o iş evde deyince :(
edit:
bu P90X birkaç modeli var
birde orjinalini almak lazım falan diyorlar nette
11 gunde 4.7 kg, ama en onemlisi performansa etkisi, programı 3 ay kadar once denemistim o yuzden daha tecrubeliyim.
3 programı var clasic, lean, doubles, ama hepsi 12 video aynı, sıraya gore program degisiyor. doubles agırlıkla kas calısması, clasic kas ve yag yakımı karısık, lean ise cardio agırlıklı
ben o linktekini alıcam evde olur abi olmaz diye bişey yok mesele kafaya koymada ;) , 11 günde o kilo verilir ama yağ oranı yüksektir arkadaşın herhalde ..
nereden alırım ben o kiti?
dana gibi olduk ya
bak unutmuştum gene hatırlattınız
Altis Parana Manyetik Koşu Bandı + Koşu Bandı Yağı Hediyeli - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
Ben bunu aldım.Günlük mustlarım içerisinde.Ne kadar işim de olsa,yorgun da olsam fix 40 dakika hergün yürüyorum.Sigarayı bıraktıktan sonra aldığım kiloları verebiliyorum artık.Akşam ekmeksiz herşeyi yiyerek bir ayda 7 kilo civarı verdim.
evde çalımak çok sıkı mental bağlılık gerektirir bunu yapmak da kolay değil max 3 ay veririm sağlıklı çalışma düzenine (ki yaz geldi oda imkansız) bnm tavsiyem spordan önce 10 kilo kadar diyetle vermen
çümkü sporu bıraktığın zaman tekrar kilo alıcaksın