Benimde tercihim Rx-8 den yana olurdu ..
Printable View
Benimde tercihim Rx-8 den yana olurdu ..
Rx-8 olabilir ama s2k bambaşka bence temizini bulup uzun ömürlü binebilirsin
s2000 abıı tadıı tuzuu bambaskaa =) rx8 de guzel arac ama s2000 bambaska abı..
İkisi de iki ucu b..lu değnek ; ikisi de efsane, ikisi de harika :D
S2000 için ; bence artık çok alışıldık bir araç, bütün apache'lerde mevcut, donanım olarak eksik.
cabrio olması ve tipi en büyük avantajı. Vtec performansı da tabiki. Satış durumunda daha avantajlı.
RX8 : muadili spor araçlardan epeyce fazla yakıyor, bunun dısında sunroof dahil tavan acılmıyor bence eksi :P ama dört kapı,tipi ve durusu harika, donanımlı , konforlu . 50:50 dağılımı ile cok daha iyi bir drift otomobili. yol tutusu s2000 den cok daha üstün, ve bence daha kaliteli bir otomobil.
şöyle düşün 16-17 litre yakan rx8 km de 65-80kr yakıyor.. ortalama 72,5kr
s2000 ise kullandıgımdan biliyorum kullanıma gore 45 ila 60kr arası yakıyor. ortalama 52,5kr diyelim.
diyelimki senede ort 10,000 km yaptın aradaki benzin farkı min 2000tl max 3000tl arası olacaktır..
ne olursa olsun rx8 le s2000 kıyas edilmez..hertürlü s2000 derim....
konfor tip kullanışlı özellikler bekliyorsan rx8.
ama kolay satayım kolay yükleme parçası bulayım dersen s2000.
ancak bi s2000 stobu bile 800 tlden başlıyor. ki rx inde parçaları pek ucuz olduğunu sanmıyorum. hemen hemen ikiside kafa karıştıran onu mu bunu mu alsam dedirten araçlar. şahsen rx8 alırdım ama sana s2000 tavsiye ederim :D
millet s2000 gazlamayı yanlamayı hoplamayı zıplamayı sever halbuki s2000 benim gözümde hep güzel keyiflik bir roadstar araç olarak görünür. :) honda çok güzel bir roadstar araç yapmışda daha roadstarlık süren göremedim. :)
İç mekan , Motor , Yol tutuş , Konfor , İşlevsellik , Güvenlik , Donanım , Servis , Fiyat , Yedek Parça vs vs .. Araç testi yapan sitelere bak orda gorursun nelerine bakılırmış bir aracın o aracı puanlarken veya kıyaslarken...
http://img205.imageshack.us/img205/1648/catsea.jpg
Merakını gidermişimdir umarım :) Kısaca "çek bakalım yan yana" diye kıyaslanmaz :) Sana göre daha uygundur hızlıdır çünkü ben baska seyine bakmam dersin o ayrı.. Ama genel kıyaslama öyle olmuyor işte..
bu kıyaslama neden yapılıyorki zaten en başda bu araçlar segmentte ayrılmıyormu biri 4 kapı biri 2 kapı roadstar klassmanları bile bambaşka.. rx8 in arka kapıları yokmu var bu o aracı öyle yada böyle 4 kapı yapmazmı yapar..