Arkadaslar bende iPhone verip s3 alıyorum renk mavimi beyazmi.
Printable View
Arkadaslar bende iPhone verip s3 alıyorum renk mavimi beyazmi.
kesinlikle mavi,beyaz oyuncak gibi duruyor.
ben geçenlerde yurt dısından aldım 2 tane,biri kardeşim içindi ekran olayı uymadı.ilgilenen olursa 1 tanesini aldıgım fiyata satacagım. cihaz kayıtlı değil fiyat:1200 tl
konuyu hortlatmak olmasında; 32gb lık modeli vodafona'dan başka bi yerde bulunuyormu ? varmı bilgisi olan ?
sonunda sürekli arıza problem çıkartan ve 2 gün önce hayat belirtilerini yavaş yavaş kaybetmeye devam eden 5800 ıma veda ediyorum ve artık hayatıma doğum günü hediyesi olarak bana verilen s3 ile devam ediyorum. şu an ne yazıkki sim kartım micro olmadığı iç.in hattımı takamadım ama birazcık bu haliyle bile karıştımdım bana baya güzel gözüktü.
bordomu :S siyah yapsalardı bari bence güzel değilde eleman nasıl çeviriyo üst üste koyuyo falan :D :D
gold bronz yapsalar şole şekilli bişe alsak :D
ip4 kullanıyorum şuan sorsalar , s2 mi s3 mü diye, s2 alırım...10 kat daha güzel gözüküyor
yaaaaa nolur s3 kullananlar soylesin arayan kisinin ismini soyleme ozelligi nasil oldiysa acildi kapatamiyorum. deliricem nereden kapaniyor bu bulamiyoeum.
ya ordan denedim ama orayi aktif edince ole oluyor sanirim :( a bir daha deniyim simdi
evet buldum sonunda :) sürüş modunu açık unutmuşum 2 gündür :D
tuş kilidi aktifken 10 dakkada bir arka arkaya 4 5 kere ekranı yanıp sönen varmı?gelen bir bildirm vs yok ...netten araştırdım baya şikayet eden var format vs diyorlar başına gelen varmı?
Yaklaşık 4-5 gündür kullanıyorum, iphone 4 ten geçiş yaptım
- si pil ömrü, daha güçlü bi batarya almak lazım (allahtan ebayde parça fiyatları oldukça ucuz yeni bir cihaz olmasına rağmen). Android telefon ilk defa kullanıyorum ama cihazı rootlayıp farklı rom ile daha iyi pil ömrü elde edersin diyen eski androidciler mevcut :)
Kulaklık ve ses i beğenmedim, en yüksek volume da bile sessiz geliyor. Belki bir application vardır daha iyi ses alabileceğim.
Kasa kalitesi olarak iphone dan bi gömlek daha geride, Yine de pili çıkarabilmek daha güzel varsın arka kapağı kıytırık olsun.
Hız olarak baya fark var iphone dan oldukça daha hızlı
Öyle çok fazla aşırı kurcalamadan 2 gün gidiyor benim pil, ama dediğim gibi fazla kurcalamıyorum, arada bir nete girip kontrol yapıyorum, az biraz oyun..
kulaklık ses seviyesi olarak bana yeterli geldi, belki sizinkiler henüz burn-in olmamıştır onun etkisi olabilir.. idare eder bir kulaklık bence :)
mavi renk 16 gb lık s3 hepsiburada da 1799 tl
2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum.. kulaklıgın seside tatminkar bence.. belki kulaklıklarınızla ilgili sıkıntı olabilir.. kulakiçi kulaklık kullanmıyorum bu arada samsungun normal kulaklıgı var ve ses çok güzel bass ı falan güzel veriyo.. ekranı kasası falan hoşuma gitti 4s den güzel bence zaten koruma kılıfıda kullandıgım için daha saglam oldu :D gerçekten hızlı bir cihaz bataryası 1.5 gün rahat gidiyo bende.. müzik internet kullandıgım halde.. video cekimi gerçekten cok güzel.. cok fazla sensör var işe yarıyolar... mesela bi sayfanın asagılarına kadar indiniz tekrar basa gidiceksiniz telefonun üstüne 2 3 defa vurdugunuzda en başa gidiyo :D NFC - Sbeam cok güzel calısıyor gerçekten cok hızlı aktarıyor verileri.. kablosuz sarj aparatı alma planlarım var son zamanlarda bakalım oda kısmet :)
konuyu hortlatayım , bugun telefonu aldım ama bi sorun var , telefon kilidi tuşuna tıkladıgımda kilit kapanıyodu , ortadaki tusa bastıgımda ise ekran dalga olarak geliyodu parmagı kaydırıp kilidi acıyodum , simdi ise o kilit kayboldu :D güvenlikten ekran kilidini kaydır olarak yapıyorum ama olmuyo . acaba sorun ne olabilir ?
o ekran kayboldu derken nasıl kayboldu anlamadım :D
Iphone kullanıcısıyım ve hastasıyım ama artık ç.ok sıkıldım ve Iphone 5 alınmaya değmicek kadar pahalı diye düşünüyorum.
Bana S3 izlenimlerinizi yazarmısınız?
Aklımda Galaxy S3 ve Blackberry 9900 var ikisi çok alakasız telefonlar farkındayım :)
Ama aşırı kararsız kaldım ikisi arasında...
tereddüte gerek bile yok s3 çokk çok memnunum
bu akşam samsung mağzasında gri rengini inceledim ve inanılmaz şık duruyor. plastik görünümden dolayı kalitesiz hissiyatını tamamen bitirmişler. bir ara LG nin shine modeli vardı aynı ona benzetmişler. zevkler tartışılmaz ama gri rengini görmeden s3 almayın diyorum.
yakında kahverengi si geliyor sanki çok daha iyi olmuş burenk :D
ayrıca one x alın ya bırakın s3 u falan :D
Şuan piyasada kaçıncı nesil S3 ler satışta bilgisi olan var mı?
şunu çok merak ediyorum. dün akmerkez turkcell de s3 nakit fiyatı 2200 tl. iki dükkan yanında samsung dükkanı var orda fiat 12 taksit 1799 tl. aynı fiyat tecnosa da da var. bunun sebebini bilen var mı acaba?
Arkadaşlar Allshare Cast ı nasıl kullanıyoruz daha önceden deneyen var mı ? cihazınızın ekranını başka bir cihaz ile paylaşın bölümünü ?
bugun elime kahverengisi geldi
ezmiş resmen almayı düşünen varsa kesinlikle kahverengi alsın diyorum
yaklaşık 4 ay oldu s 3 ü alalı.s3 den önce 4s kullanıyodum hız olarak aralarında pek bi fark yok açıkcası.fakat s3 fazla program,oyun vs.yüklemeye gelmiyo kasıyo baya