aynen bende pufi kullaniyorum onuda eklemeyi unutmusum.
Ayrica eriyip arabaya yapisma gibi bkr durumu olamaz. Demin biri sormus. Yaz kis fark etmeksizin cok guzel kullaniyorum.
Printable View
aynen bende pufi kullaniyorum onuda eklemeyi unutmusum.
Ayrica eriyip arabaya yapisma gibi bkr durumu olamaz. Demin biri sormus. Yaz kis fark etmeksizin cok guzel kullaniyorum.
abi acikta duruyor. Gunun 4 yada 5 saati direk gunes altinda olan bir yerde.
Pufi içersi elyafmıdır?Netten temin edebileceğimiz site varmı? bulamadım :( Pufi genelde paspas çıkıyor. :)
praktiker yada koctas tarzi yerlerden de alabilirsiniz.
Ici elyaf pamuk gibi . Pufinin guzelligi birde brandanin yumusak olmasi bazi diger marka brandalar bildiginiz musamba gibi dis yuzeyi.
pufi bez degil onunda disi plastik gibi ama yumusak olmasi toplarken kolaylik sagliyor. Ben hep toplayip bagajima koyduguyum icin fazlada yer kaplamiyor acikcasi.
bi linki vardı pufinin....
pufinin linki varsa cok ıyı olur bende düşünüyordum epeydir
pufi genellikle carrefour real kipa koçtaş praktiker bauhaus gibi marketlerde bulunuyor. fiyatıda 110 gibi bişeydi en son.
aynı şekilde bende yağmurda karda güneşde devamlı kullandım. hiç bi zararını görmedim. dikkat edilmesi gereken arabanın tozsuz olması ve brandanın elyaflarının dökülmemiş olmasıdır. ayrıca kaput sıcakkende örtmemekte fayda var. ben yarım saat sonra örtüyordum.
öğlen Praktiker'da keşif yaptım alacak arkadaşlarada fikir olur en azından
pufi almaya karar verdim :icon_tup:
Pufi vardı 99,99 tl
Erpar 95 tl
Diğer markalarda var 50 tl civarı
http://img856.imageshack.us/img856/6...0507124323.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img593.imageshack.us/img593/9...0507124344.jpg
Uploaded with ImageShack.us
iyi olmuş saol akşam praktikere bakayım bende..
Bende 106 da içi pamuklu olan brandalardan kullanıyorum.
Kapatırken aracın temiz olmasına önem verin.Kapalı garajınız varsa brandanın aciliyeti yok zaten yıkandığı zaman örtersiniz.
Benim araç haftada birkere çıkıyor boyaya herhangi bir zararı olmadı.2 kişi olması gerekiyor açıp kapatırken dikkatli örttüğünüzde herhangi bir harelenmede yapmıyor pamuk oldugundan.
15 20 gün boyunca sürekli güneş alan biyerde kalırsa ancak zararı olabilir.