İçi sıfır gibi olan bir araçtı. Gördüğüm en temiziydi. Fiyatta fazla istemişler.
Printable View
İçi sıfır gibi olan bir araçtı. Gördüğüm en temiziydi. Fiyatta fazla istemişler.
gecmıs olsun
guzel ve ıyı yuruyen bır araçdı yazık olmus
Çok yazık olmuş ama ölen olmamış iyiki
Geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun arkadaşlara
cok gecmis olsun cana bisey olmamasi sevindirici ama su alkol olayina uyuz oluyorum iciyosan binmiceksin hem kendi canini hem baskalarinin canini bile bile tehlikeye atmak bu kadarda degil ya
Geçmiş olsun.Böyle kazaların yaşanmaması dileğiyle.
büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun çok uzucuki içki sisede durdugu gibi durmuyor malesef
bu halde 12.000tL? :D Şaka mı? ne şase kalmış ne cam ne airbag.
1 birası 2 birası yok bu işin.. Uykusuzluğa yorgunluğa bile dikkat edeceksin..
Edeceksin çünkü kendi canına kastın var anladık başkasının ne günahı var..
yazık olmuş araca fiyatıda baya abartmışlar
hay Allah ya geçmiş olsun.
Ne denerdik kemalle ug 206 yla ya habire habire en diri 206 lardandi yazik oldu cok uzuldum :(
Can kaybi olmamasi sevindirici ama alkol !
aracın sahıbı uranyum içmiş heralde bu halde 12 binlira ıstıyor.cana bişe olmasın tabikide.ücüzü durum cigerli bir 206 gtı idi.
Gecmis olsun pert arac kaza yapsa onemli degil fakat temizlerim basina bu sekilde olaylar gelince insanin ici aciyor
Ciğerli bir GTİ daha yok oldu
Allah beterinden korusun
Cok yazık Olmuş.
UG nin videoları izliyodum, sağlamdıda.. Çok geçmiş olsun, üzücü bir durum umarım arkadaşta ciddi bir hasar yoktur..Bu tip kazalardan ders almak lazım.. Sonuçta alkol bize herzaman bitek güzel kafa ve keyif vermekle yükümlü değil, kansız bunlarada sebep olabiliyo eğer kendimizi frenliyemiyorsak... Bide şu meşhur, " bişey olmaz abi ben iyiyim kullanırım bi sıkıntı yok.." lafı ahh ahh.. Çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun.
yazık olmuş makinaya..üzücü...
Kaza yapanlara geçmiş olsun, güzel arabaydı yazık olmuş....
yazıyı okuduğumda bir 206 kullanıcısı olarak çok üzüldüm. gerçekten çok güzel ve diri bir araçtı.
Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin :(
telefondan girip yazmştm fotoları göremeden, şimdi gördmde artk dikiş tutmucak vaziyete gelmş bide görünmeyen alt tarafı var aracın:) ciğerini sökmüşler kısacası:) ne kadar satmış olsamda özdeşdiğim bu zamana kadar en sevdiğim aracım olmuştu.böyle olması üzücü alkollü olması dahada üzücü.cana gelmemeside sevindirici olmuş..
Üzücü UG En sevdiğim 206 GTilardan biriydi geçmiş olsun arkadaşlara
arabayı kemal kardeşten ben gelip almıştım kaza yapan arkadaşa.. gerçekten içime sine sine aldım arabayı ve geldikten sonra 3bine yakın masraf ettik.. fakat çok uyarmama rağmen dikkat etmedi görkem.. önemli olan canlarına bişey olmaması daha da önemlisi başkalarının canına bişey olmaması.. kendisi kapı komşum olur yıllardır. arabayı ne zorluklarla alındığını ben biliyorum.. çaresizlik adama 12 binde istettirir 20 binde Allah kimsenin başına vermesin .. muhtemelen kendisi yaptırır aracı.. arabanın başına gelip kaç para teklif edenleri ben biliyorum.... yorum da yapmak istemiyorum..... hemde hiç istemiyorum...