Bilmiyorum aranızda bu tip konvoyla arabalarla gezip ugurlamalar yapanları takdir edenler var mı..
Ben hiçbir zaman hoşlanmadım bu tarz hareketlerden.. Kendime de yaptırmadım , yapanlara da katılmadım..
Haa tabii bu organizasyonu sevenler de vardır illa ki.. Birşey diyemem..
Herkes dilediğini yapmakta özgürdür.. Ama işte her lafı oldugu gibi bu lafı da kıçımızdan anlarsak olan olur..
Bir kişinin özgürlüğü , başkasının özgürlüğünün sınırına değdiğinde biter !!!
Bana gecenin bir vakti evimin önünde yanında arkasındaki sokaklarda bilmem kaç araba eller kornalardan hiç çekilmeden , camlardan naralar atarak , müzik sistemlerinin sesini sonuna kadar açarak , sokak aralarında rölantide kesicilere girilerek , burnout yapmaya çalışarak , sıfırlar çizerek , patinajlar çekerek , el frenleri ile dönmeye çalışarak rahatsızlık vermeye kimsenin hakkı yok.. Hem de neredeyse 1 saat boyunca..
1,5 yaşındaki bebeğimi henüz yeni yattığı uykusundan korkuyla uyandırmaya kimsenin hakkı yok..
Sabahın köründen akşamın bir vaktine kadar deli gibi çalıştıktan sonra evimde biraz kafa dinlememi engellemeye kimsenin hakkı yok..
Aramızda çok genç arkadaşlarımız da var..
Eğer sizler de bu tarz insanlardansanız lütfen bu tip aktiviteler yaparken etrafınızda yaşayanları düşünün..
Kendinizi bir 10 sene sonra o insanların yerine koymaya çalışın..
"Bu konunun burada işi ne" de demeyin..