User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
106 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Asker uğurlarken rahatsızlık vermek..

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Asker uğurlarken rahatsızlık vermek..

Bilmiyorum aranızda bu tip konvoyla arabalarla gezip ugurlamalar yapanları takdir edenler var mı..
    Ben hiçbir zaman hoşlanmadım bu tarz hareketlerden.. Kendime de yaptırmadım , yapanlara da katılmadım..
    Haa tabii bu organizasyonu sevenler de vardır illa ki.. Birşey diyemem..
    Herkes dilediğini yapmakta özgürdür.. Ama işte her lafı oldugu gibi bu lafı da kıçımızdan anlarsak olan olur..
    Bir kişinin özgürlüğü , başkasının özgürlüğünün sınırına değdiğinde biter !!!

Bana gecenin bir vakti evimin önünde yanında arkasındaki sokaklarda bilmem kaç araba eller kornalardan hiç çekilmeden , camlardan naralar atarak , müzik sistemlerinin sesini sonuna kadar açarak , sokak aralarında rölantide kesicilere girilerek , burnout yapmaya çalışarak , sıfırlar çizerek , patinajlar çekerek , el frenleri ile dönmeye çalışarak rahatsızlık vermeye kimsenin hakkı yok.. Hem de neredeyse 1 saat boyunca..
    1,5 yaşındaki bebeğimi henüz yeni yattığı uykusundan korkuyla uyandırmaya kimsenin hakkı yok..
    Sabahın köründen akşamın bir vaktine kadar deli gibi çalıştıktan sonra evimde biraz kafa dinlememi engellemeye kimsenin hakkı yok..

Aramızda çok genç arkadaşlarımız da var..
    Eğer sizler de bu tarz insanlardansanız lütfen bu tip aktiviteler yaparken etrafınızda yaşayanları düşünün..
    Kendinizi bir 10 sene sonra o insanların yerine koymaya çalışın..

"Bu konunun burada işi ne" de demeyin..
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1 katılıyorum
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediklerinizde sonuna kadar haklısınız sadece asker uğurlamak filan değil gecenin saat 1inde gelin arabası gelmiş yan apartmanda korna çalıyor filan gece saat 1 ya el insaf tamam neşeli bi gün filan ama başkalarını da düşünmek gerek erken saatler olsa yine anlarım da bi saatten sonra cidden sıkıntı
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok haklısınız
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısınız, bana da çok ters gelir bu olay. Sevinç gösterme değil amaç, taşkınlık yapmak zaten. Yakın zamanda abimi evlendirdik tek bi korna basmadık, keza askere giderken de öyle.

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede saçmalıktan başka bişey değil bi çok kişi asker uğurlarken hayatını kaybetti bi defa hastene tesadüf karşılaştım camdan sarkanların bulunduğu araç kazaya karışmış yola savrulmuşlardı birinin beli sakatlanmıştı, araçları kullananlarda sarkanlara aldırış etmeden trafikte tehlikeli hareketler yapıyorlar. hem rahatsızlık verici hemde tehlikeli güle oynaya gidiyorlar sabah 5 te tuvalete soktuklarındaki suratlarındaki ifadeyi görmek isterim kimmiş büyük asker
    evox

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Enson ben yazdığımda biri tepki göstermişti bana sonuna kadar haklısınız evim otogarın karşısında ve şuhan ortalık yıkılıyo kesiciler lastik yakmalar davul sesleri nasıl uyucağımı bilemiyorum
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

made ın JAPAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha şimdi bitti kapımın önünde 2 davul vardı ama ben seviyorum yaa

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlari ana caddelerde ornegin istanbul sahilyolu ankara konya yolu gibi, makul hizlarda ugurlamaya giderken yapanlara hic bir lafim yok. Ama her tarafta yerlesim yeri olan evler olan mahalle ara sokaklarinda bunu yapmaya kimsenin hakki da yok. Sorun bunlar arasindaki farklari anlamamak.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normal bir günde yapamadıklarını asker uğurlamasında yapınca normal sanıyorlar.
    SEAT SPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu tur eglencelerden son zamanlarda rahatsiz olmaya basladim.eglenmek haklari tabide bokunu cikaranlara benim sozum.evlenenlerde ayni , anladik aksama milli maç varda tum mahalleye bunu niye bildiriyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce farklı farklı noktalarda, farklı konvoylara denk geldim üstelik ikinci konvoydan 3-4 el kuru sıkı sesi duydum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereksiz,bi posta ısmarla sessiz sakin gonder yani yok konvoy yok davul falan

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdıklarınızda tamamen haklısınız.

Oldum olası hiç sevmedim bu asker uğurlamalarını. Allah nasip ederse sıra ben ve yaşıtlarıma geliyor. Sessiz sedasız uğurlanayım yeterlii...
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herseyi dozunda yapmak gerekir empati yapmak gerek haklisiniz

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuna kadar haklısınız , ben askere giderken mütevazi bi şekilde konvoysuz fln gittim .

Yaşça baya büyüksünüz , ama askere giden ve onu uğurlayan kişiler ben gibi 18 - 25 yaş aralığında ve delisi dışına kanın en hızlı aktığı dönem vs diye tabir edebileceğiniz en hareketli dönemlerden

Bundan sebeb asker ' e gidecek kişiyi mümkün olduğu kadar unutulmayacak bi şekilde çoşkuyla sevinçle uğurlamaya çalışıyo , bunu yaparken etrafındakileri rahatsız edebileceğini unutabiliyo diyelim ( bilinçli yapan ayılar hariç ) sizde bu seferlik mazur görün

tamamen iyi niyetli yaklaşıyorum çünkü bende bi kaç arkadaşımı çoşkuyla heyecanla gönderdim başkasının hakkına tecavüz etmeden , Kimse yanlış anlamasın herkes son derece sağ duyulu yazmış ama eminim herkesin sınırını istemedende olsa aştığı an olmuştur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence askere gidecek arkadaşın da etkisi var bu konuda. Arkadaşlarını kontrol edebilmesi lazım.Tamam bizde yaptık eğlence ama ne taşkınlık ne bişey Asker konvoyunu polis durdurmaz mı ya

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediklerinizde sonuna kadar haklısınız sadece asker uğurlamak filan değil gecenin saat 1inde gelin arabası gelmiş yan apartmanda korna çalıyor filan gece saat 1 ya el insaf tamam neşeli bi gün filan ama başkalarını da düşünmek gerek erken saatler olsa yine anlarım da bi saatten sonra cidden sıkıntı
    bu gece pompa var haberiniz olsun diyor o saatte korna çaldığına göre.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki ugurlanicak ama bununda bir adabi var bundan 2 sene once hastamiz vardi kadikoyde hastaneye goturucektik aksam saati e5 i emniyet seridine kadar doldurmuslar agir agiir gidiyorlar yeri geliyor duruyorlar sifir cizmeler 106 lar el freni cekiyor donuyorlar , durduklari yerde kesiciye giriyorlar falan filan az sovmemistik acelemiz var korna sleektor yaptikca daha da yavasladilar butun e5 trafiginde rezil ettiler , neyseki cok acil bir durum yoktu allah kimseye denk getirmesin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)