Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
çok iyiler be!
gri levin daha da iyi , arkadaş bizim ülkemizde niye tek tük var ? lanet olsun!
Serdar TURGUT
yaris iyiymiş neler var acaba
Hachirokular çok başarılı neden bizde bu kadar fazla yok bu araçlardan sinirlerim bozuluyor![]()
PROJECT01 GARAGE
maşallah bütün araçlara.. öncelikle AE86 lara
herşey çok iyide o kuş ne aabi![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Çok iyiler var hakkaten. Eline sağlık enis abi kaçırmıyosun organizasyonlarıda![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
araçlar meeting güzel ve fakat benim dikkatimi çeken.
pas pas üzerindeki gazete kağıdı.
hunlar , hungray ,macarların atası türk olayı varya.
kesinlikle bunlar türk abicim.
Evet arkadaşlar, çok güzel ve sakin bir buluşmaydı. Oradaki tek yabancı bendim, siyah ördek yavrusu gibi Passatımla en arkadan takip ettim.50-60 km boyunca yolda hiçbir taşkınlık olmadı. Oraya gidince de herkes toplandı ufak bir konuşmadan sonra herkes ormanda odun toplamaya gitti, o gördüğünüz tencerelerde gulaş denilen pis hayvan etinden yemek pişirdiler.
AE86ların 3-4 tanesinde blacktop, birinde ise 2JZ vardı.
AE92 liftbacklerde de Red top, blacktop vs. vardı. Yani anlayacağınız makinelerin çoğu 4A-GE'liydi. Hepsi de JDM.
Fotolar biraz karışık ama neyin ne olduğunu çözersiniz umarım.
Arabanın panjuruna zavallı bir kuş yapışmış, sanki arma gibi olmuştu malesef...
AE101 Touringler 2.0 dizeldi, afrika spec.
AE82 FXlerde bile 4A-GE vardı...
Oradaki tek bir koltuk fotosu var onun ne olduğunu çözebilniz mi?![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Araçlara maşallah, yedikleri nedir kurufasulye gibi
Cevabımı aldım![]()
Cevabı bulduğuna sevindim.
Peki koltuğun ne işe yaradığını çözen var mı?
Kaçırır mıyım hiç adamım? Adamlar buluşma-fuar vs. yapmasını biliyorlar. 8 aydır buradayım; 3 tane klasik oto fuarına, bir adet de tuning fuarına gittim, daha da gidemediklerim oldu. Ama %90'ı harikaydı.
Arkadaşın dediği gibi; keşke bizde de böyle organizasyonlar olsa...
Adamların ülkesinde kayıtlı topu topu 30 tane AE86 varmış, ülkemizde kayıtlı 60-70 tane var ama çoğu ya hurda ya da değeri kıymeti bilinmiyor. Kıymetini bilenleri de biz biliyoruz zaten, onların ellerine sağlık tabi kiAma bizde malesef bu kadar güzel toplantılar olmuyor. Oluyorsa da ben rastlamamış olabilirim. Kusura bakmasınlar artık.
Bunlar kesin Türk zaten de, kimisi kabul ediyor kimisi kabul etmiyor malesef. Ama dikkat edin her sene Turan Kurultayı adında Türk Kurultayı düzenliyorlar. (Macarca Kurultaj=Kurultay (okunuşu da kurultay zaten) Buradan bir örneğini görebilirsiniz: Turan Kurultayı 2010 - Macaristan - YouTube
Ama bizde kurultay bir siyasi partiye maledilmiş malesef. Neyse siyaset yapmayı sevmiyorum, uzak olsun benden...
maşallah hepside çok güzel toyotalar ae86 ları seviyoruzellernize sağlık.
apex çok hoşmuş güzel vakit geçirmişsiniz, bizde olsa yak mangalı püfür püfür![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
ae86 lar bakımsız gibi ya.zevksiz adamların ellerinde yada.
Koltuğun olayını açıklayayım bari; tamamiyle Corolla parçalarından yaptıkları sistemde
-AE86 koltuğu, E11 silecek deposu ve pompası, E9 elektrikli ayna mekanizması, E11 elektrikli cam mekanizması kullanmışlar ve sonuç:
Corolla Club Hungary Királyrét 2012 el
Buluşmada maksat eğlence nasıl olsa, yarışma yaptılar, bir depo su fışkırtarak bardaklara en fazla suyu toplayan birinci oldu.
![]()
itb li olanın cok tatlı mekanık bı sesı vardır dıye hayal edıyorumm maşallah araclara
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)