Tek ben değilmişim hakikaten manyak çokmuş. Midem bulanıyor araba kirliyken binince.
Tek ben değilmişim hakikaten manyak çokmuş. Midem bulanıyor araba kirliyken binince.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Araca ufaklık ya da savurgan birisi binmeden lütfen ayağını önce kapı içine oradan eşiğe oradan da ön koltuk arkasına ve hatta arka klima kısmına SÜRTME diyorum. ***** aynısını yapıyorlar bu bir beceridir bunu çok gözlemledim nasıl başarıyorlar anlamıyorum ! Ayak izlerini takip ettiğim de bu çıkıyor . Bu tarz kişiler yol da yürürken yada toplu taşıma da başkalarının ayaklarına basma becerilerine de sahiplerBen kirli ayakkabı ile de yapamıyorum basana da kıl oluyorum
![]()
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Hahahah herkes aynı
İlk yıkadıktan sonra yola çıkınca sanki altımda bugatti varmış gibi dikkatli ve aşırı titiz kullanıyorum , su birikintisi vs denk gelince durcak kadar yavaşlıyorum yada yolumu değiştiriyorum
İnince sağını solunu kontrol edip mutlu bir şekilde uzaklaşıyorum..
ama kirliyken normal binip işimi hallediyorum arabanın hiçbir değeri olmuyor pisken![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Yorumları görünce içim rahatladıdışarda insanlar deli şizofren hasta kıl demesi anormalmiş mersem
Arabayı yıkadıktan sonra eğer yanımda bir kişi varsa ve o kendini bilmez kişi kazara camı açarsa çok büyük pislik çıkartırım..
Yıkadıktan sonra böle altımdan gitcek gibi daha bi hızlı oldugunu hissediyorum evet bende sizdenim![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
benim arkadaşı tarif etmişsinizadam evde arabayı yıkıyor temizliyor bi güzel bizim eve geliyor (5 dkka yol sürmüyodur)ben aşağıya inene kadar tekrar temizliyor
biyere gideceksek eğer gittiğimiz yerde arabadan inince ilk işi arabayı bezle silmek
ayrıca araç içinde kendi kuralları var ön koltuklar aynı hizada olur siz ileriye geriye hareket ettiremessiniz,camlar da öyle kendi kafanıza göre açıp denklemi bozamazsınız
bu hastalık gibi bişey sanrım bazen harbiden okunu çıkarıyor çünkü
edit : yağmurlu havada arabaya binmez işi varsa dolmuşla gideryolda su birikintisi vs varsa ordan geçmez yolunu değiştirir
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
pis araba huzurdur yok su sıçradı yok toz oldu hiç uğraşamam.. haftada bir ya yıkatırım ya yıkatmam.. yazın o da
kendinize de yazık etrafınızdakilere de valla dünya malı için kimseyi kırmaya değmez![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)