Arkadaşlar horttttt , mekanikte bikaç düzeltme için maslağa gitti araç , çıkar çıkmaz maslak içi mantıklı manalı insan bi usta bulabilirsek verelim diyorum.Tanıdık olursa dahada güzel olur.Çürük ; bunların kronik sorunu olan arka cam köşesinde , birazda kapı içi sacda var , onun harici çok bi sıkıntı yok.Taban tertemiz , ama kapılarda vss dalgalanma var , asıl o dalgaları alacak ustamız , ve kapı ayarlarını , kaput , bagaj , far ayarlarını hizaya sokacak...
kapı içleri , taban halısı , kokpit , koltuk falan hiçbişey yok üzerinde arabanın , rahat çalışabilir.
Renk aynı kalacak ama etek altı tampon ve pakolar açık mavi olacak.Onun içinde bi boya kodu konusu açıcam...
Varmı tanıdık?
(eski tarihte yazılanları komple silmedim , küçülttüm , dikkate almayınız , şuan maslakta araç)
----------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar mercedesin iç mekan ile ilgili parçaları büyük ölçüde yenilendi , takılmamış , hazır bu kadar sökükken boya çıksın aradan istiyorum.Ustalığına işçiliğine güvenebileceğimiz , ve en önemlisi mercedes diye sanki son kasa cls boyatıyomuşuz gibi uçuk fiyatlar çekmeyecek , ''şunu yapamam , şurası aynen kalır'' demeyecek , insan bi usta arıyorum.
Adam akıllı çürük problemimiz yok Allaha şükür , küçük kabarmalar var , toplamda bi parmağın bi eklemini geçmez.Ama asıl problemim kapılarda ve aracın yanlarında , paralel parkta yandaki aracın kapısı çarpmışta iz yapmış gibi yılların verdiği dalgalanmalar var.Tüm hatlar artık macunlamı başka bişeylemi bilmem düz hizaya getirilecek , astar atılacak ve tavan dahil komple boyanacak.(Muhtemelen renk değişecek , beyaz düşünüyorum , emin değilim)
Araç şuan otoparkımızda , ama koltuk direksiyon vss demonte olduğu için narglie cafe armutuyla çok fazla gezmek istemiyorum ,, olası bi çevirmede polisle uğraşmayalım...Fiyat almak için mümkünse ustamız ya benim eve gelir inceler fiyat verir , yada dükkanından c4 le ben alırım , gelir inceler tekrar bırakırım farketmez....Ama tanıdık olsun , güzel referansları olsun ki sorun yaşamayalım.
Silivri , beylikdüzü , avcılar üçgeninden fazla çıkmak istemiyorum , hem ulaşımı sıkıntı , hemde verdikten sorna yakınımda olursa sürekli gider gelir , gerekirse değişir üstümü bende yardım ederim boya soymaya vss elimden geldiğince.