Alttan 2. resim fatoşop terk.
Printable View
Alttan 2. resim fatoşop terk.
sanırım bahsettiğiniz araç izmirdeki 7.50 lpg siz 200.000 km de bizde ciddi şekilde ilgilendik araçla fakat v12 olması ve çok elektronik aksam olması bizi gerçekten korkuttu :)
baş ağrıtan bi araç olduğu şehir efsanesi değil, gerçek.
fakat verdiği zevk de öyledir. ne demek yaa 12 silindirin önünüzde gürlemesi? :)
yine de w140 s serisi tavsiye ederim.
bmw'ye göre çok daha sağlam ve güvenlik açısından tank gibi.
sürüş zevki bmw diyo herkes ama şu da var; mercedes'in diğer kasaları başka, s serileri başka.
hani derler ya aracın yola yayılıp oturması, w140'ın sürüşü bambaşka bi sürüş hissi verir insana bence.
yalnız bu araçlar trafikte felaket yer kaplıyolar, manevraları da çok hantal.
bagaj kısımları da park yerlerinde hep dışarıda kalıyo. :)
iyi de ben kimseye birşey demedim ki.
direk konuyu açan arkadaşa fikirlerimi söyledim. :)
İzmideki alınmıs galıba hayırlısı olsun.. gzl arabaymıs
Ben de bakmıştım bi ara. Fiyatları da uygun. BMW'ci bi ustaya sorduğumda evladım adı üzerinde, il olmuş zaten. Para yetiştiremezsin sen onun belediyesiydi vatandaşıydı derken demişti :D
evet beyler aldık bugünn 7.50 yi.hayırlısı bakalım.12 kafa 5.4 lt falan ama oyle ahım şahım yürümüyor ağırlığından ötürü. :D kprolu typer gibi hemen hemen :D
hayırlı olsun. :)
http://dayerses.com/data_images/post...bmw-850-02.jpg
8 serisi daha karizmatik tir nasıl bir arabadır bilmem ama hani derler ya hastasıyız dede :)
hortlatayım konuyu , hangi motorunu tercih edelim bu kasanın ? gerçekten başa belamı yoksa w140a talimmi edelim
V12 bmw diyince herseyi iki tane dusunun yani masraf 2x
740daha mantikli bir secim olcaktir
bi 740i kullnıcısı olarak konusuyrum m60 m62 rasındakı tek fark cc ve tork farkı var bnm arabdakı m60b40 motor var sıkıntı yasamadım e34 520i ayda 1 lıtre yag yakardı ona kıysla 740i ın dh fazla yakacagını dusunuyordum ancak alalal 7 ay oldu dah hıc yag eklemdım hıc eksıltmıyo cok guzel bır motor v12 bıraz sıkıntı sole sıkıntı 12 yane bujı degıstırmek bıle 1 saatını lck ben v8 bujılerını degıstırıken belım agrıyo. yuruyus dersen 740 la aynı yuruyo sadece bı kapı frkla onde gıdıyo anck 740 sesı 750 de yok sesi yeter.