tabi haklısın atıyorum 76 civic topluyordur aşama aşama cok güzel proje yapar.Woswos topluyordur aynen. Diğer türlü zaten burdaki herkes en azından 1 kere arabasını boyatıp toparlamıştır..
Printable View
Kabul edilir edilmez ayri mevzu. Kabul gormuyorsa bu konu acilip dialoglar bu hale gelene kadar pme cevap verseydin cok daha yerinde olurdu.
Williams ae86 kadar nadide bir arac Tr de. Tek kusuru Renault olmasi sanirim. Cok dert degil kabul gorup gormemek. Onemli olan muhattab alinip alinmamak.
banada gore paranin yapabilecegi isle proje degil. Al arabayi bastir parayi x y z garage yapsin:)
Konusup uzatmak yersiz. bu konuyuda Williams'in konusu gibi silin lutfen
Senin neler çektiğini neler yaptırdığını neleri paralı neleri parasız yaptırdığını alın emek terini
Hiç bir GARAGE nin esiri olup parayı bastırmadan adeta doğal bir insan gibi bu projeden alın teriylen çıktığını ben iyi bilirim
Boşver sinirlenme kardeşim
@EREN34;
Konunun hangi bölüm altında olduğunun bence hiçbir önemi yok. Aracını, projeni, emeğini mutlaka görmek, okumak isterim. Konu açıp paylaşırsan sevinirim.
+1 Bu aracı takip edip merak içinde bekleyen bir çok kişi var.Yönetimin taktiridir project cars bölümüne giricek kadar özel bulunmamıştır,belkide sunumunuzu beğenmemişlerdir.Ancak böyle oldu diye bizi merak içinde bırakmayınız.Özel bir araç olduğunu tr sınırları içindeki sayısını ve sizin yarattığınız williams'ın hikayesini takip edenlerce biliyoruz.En azından otomobilleriniz bölümünde görmek isterim şahsen
Yok moruk gayet sakinim:) Allah'a sukur anlimin akiyla ciktim. Gerisi teferruat. benim takildigim kisim konu degil muhattab alinmamak. Salla gitsin
Allah Kerim. Burda paylasirmiyim bilmem ama illaki biryerde paylasirim.
Tesekkurler
:soru:Halan konu yok sanırım
önemi varki yediremesssin yazmışsssın gunde 50 msg geliyor saçma sapan eee hepsine cvp mı veeyim ? yazmışsssın buraya cvp vermişim ee ozaman ?
kendi arabamın bile konusunu açmazken kendime izin vermez iken sen neden bukadar sert oldun şimdi ? :) sikinti yok
yokk öle silindemek tartış benimle kendinmi boyacıya giriyorsun willlams ına turbomu takıyorsun ?? ne takıyorsun boyatıyorsun .. .
sadece restore kaç model araban ? 1930 mu özelliği nedir? aşalamıyorum merakımdan soruyorum yani extreme bişi yapıosan koyayım ama yapmıyorsun sıkıntı orda işte
aracı rizeden beri takip ediyordum ama burda böyle konu muhabbeti hoş olmamış bence williams konusunu takip eden okadar çok kişi varken...
Sadece araclarını restore edenler ıcın bır bolum acılsa , project cars bolumunden bagımsız olacak sekılde...restorasyon ıle konular o bolume acılsa...
Eren bencede otomobilleriniz bölümüne aç konuyu haftalardır bekliyoruz bizede yazık :D
Özgün'de kendince haklıdır, kurallar var sonuçda uygulamak zorunda ;)
Ülkemizde az sayıda olan bir otomobil üzerinde yapılan çalışmanın ne kadar sıkıntılı olabileceğini az çok biliyorum. Lütfen Williams konusu bir bölümde yer bulup yayınlansın.
Ozgun benim konunun yayinlanmamasini yedirememe gibi bir durum yok. Kendi yorumun saygi duyarim. artistlik vs. isler bana gore degil. Ben her ortamda efendiligim ve durustlugum ile taninirim.
Dedigim gibi konusmak yersiz. Sizin sitenin kurallari vardir uyulur ok.
Tek sorun daha oncede dedigim gibi muhattab alinmayip bana bu konuyu actirmak. Gunde 50 pm geliyor yogun haklisin ama her isin bir yada birden fazla zorlugu olabiliyor malesef.
Benim senle yada baska biriyle derdim yok. Yazilarinin uslubu sert ve atarli gibi. Bana oyle geldigini umuyorum. Bosyere yuz goz olmak bize yakismaz
Pm ler gelmeye basladi konu ac diye:D
Konuyu otomobilleriniz kismina acarim arkadaslar. Orasi uygundur diye dusunuyorum.
en güzeli.. boşuna küsüp kendini üzmüş olursun aksi taktirde bence.. hatta miniks hulk ın konusunu otomobilleriniz e açmıştı p. cars ta maşallah vs demek yasak diye.. yani ben ata 2jz taksam yine otomobilleriniz e açarım konuyu.. ha birileri der ki lan bu bildiğin proje buraya taşıyalım amenna..
Tabi ki sizin kararınız,benim bişey deme gibi bi durumum yok.Ama tr sınırları içinde orjinali bile sınırlı sayıda olduğu halde böyle bir aracı yaratınca birisi bana özel geldi.Eren bey'in aldığı williams kasasının ilk halinide biliyorum.Motor falan hiç bişey yoktu üstünde,kasasını topladı ve fabrikalı çıkışlı f7r kodlu motorunu perte çıkan aracından bu kasaya taktı.Belki marka hayranlığından bana özel geliyor.Belkide tr'de sınırlı sayıda olmasından.Ama yine tabiki sizin taktirinize kalmış bir olay project car bölümü mevzusu bana tartışmak düşmez.Siteyi yönetenler sizlersiniz.
balk konuda swap varsa evet orada bu yazmıyor boyanıyor yazıyor ama mesela clio Rs in motorunu Megane Rs in motorunu takıyordur bu ilginç ve güzel bir konu ozaman kabul ederim neden etmeyeyim :)
bence böyle yada buna benzer nadir bulunan arabalarımız için yaptığımız yapacağamız değişiklik yada yenilemeleri yenibir konu çatısı altında toplansa daha iyi olur proje ve arabalarımız bölümü uygun olmuyo iş böyle oluncada konu proje bölümüne daha yakın olunca arkadaşlar orasını daha uygun görüp oraya konu açılıyo .